Goede snelle service, mooi product

Ik heb een totaalpakket van wasbare billendoekjes van Cheeky wipes gekocht. Heel fijn product en de levering was top!

Goede en snelle service, mooie producten!

Leuk dat er een wasbaar billendoekje bij cadeau zat :-)

De site geeft uitgebreide informatie. Mijn bestelling is snel geleverd en er zat ook nog eens een persoonlijk presentje bij.

prima service met persoonlijk advies

Prettige webshop om te bestellen. Snelle levering via Trunkrs. En af en toe hele leuke acties!

Keurige verzending

Goede producten snel, efficiënt, persoonlijk en vriendelijk geleverd

De producten zijn prima, goed verpakt, snel verstuurd en met een leuk handgeschreven kaartje en klein presentje. Leuk om zo dichtbij dit te vinden voor ons kleinkind.

Snel en fijn

Zo'n twee jaar geleden hebben we bij dochter één veel luiers aangeschaft. Toen was de service ook al super. Nu bij dochter twee wilden we wat meer tweedelige luiers. Met de tijd is alles net weer even een stukje sneller en fijner gemaakt. Heel prettig!

Uitgebreid assortiment en supersnelle levering

Ik kan er altijd ruimschoots vinden wat ik nodig heb zonder bij 2 of 3 verschillende webshops te hoeven bestellen, en de bestelling is er altijd een dag later al. Al meermalen besteld en groot fan!

Fijne webwinkel om te bestellen

Mooi assortiment aan producten, snel besteld en geleverd (via Trunkrs, veel fijner dan postNL). Ook bij vragen goed bereikbaar en vriendelijke service

Makkelijke, snelle, en vriendelijke service

Alles bij Nappy's gaat gemakkelijk. Bestellen, betalen, en de verzend optie kiezen. En wanneer je denkt gewoon je doos met aankopen open te maken vindt je als verrassing nog een handgeschreven "veel plezier met je aankopen" kaartje in de doos terug EN een leuk extra cadeautje. Dat maakt voor mij toch wel echt het feest compleet. Ik kan niet wachten om de luiers en andere producten te gebruiken.

Fijne webshop met snelle levering

Het is bijna jammer dat je niet zoveel wasbare luiers nodig hebt, want ik bestel hier graag. Ook deze keer weer een klein presentje in het pakket en een handgeschreven briefje!

Vlot

Goede service, snelle levering, leuk extra kado

Goede service, snel verzonden en een leuk extraatje erbij.

Snelle correcte service!

Zondags besteld, dinsdags in huis (net de dag voor kerst dus we hadden een extra cadeautje 😁). Superlief van het kerstkaartje en een extra wasbaar doekje !

Veel informatie, duidelijke site, prima product en verzending

Tijdens mijn zwangerschap al contact gehad over een product. Voor dochter #1 heb ik een Totsbots systeem gebruikt, maar die inleggers zijn versleten. Daarom was ik benieuwd of een andere inlegger die ik op de site zag, én die goedkoper was, goed paste in de overbroekjes die ik nog had. En of de inlegger net zo goed absorbeerde als de versleten inleggers hadden gedaan. Met mijn vragen werd ik erg vriendelijk en netjes geholpen en werd daarbij geattendeerd op de handige absorptietabel die op de site te vinden was (had ik die bij dochter 1 maar gezien). Ik kreeg de indruk dat Nappy's een erg goede kennis van wasbaar luieren heeft, het is niet iets wat 'erbij' gedaan wordt. Afgelopen periode heb ik wat van die goedkopere inleggers besteld, samen met een ander systeem, om te proefdraaien. Het werd keurig op tijd bezorgd, prima verpakt, zelfs met een leuke kerstkaart erbij. Mijn volgende bestellingen gaan weer naar Nappy's :) Overigens ook fijn om te zien dat er o.a. ook wasbare billendoekjes te krijgen zijn op de site: een product wat veel meer bekendheid verdient te krijgen, ecologisch én qua gebruiksgemak tien keer fijner dan wegwerpdoekjes!

Super en Snel!

Erg snelle levering en erg snelle beantwoording op mijn vragen. Echt heel netjes, zelfs een gratis klein cadeautje erbij is erg attent!!!

Zeer persoonlijk

Er zit steeds een handgeschreven kaartje bij de bestelling en een gratis billendoekje. Ook retourneren ging super snel. Mooie luiers. Ik ben dol op de velourse luiers van Grovia!

Supersnel & goede kwaliteit

Rond 20.00 bestelde ik mijn nieuwe luiertas. Ik koos voor verzending via Trunkrs. De volgende dag om 18.00 had ik mijn pakketje al binnen. Wat een supergave luiertas van lighthouse. Hij is echt zo mooi als in het filmpje ♡ Ook attent dat er een kerstkaart in het pakketje zat. Leuke persoonlijke geste.

Prima voor elkaar!

Kleine bestelling en toch een hele persoonlijk kaartje met kerstwensen! Echt bijzonder!

Zeer persoonlijke service!

Zeer vriendelijk en heel bereidwillig om info te geven tussen 2 luiers, zelf met foto’s bij om het verschil te tonen! Top service!

Super service met persoonlijke aandacht.

Een heel fijn bedrijf die alles snel, goed en duurzaam verstuurd. Ook leuk zijn de attenties die ze erbij sturen als je een mooi nieuw pakketje luiers besteld.

Super service

Super tevreden over de service, ik kon op het laatste moment nog iets toevoegen aan mijn bestelling. Goed contact via mail! De luiers kwamen snel toe, maar die kunnen we pas binnenkort testen!

Altijd goed!

Ik heb nu al heel vaak besteld bij Nappy's en alles is altijd prima geregeld!

Zoals gewoonlijk prima!

Milovia inleggers, wolvet en zoogcompressen besteld. Kreeg ik zomaar een klein waszakje bij! Heel leuk. We zijn helemaal klaar voor de nieuwe baby, zij mag vanaf het begin in wasbaar 🥰

Geweldig bedrijf

Al meerdere keren een bestelling gedaan. Altijd een goede ervaring en een persoonlijke boodschap bij de bestelling. Ruime keus aan verschillende soorten luiers.

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX

+31 (0)522 475 883

About Nappy's.nl

Nappy's.nl has the largest range of cloth diapers in Europe. We sell more than 20 different brands, both A-brands and budget brands, so that there is a suitable diaper for everyone. In addition to reusable nappies for babies, we also have the most extensive range of reusable incontinence material for adults and the largest range of sustainable menstrual products. To help you with your choice, we have an online diaper selection aid, lots of information, blogs, videos and thousands of product reviews. Our service points -All our products are available from stock. -Ordered before 4 p.m. on working days, delivered the next day or at a DPD collection point. -Free shipping options available to all European Union countries. -Free returns within 100 days. -With your purchase you contribute to charity.