Pluspunten

vriendelijke mensen, prima. stuur svp faktuur per email, spaart kosten

geen

Pluspunten

SNELHEID

Pluspunten

Pluspunten

snelle levering goede en vriendelijke service

het logo staat net niet helemaal gecentreerd op de munt maar dit vormt verder geen enkel probleem of bezwaar manier van betaling vastleggen bij aanvraag van de offerte is niet handig, handiger zou zijn om de mogelijkheden te laten zien en bij akkoord van de offerte de betalingsmethode bepalen.

Pluspunten

Duidelijke website. E-mail of de bestelling nog door ging. We hadden niet gezien dat we moesten bevestigen, ondanks dat volgende dag in huis. Zeer tevreden over de snelle bezorging.

Pluspunten

Perfecte service, zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice. Overzichtelijke website, goede levering, mooie bandjes! Top!

Probeer te veel vaktermen te gebruiken op de website, of maak informatie knoppen aan. Nu wist ik soms niet wat er bedoeld werd, waardoor ik toch maar ging bellen. Probeer de website te bekijken door de ogen van amateurs.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Service, informatie, snelheid

Minpunt: Verzendkosten. Deze waren erg hoog; 16euro voor iets wat in een envelope door de broievenbus past. Verzendkosten waren hoger dan aanschafbedrag.

Pluspunten

De bestelling was snel binnen. Daarnaast is de e-mail waarin je de bestelling moet bevestigen fijn voor als er een foute bestelling wordt geplaatst.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed geleverd uiteindelijk, waarschijnlijk zijn dit allemaal problemen gerelateerd aan de (slechte) website, maar met meerdere keren telefonisch- en e-mailcontact is het wel goed gegaan.

Belachelijk hoge verzendkosten. De website liet eerst ongeldige bestellingen toe. Daarna werd uiteindelijk 1 order in meerdere orders opgesplitst om meerdere keren verzendkosten in rekening te kunnen brengen. Daarna ging de ideal betaling mis omdat ze bij het repareren van de order de (reeds gestarte) ideal transactienummer niet hadden gewijzigd in een nieuw nummer. En dat alles ging meerdere keren mis waardoor uiteindelijk er bijna een week over bestellen/betalen is gegaan.

Pluspunten

snelheid van levering

Pluspunten

tekst kwam niet exact overeen met wat aangegeven was op de website

Pluspunten

vlugge afhandeling, snel in huis.

Torenhoge verzendkosten

Pluspunten

Zeer snelle en correcte afhandeling.

Pluspunten

Zeer vriendelijke en snelle afhandeling. Telefonisch contact gehad en mogelijkheden besproken. Zeker een aanrader voor diverse feesten van groot tot klein.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestellen loopt heel vlot, medewerkers Euro Events zijn heel vriendelijk.

Verzending beter regelen - blijkbaar was er geen telefoonnummer van de contactpersoon bij ons doorgegeven en gezien Euro Events slechts tot 17u telefonisch bereikbaar is, ging heel wat kostbare tijd verloren en werd de dringende levering uiteindelijk over het weekend heen getild.

Pluspunten

Geef bij de orderbevestiging duidelijk het type bestelde munten aan, dit om vergissingen vroegtijdig op te merken. Zorg dat het mailcontact op orde is, ik moest zelf achter een bestelling aan waarvan ik geen betaalopdracht ontving. Hierdoor kreeg ik mijn levering maar net op tijd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelheid van leveren

ook klein bedrag vooraf betalen als bedrijf zijnde lijkt wat overdreven (27 euro...)

Pluspunten

Snelle levering, goede terugkoppeling, perfecte kwaliteit / prijsverhouding.

Pluspunten

Snelle en goede services. Tevens goede kwaliteit geleverd

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De snelle levering

De kwaliteit van de bestelde munten waren heel slecht. Ik had breekmunten besteld met daarop ons logo gedrukt. Toen ik de munten binnenkreeg, schrok ik mij kapot. Op bijna elke munt zag je inktpatronen en op sommige munten waren gewoon extra punten gedrukt. Ik belde hier gelijk over op, want ik vond dit schandalig. Tegen mij werd gezegd dat ze geen betere kwaliteit op deze munten kunnen leveren. Hier ga je toch wel gewoon van uit! Er staat nergens op de website dat als u, uw munten laat drukken dat de inktpatronen wel zichtbaar erop zijn. Ik heb gelijk gebeld en mevrouw Robbe deed hier vrij nonchalant over. Gelukkig werd ik vorige week opnieuw gebeld door een andere vrouw en zij heeft mij goed te woord gestaan. Hopelijk kunnen wij tot een oplossing komen.

Newtonweg 18A

6101 WX Echt