Uitstekende webshop

Snel geleverd, veel keus en scherpe prijzen.

Snelle, vlotte en klantgerichte service

Ik heb verschillende keren kontakt opgenomen via zowel de website, e-mail als facebook en via alle kanalen kreeg ik snel en hulpzaam antwoord. Tot dusver erg tevreden van alle producten die ik kocht.

Goede kwaliteit en uitstekende service

Bij de bestelling van wasbare luiers altijd een leuke attentie in de vorm van een wasbare billendoekjes met echt de leukste printjes, en als je ze dan toch in huis hebt, ben je eerder geneigd om ze uit te proberen en ook echt over te stappen, Tevens krijg je ook altijd een handgeschreven kaartje erbij, als iets niet klopt word dit snel opgelost en ook de winacties zijn altijd heel leuk! Vaak met een creatief kantje. Daarom koop hier graag, ook doneren ze aan goede doelen en zo hun steentje bijdragen!

goed, goedkoop, klantvriendelijk,kwaliteit.

goed, goedkoop, klantvriendelijk,kwaliteit.

Snelle levering, persoonlijke benadering

Ik heb tot nu toe alleen wasbare zoogcompressen besteld. Deze werden zeer snel geleverd met een leuk kaartje erbij (met bedankje). Dus tot nu toe goede service. De website is bovendien duidelijk en overzichtelijk.

Super goede ervaring!

Al meerdere keren besteld bij Nappy’s, en alle keren is mijn bestelling naar volle tevredenheid afgerond. Ook de service en het klantcontact heb ik als zeer prettig ervaren. Niks op aan te merken!

erg goede service

ik voelde me persoonlijk benaderd door het briefje met persoonlijke boodschap wat erbij zat. dat voel ik mij niet vaak bij online bedrijven: well done! zending is ook snel, ik zal hier zeker vaker gaan bestellen.

Goede service en communicatie!

Mijn all time favourite wat betreft wasbare luiers. Ik kreeg dit keer een verkeerde luier opgestuurd (tjah, beide roze met bloemetjes en klittenband, kan gebeuren). Deze die ik had gekregen was duurder, maar had wel minder absorptie. Na contact via FB besloten deze luier te houden en ik kreeg ook nog eens 5 euro terug gestort, ik mocht hem ook (op kosten van Nappy's) terugsturen en dan zou ik alsnog de bestelde luier krijgen. Ik was wel in voor een experiment met een andere luier, dus gekozen om deze te houden! Super service!

Ruime keuze, goede producten, leuke acties

Ik heb al heel vaak bij Nappy's.nl besteld, als ik ook maar iets nodig heb mbt wasbare luiers kijk ik altijd eerst op deze website! Er staat veel algemene informatie op over wasbare luiers erg leuk en handig (vooral de absorptie tabellen). Ook is het fijn dat er bij producten vaak vermeld staat waar je ze goed mee kan combineren. De service is goed en de communicatie duidelijk. Ook hebben ze regelmatig leuke acties. Al heb ik er al vaak besteld, het is nog nooit fout gegaan, zelfs niet met m'n 7-delige combinatie order van Real Nappy Week! Ze verdienen dus echt die 5 sterren!

Gewoon tevreden

gewoon tevreden

Snelle levering, goeie kwaliteit, en we kregen een extraatje. Super goeie service!

Goede service en snelle levering!

Super fijne site. Voor 15:30 besteld morgen in huis. Altijd een persoonlijk briefje erbij en instructies voor de luiers! Heel fijn! Ik bestel nu ondertussen bijna maandelijks bij nappys!!

Wauw wat een service!

Snelle en vlotte levering van de bestelde luiers! Heel erg tevreden er mee!

Gewoon goed

We bestellen vaker bij nappy's. Prettige website en snelle levering. Als je contact legt krijg je snel antwoord op vragen. Ook altijd leuk om een extraatje in de doos te vinden. En altijd een handgeschreven kaartje er bij.

Goed, snel en persoonlijk

Fijne producten, snelle levering en een persoonlijke boodschap bij de bestelling. En een leuk presentje :)

Kundig advies

Meedenkend, bieden van verschillende opties en mogelijkheden, snel en klantvriendelijk.

Great customer experience

I would always order again -great and easy understanding webshop -one day delivery -nice personal message -environmentally friendly packaging

Veel keus, duidelijk en een super snelle levering. Kwaliteit is super.

Uitstekende service

Na aanschaf bleek een bepaald merk wasbare luiers helaas toch niet de juiste te zijn voor ons. Telefonisch overleg met Nappy's heeft veel duidelijkheid gebracht en daarna heb ik een bestelling geplaatst. Deze had ik de volgende werkdag al binnen. Veel keuze, goede service, snelle verzending en een extraatje. Mocht ik weer wat nodig hebben weet ik waar ik ga bestellen.

Veel keuze, snelle levering

Zeer veel keuze! Veel info over verschillende producten en merken. Snelle levering.

Gemakkelijk en snel

De website is overzichtelijk, je kan snel kiezen wat je wilt hebben. De levering is ook snel en staat duidelijk vermeld op de website. Ik bestel vaker bij Nappy's en ik ben altijd tevreden.

Snelle en precieze levering.

Het bestellen op de website vond ik minder handig. Je kan niet automatisch kiezen voor betalen met een betaalapp van je bank. Maar de afhandeling van de levering ging heel snel en correct!

Corect

Kan niet wachten tot pruts er is en ik de luiertjes kan gebruiken

Service op maat

Nappys levert snel de gekochte producten. De website is gemakkelijk in gebruik en bevat veel informatie. Daarnaast stuurde ik een bericht naar Nappys over het gekregen cadeautje wat ik ontving bij mijn bestelling (een wasbaar billendoekje). Daarop ontving ik snel antwoord van Nappys. En ze konden me ook echt verder helpen. Zowel de producten, de service en het meedenken zijn top!

Goede service!

Via de website in contact gekomen met een consulent. Van haar goede adviezen gekregen over wasbare luiers. Daarna meteen op de website besteld, en de volgende dag al in huis. Goede service!

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX

+31 (0)522 475 883

About Nappy's.nl

Nappy's.nl has the largest range of cloth diapers in Europe. We sell more than 20 different brands, both A-brands and budget brands, so that there is a suitable diaper for everyone. In addition to reusable nappies for babies, we also have the most extensive range of reusable incontinence material for adults and the largest range of sustainable menstrual products. To help you with your choice, we have an online diaper selection aid, lots of information, blogs, videos and thousands of product reviews. Our service points -All our products are available from stock. -Ordered before 4 p.m. on working days, delivered the next day or at a DPD collection point. -Free shipping options available to all European Union countries. -Free returns within 100 days. -With your purchase you contribute to charity.