Geweldige service

Bestellingen worden altijd snel geleverd en vaak met een extraatje. Er zit altijd een handgeschreven bedankkaartje in wat het héél persoonlijk maakt. Voor advies kun je ook altijd bij Nappy's terecht. Echt toppers dus!

Snel en goede kwaliteit

Heel snel geleverd, netjes verpakt, professioneel, en zelfs met een vriendelijk kaartje erbij! Bedankt! Goede prijs-kwaliteit en mooi aanbod. Heel tevreden met mijn aankopen.

Goed advies gekregen voor de maat 2 luiers voor mijn tweeling nadat ze uitde one size fits most close pop in zijn gegroeid. Na wat proberen en wat moeilijkheden met de bezorging hier in Italie mede dankzij de covid situatie zijn we tot een mooi resultaat gekomen. De totsbots peenut wrap maat 2 :) Er wordt snel gereageerd en altijd behulpzaam.

Bovenverwachting!

Super service gericht & elke keer snel met reageren. Daarnaast is de optie tot huren zodat je eerst echt kunt ervaren hoe/ of iets werkt voor je kindje een uitkomst. Want naast alle informatie over de luiers zijn alle billetjes natuurlijk weer anders! Vandaar ook het ruime aanbod. Bij nappys denken ze oprecht met je mee! Beste ontdekking v 2020

Uitgebreid assortiment, snelle service, persoonlijk

Uitgebreid assortiment waardoor er veel keus is. Dit maakt het maken van een keuze lastiger als "beginner". Toen ik wat meer in het wasbare thuis was ging het gemakkelijk. Duidelijke omschrijving en foto's. Snelle bezorging met een persoonlijk bericht erbij.

Snelle reactie.

We waren, gezien het brede assortiment, er snel uit bij Nappy's te bestellen. Ook een hele fijne (telefonische) consult gehad, dit was heel duidelijk en waardevol! Fijn dat de luiers en accessoires plastic vrij bezorgd worden. Waarom ik 4 sterren ipv 5 geef is ivm de website. Op mijn laptop vallen de uitklapmenu'tjes vaak weg en het laden duurt lang (ligt niet aan wifi hier). Je kan overal wel komen maar dan via een omweg.

Super service!

In het verleden een paar keer contact gehad. Ik heb omdat ze snel reageren besloten om nu ook bij nappy's te bestellen en ben ook nu erg tevreden.

super

heel goede service, de cadeau was echt verrassend ik zag het pas toen ik de doos ing weg doen. en de persoonlijk geschreven kaart top. Alles was in uitstekend conditie ook de 2de hands items

Goede service, fijne nazorg.

Altijd prima

Goed aanbod, snelle levering.

Mooie producten en hele goede service

Heb inmiddels meermaals iets besteld, ging altijd goed en kreeg vlot mijn bestelling binnen. Bij vragen krijg je snel reactie. De keer dat er iets kapot was, werd er snel contact met de leverancier opgenomen. Bij mij resulteerde dit in vervanging van het product. Dus super service!

Wauw mijn verwachtingen overtroffen

Als kritische klant neem ik vaak niet de moeite om mijn ervaring met producten of diensten te beoordelen. Laat staan de moeite te nemen om een review te schrijven. Tot ik kennis maakte met Nappy’s :) Wauw wat hebben jullie mijn verwachting e overtroffen. Een super site, duidelijke omschrijving en foto’s. mobiel/tablet. De aangeboden merken zijn top. En dan was de levering ook nog super snel. En dat ondanks de enorme drukte bij pakketbezorgers: Als kers op de taart: bij de bestelling zat een handgeschreven kaartje. Wij zijn sinds onze eerste bestelling klant geworden en jullie grootste fan!

Heel tevreden

Ik heb al meerdere keren bij Nappy's besteld en ben heel blij met deze webwinkel. Goede info en uitleg op de website, handige vergelijkstabel voor overbroekjes. Elke keer was de bestelling supersnel in huis (Duitsland), met een persoonlijk kaartje erbij. Top!

Heel goede ervaring!

Ik ben heel tevreden over mijn aankoop! Zeker een aanrader

Fijne webwinkel

Ruime keus voor alle verschillende systemen en merken wasbare luiers. Met een uitgebreide uitleg over het product! Fijn overzichtelijk kaartje met wasinstructie. Het persoonlijk geschreven kaartje maakt het af. Snel geleverd & plastic vrij!!

