Laden reviews...
59 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken snelle levering en een eenvoudig bestelproces. Klanten ervaren de service als betrouwbaar met duidelijke communicatie. Vele reacties noemen behulpzaam en proactief personeel bij het oplossen van vragen. De algemene tevredenheid is hoog en herhaalde aankopen komen regelmatig voor.
sinds een jaar klant, na volle tevredenheid. een werkende klantenservice e.e.a. snel geregeld
14 April 2026
ilse
emmeloord
de site is heel gebruiksvriendelijk en duidelijk! Je hebt je bestelling ook snel in huis. Een aanrader!
13 April 2026
Monique
Kortenhoef
Het ging erg snel soepel met bestellen munten en kregen ook een goede proefdruk
10 April 2026
H.
Wageningen
Makkelijke wijze van bestellen. Alles staat goed en duidelijk omschreven en ook fijn met plaatjes. Smelle mails en duidelijke communicatie. Na de bestelling waren de bandjes er al binnen twee werkdagen! Echt Mega snel voor een gepersonaliseerd product. De bandjes waren goeie kwaliteit en win zijn super blij!
18 March 2026
Patricia Van der veen
Gytsjerk
2 March 2026
B.
Oldenzaal
snelle service, goed bereikbaar, top geregeld en een mooi eindproduct. Bedankt!
28 February 2026
B.
Dedemsvaart
Beste klant,
hartstikke bedankt voor de fijne beoordeling. Goed om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor!
Groet, Team Euro-Events
Bestelling op tijd binnen
24 February 2026
thea wit
Eindhoven
super snelle en goede service
26 January 2026
leon
Rotterdam
uitstekend
20 January 2026
Willem Koudijs
Leersum
Website is goed overzichtelijk, waardoor we jaarlijks met gemak onze bestelling kunnen doorgeven.
19 January 2026
Y.
Almere
Snelle levering en product precies zoals omschreven.
16 January 2026
Sandra de Jong
Steenwijk
Beste Sandra,
dank voor deze beoordeling die we ten zeerste waarderen.
Groet Team Euro-Events
Vriendelijk en snel geholpen aan de telefoon, snelle levering
13 January 2026
Angela van den Hondel
Zevenaar
Snel overleg over opties of dingen die beter kunnen. Vervolgens snelle levering.
13 January 2026
Edwin
Beuningen
Beste Edwin,
bedankt voor deze mooie beoordeling. We proberen klanten altijd te adviseren op het moment dat wij met onze expertise denken dat andere opties beter passen bij de wens van de klant. Goed om te zien dat dit gewaardeerd wordt.
Team Euro Events
Duidelijke site, snelle levering en professioneel.
12 January 2026
Ruud
Luyksgestel
Goede service, snelle levering en professionele kwaliteit. Aanrader!
29 December 2025
Alcindo
Capelle a/d IJssel
25 November 2025
Angelien
De
Vandaag mijn producten opgehaald bij Euro Events. Wat me meteen opviel: wat een mooi, schoon en netjes kantoor! Dit staat in verhouding met de producten die ik heb aangeschaft, kwalitatief zeer goed tegen een hartstikke goede prijs.
14 November 2025
Pepijn V.
Neer
voor mijn werk een bestelling gedaan. ene dag besteld. Volgende dag al in huis. Prima service!
7 November 2025
Ella
Rotterdam
Al een aantal keer wat besteld en moet zeggen dat ik altijd uitstekend geholpen wordt
7 November 2025
Marianne
Leiden
Duidelijke communicatie en snelle levering
4 November 2025
Bas Nijhof
Oldenzaal
Het bestellen ging vlot en de levering was er al de volgende dag!
3 November 2025
Pascal
Den Haag
Beste Pascal,
vriendelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent. We wensen u veel plezier toe met de aangekochte artikelen.
Team Euro-Events
Voor de derde keer werk ik met Euro events en steeds tot tevredenheid.
3 November 2025
Hans
Romaen
Beste Hans,
ontzettend bedankt voor het vertrouwen en deze mooie beoordeling. We waarderen u als vaste klant en we zien u graag bij een volgende bestelling weer terug.
Team Euro-Events
Fijne communicatie en behulpzaamheid van Euro Events. Resultaat is top en de levering was erg snel! Al met al super!
23 October 2025
J. Kugel
Emmen
Top geregeld, goed samenwerkend team, dat precies aanvoelt wat de klant, feest groep nodig heeft
2 October 2025
Ton