Persoonlijke en snelle service

Ik heb inmiddels al wat vaker hier besteld en er zit altijd een persoonlijke note bij en het is altijd tip top in orde ingepakt. Ook wordt het erg snel verstuurd.

Snel in huis

Lekker snel mijn mooie pakketje in huis. Daarnaast ook zeer snel een fijn antwoord op mijn vraag.

Groot assortiment, snelle levering!

Pakket nog steeds niet binnen

Ik wil met liefde beoordelen maar de producten komen niet binnen

Snel!

Twee oefenbroekjes gekocht. De website is overzichtelijk en goed ingedeeld. Fijne informatie bij de producten. Tot mijn verbazing was het product in twee werkdagen bij ons bezorgd, het ging super snel ondanks de corona en feestdagen drukte. Dank Nappy's!

Vriendelijke en vlotte service, en natuurlijk prachtige producten!

Geweldig!

Een geweldig team met hart voor de zaak en hun klanten. Ze hebben een enorm aanbod met de mooiste producten. En de levering?! Vanaf €50 (waar je heel snel op zit met al dat moois) gratis verzenden. En zelfs voor 16:00 uur besteld, de volgende dag nog in huis! (Zelfs tijdens deze Corona, Black Friday, Sinterklaas en Kerst drukte). Je krijgt je pakket met een super goede beschrijving, gedrukt op gerecycled papier. Dit alles omhult in een perfect passende kartonnen doos met papiertape. Super milieu bewust. Over alles wordt nagedacht! En dan dacht je dat ik er al was? Nee! Ze steunen ook nog eens fantastische doelen en hebben zelfs nog plek voor super toffe winacties en een presentje bij je bestelling! Wat wil je nog meer?!

Top levering, assortiment en service

Alleen maar positief. Snelle levering, uitstekende service en uitgebreid assortiment.

Goede en snelle service!

Goede en snelle service!

Snelle service, leuk persoonlijk kaartje erbij

Zeer vlotte, snelle levering.. heel vriendelijk en behulpzaam team, zowel via site, via facebook alsook het persoonlijke briefje dat je bestelling vergezeld Het aanbod is ruim, misschien iets te ruim voor een makkelijke keuze te maken. Degelijke merken en overzichtelijke site..

Alles perfect naar verwachting

We hebben naar verwachting alle bestelde producten snel thuis ontvangen. Het ziet er allemaal precies uit zoals we hoopten, maar omdat ons kindje nog niets is geboren kunnen we de producten zelf nog niet beoordelen.

Fijne shop en vriendelijk geholpen

Snel en persoonlijk geholpen. Ook het consult was fijn om de juiste keuze beter te kunnen maken.

Snel geleverd, grote keuze.

We hadden van alles wat we zochten voldoende keuze. Enige kritiek aan de webshop: een mogelijkheid in plaats van na merken ook na type te kijken zou het overzichtelijk maken als er geen voorkeur na een specifieke merk al is. Verder was alles snel gevonden, snel verstuurd, past en we zijn helemaal tevreden.

Ik heb gekregen wat ik besteld heb.

De volgende dag is mijn bestelling geleverd. Een handgeschreven briefje erbij voor de persoonlijke touch. De luiers die ik wilde kon ik in deze hoeveelheid niet bij een andere webwinkel vinden.

Snelle service en heldere communicatie

Favoriete webshop voor wasbare luiers

Groot assortiment en geweldige service

Snelle service, groot aanbod.

Ik bestel regelmatig bij Nappy's, er is altijd voldoende voorraad, snelle verzending en een zeer ruim aanbod van producten! Meestal krijg je ook een klein cadeautje bij je bestelling. Met regelmaat leuke aanbiedingen en een grote sale. Ook is er op de site veel info te vinden over luiers, bijvoorbeeld hoe de absorptie is. Mijn favoriete wasbare luier winkel ♥️

Topproduct

Great service

Great service, reactive on the email even in busy times. Great choice and quality products.

Uitstekend!!!

Ontzettend goede producten voor mooie prijzen! Netjes ingepakt met altijd een persoonlijk berichtje op (laatste bestelling) kerstkaartje en een billendoekje cadeau. Ben van plan om enkel bij Nappy’s de rest van wasbare luiers etc. te bestellen. Zeer tevreden dus!

kwaliteit en snelle service

De producten van nappy's zijn weer heel mooi. zeer tevreden over het aanbod. Ook bedankt voor de snelle service en leuk dat persoonlijke kaartje. Dat maakt het toch echt persoonlijker.

Het zijn toppers

Een woorden voor hoe blij ik. Met nappys ben!!!

Erg goed!

Klantvriendelijke site, goede prijzen en fijne klantenservice.

Super aanbod, laagste prijs en persoonlijk service

Wasbare luiers zijn al duur genoeg. Deze site heeft eigenlijk altijd de beste prijzen, ze leveren snel en zelfs met een persoonlijk kaartje. Heel erg leuk en persoonlijk. Echte aanrader!

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX

+31 (0)522 475 883

About Nappy's.nl

Nappy's.nl has the largest range of cloth diapers in Europe. We sell more than 20 different brands, both A-brands and budget brands, so that there is a suitable diaper for everyone. In addition to reusable nappies for babies, we also have the most extensive range of reusable incontinence material for adults and the largest range of sustainable menstrual products. To help you with your choice, we have an online diaper selection aid, lots of information, blogs, videos and thousands of product reviews. Our service points -All our products are available from stock. -Ordered before 4 p.m. on working days, delivered the next day or at a DPD collection point. -Free shipping options available to all European Union countries. -Free returns within 100 days. -With your purchase you contribute to charity.