Super leuk bedrijf, lieve mensen en goede service!

Ik heb al heel vaak besteld bij Nappy's.nl en ben altijd heel blij met het assortiment en de service. Mijn pakket had ik ook volt in huis, ondanks de drukte bij de pakketdienst. Er zit ook altijd een handgeschreven berichtje bij, zo leuk! Ze verdienen een dikke tien!

Goed aanbod en goede service

Een mooi aanbod, met heel wat merken en keuze, (correcte) informatie per artikel en over luiers in het algemeen, reviews, prijzen die vaak net ietsje lager liggen dan elders, en daarbovenop ook nog een heel goede en persoonlijke service!

De bestelling geplaatst en ondanks de corona-crisis waardoor pakketten langer onderweg zijn toch snel de bestelling ontvangen. We kunnen niet wachten tot onze dochter geboren wordt om deze uit te gaan testen.

Snelle service, prima assortiment

5 jaar geleden gebruik gemaakt van de webshop en nu weer; onveranderde service! Duidelijke communicatie en snelle verzending. Alles netjes verpakt, goede algemene info erbij en zelfs een leuke attentie.

Snel en goed

Quick service, packing and delivering. My questions were quickly answer and accuratly. I ordered a few times and always been satisfied!

Nog beter dan super

Ik was lang aan het twijfelen over iets heel kleins bestellen omdat de verzendkosten evenveel waren als de prijs van het product. Maar ik wilde toch de zijkantverlengers hebben zodat we de Grovia trainingsbroek konden gebruiken (pastte anders niet meer). Toevallig moesten we langs Meppel reizen en dacht ik: misschien even gaan ophalen. Ik kon vanuit de bijrijdersstoel vragen of dat kon (waren een halfuur van Meppel), kleuradvies en instructies krijgen, bestelling plaatsen en rijinstructies krijgen. Minuten later opgehaald, 2 glazen water, en een handvol paaseitjes voor de lange rit die we nog hadden te gaan. Superfijn, wat een service. En met de fijne verlengers ook mogelijk op de broek weer te gebruiken.

Uitstekende, persoonlijke service. Goede communicatie rondom problemen bij de bezorging (niet door Nappy's zelf veroorzaakt dus!).

Ruim aanbod en supersnelle service!

Ik bestelde verschillende overbroekjes, Blümchen, Lighthouse en Weecare. Nappy's.nl biedt je echt een ruime keuze aan merken, kleurtjes en printjes. Ik kreeg lijn bestelling de eerst volgende werkdag aan! Met een persoonlijk briefje erbij van de inpakker! Ook kan je steeds met je vragen bij hen terecht en krijg je vaak bijna onmiddelijk een antwoord!

Snel geregeld.

Mijn bestelling was er super snel. Goed verpakt en ook een klein persoonlijk berichtje.

Uitstekende service, super mooie producten en razendsnelle levering!

Al meerdere keren heb ik bij Nappy's producten voor onze dochter en voor mezelf besteld. Iedere keer weer komt de bestelling netjes ingepakt, keurig op tijd en altijd met een heel lief briefje en kleinigheidje naar me toe. Een paar keer naar Nederland laten versturen en laatst ook een keer naar Zwitserland waar wij wonen. Ik ben echt heel tevreden met het werk van Nappy's! Ik kan er met al mijn vragen terecht en krijg ook steeds snel een antwoord. Bij de laatste keer was er een klein probleempje bij een booster (klein foutje door de producent) en dat heeft Nappy's top en snel opgelost! Jullie zijn echt toppers! Bedankt voor jullie werk, inzet en vooral passie voor wat jullie doen! ♡

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX

+31 (0)522 475 883

About Nappy's.nl

Nappy's.nl has the largest range of cloth diapers in Europe. We sell more than 20 different brands, both A-brands and budget brands, so that there is a suitable diaper for everyone. In addition to reusable nappies for babies, we also have the most extensive range of reusable incontinence material for adults and the largest range of sustainable menstrual products. To help you with your choice, we have an online diaper selection aid, lots of information, blogs, videos and thousands of product reviews. Our service points -All our products are available from stock. -Ordered before 4 p.m. on working days, delivered the next day or at a DPD collection point. -Free shipping options available to all European Union countries. -Free returns within 100 days. -With your purchase you contribute to charity.