Pluspunten

Mogelijkheden tot personalisering en het bij de offerte meegestuurde voorbeeld. Snelle levering.

Jammer van de hogere kosten bij anders dan de standaard zwarte opdruk.

Pluspunten

Super snelle service met persoonlijk contact. Je wordt bij twijfel over ontwerp gebeld door een medewerker, in plaats van gemaild.

Drukken van shirts, banners, spandoeken opnemen in jullie concept!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Zeer onhandig dat je nog een keer het ontwerp moet bevestigen, wij hebben uit de haast over de mail heen gekeken, waardoor de bestelling later was binnen gekomen..

Pluspunten

Heel snel. Maar nou had ik alleen wat onbedrukte bandjes nodig.

Pluspunten

vriendelijke service, snelle levering, goede website, duidelijke prijzen

bij het telefonisch omzetten van de offerte naar een order, is het alternatieve afleveradres verloren gegaan - bij toeval was er iemand aanwezig op het zakelijke adres om de levering aan te nemen. de garderobebonnetjes werden geleverd in een andere kleur dan besteld.

Pluspunten

Wij bestellen al jaren polsbandjes en consumptiemunten. Makkelijk te bestellen, snel geleverd! Zeer klantvriendelijk!

Niks.

Pluspunten

Prima produkten. Prima service. Korte levertijd. Duidelijk website. One stop and shop in praktijk !!

Niks aan doen.!!

Pluspunten

Afspraak is afspraak , alles prima geregeld

NVT

Pluspunten

Snelle levering, hulpvaardige en vriendelijke medewerkers die meedenken.

Op de site bij de verschillende bandjes zetten wanneer er een levertijd bij de verschillende types bandjes zetten (indien nodig).

Pluspunten

duidelijke communicatie. Door het sturen van een voorbeeld munt weet je precies wat je kan verwachten qua kleur en afmeting.

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Duidelijke site

Omslachtige incassoprocedure. Waarom niet meteen een link naar ideal om te betalen, ipv mail. Factuur werd achteraf apart per post gestuurd. Waarom niet meteen bij de bestelling? Graag een optie om enkele bandjes (bv 10 of 20 stuks, voor een kinderfeestje) gewoon in een enveloppe te verzenden. Nu is het te duur ivm hoge verzendkosten.

Pluspunten

Vlotte levering, goed geholpen bij vragen over bestelling

Pluspunten

supersnelle levering, meteen de volgende dag, fijn dat ook kleine aantallen bestellen mogelijk was.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Polsbandjes zagen er netjes uit en werden op tijd geleverd.

Offerte was €10 lager dan de factuur door een fout in het programma. Offerte prijs werd niet gehanteerd ondanks mijn klacht hierover. De bedrukking van een polsbandje kan niet te gedetailleerd zijn, omdat er dan geen cliché gemaakt kan worden. Het was beter geweest dat dit meteen kenbaar was gemaakt toen ik vooraf heb geïnformeerd naar de aanlever specificatie van het aan te leveren ontwerp. Ik heb nu drie keer het ontwerp kunnen herzien omdat de klant niet akkoord ging.

Pluspunten

Duidelijke communicatie, na het aanvragen van de offerte krijg je keurig een sample, brochure + offerte op papier thuisgezonden, vriendelijk personeel

Niet van toepassing!

Pluspunten

Snelle behandeling van mijn bestelling. Ik had een foutje gemaakt bij het bestellen, en zodra ik belde werd dit direct opgelost.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime sortering en snelle levering

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling. Kwaliteit van materiaal.

Pluspunten

Vriendelijke en duidelijke communicatie. Ook werd er goed mee gedacht

Pluspunten

snelle levering flexibel

geen

nvt