Super service en groot assortiment

Bij Nappys nemen ze je serieus als klant. Je spullen zijn snel in huis, toen ik een vraag had over overbroekjes, hebben ze een heel overzicht gemaakt, en bij een kapotte luier kreeg ik ook super service

Elke keer dat ik er iets bestel is het dik in orde.

Toppers

Zeer attente mensen achter nappy's. Ik krijg altijd een wasbaar billendoekje en een perdoonlijke boodschap bij mijn bestellingen. De service is ook top.

Super snelle levering!

Fijne webwinkel met veel keuze. Super snel geleverd! Top!

Easy to order, fast delivery

Easy to order, fast delivery. Keep ordering here because it has the items I need for a good price and never had a problem.

Mooie producten!

Mooie, kwalitatieve producten met heldere uitleg!

Snel, vriendelijk, gewoon goed!

Fijne broekjes, fijne service, snelle levering, netjes verpakt en vriendelijk handgeschreven kaartje erbij!

Leuke producten op handige website

Winkelen bij nappy’s is altijd een leuke ervaring. Mooie overzichtelijke website, handig in gebruik met voldoende uitleg bij de producten . Kwaliteitsvolle producten, veel keuzemogelijkheden. Fijne communicatie en grote bereidheid om extra info te krijgen. Correcte en snelle verzending van de producten, met een persoonlijk berichtje en leuk extraatje. Kortom een top winkel!

Goed en snel

Positief

Heel erg tevreden!

Altijd snelle verzending met leuk persoonlijk berichtje!

Fijne en overzichtelijke website. De producten werden snel verzonden na bestellen en bezorgd met nog een leuk extraatje erbij :). Super mooie kwaliteit luiers!

Mooie producten, goede levering

Fijne webshop met mooie producten en snelle levering :) fijn dat er ook reviews bij de producten staan.

Zeer fijne ervaring

Snelle levering en netjes ingepakt

Snelle levering, inclusief handgeschreven kaartje om te bedanken

Snelle levering, inclusief handgeschreven kaartje om te bedanken

Snelle levering en naar verwachting

Snelle levering. Alles naar verwachting.

Snel, kundig en vriendelijk

Heel fijn overleg, snelle levering, goed advies.

Fijn persoonlijk consult, snelle levering producten

Voor de eerste keer aan de wasbare luiers, lastig om daardoor een keuze te maken tussen die vele opties. Consulente in de regio opgezocht op de website en via de app contact kunnen hebben. Uiteindelijk op consult, waarna we wisten wat voor producten we wilden gaan gebruiken. Besteld en de volgende dag in huis, met een leuk extraatje erbij en een vriendelijk kaartje. Al met al top service!

Fijne webshop met mooie producten en fijne communicatie

Leuk om bij de bestelling een kaartje te ontvangen met een persoonlijk berichtje erop. Verder snelle levering en mooi assortiment.

Steeds een correcte en klantvriendelijk service!

Ik ben steeds heel tevreden met de manier waarop Nappy's de bestellingen afwerkt. Een klein geschenkje, waar mijn dochtertje steeds heel nieuwsgierig naar is, en een persoonlijk boodschapje. Er is een mooi en uitgebreid assortiment aan producten. Voor ieder wat wils!

Goede, fijne communicatie

Mooie duidelijke website en wanneer je vragen hebt krijg je per mail duidelijke en vriendelijke antwoorden.

Fijne webshop

Goede service, snelle verzending, veel keuzemogelijkheden in aanbod, gratis cadeautje bij de bestelling

goede, snelle service en vriendelijke afhandeling.

goede, snelle service en vriendelijke afhandeling. Producten van goede kwaliteit, tevens veel informatie voor (toekomstige) gebruikers op de site. Aanrader!

Prima bedrijf, snelle service, vriendelijk

Wij misten de maat 3 in het assortiment van de totsbots broekjes, maar verder zeer uitgebreid. leuke kleine attentie bij de bestelling.

Behulpzaam fijne producten

Al een paar keer besteld. Altijd goede producten.

Ga zo door!

Een mooi aanbod aan luiers. Prima service en snelle levering!

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX

+31 (0)522 475 883

About Nappy's.nl

Nappy's.nl has the largest range of cloth diapers in Europe. We sell more than 20 different brands, both A-brands and budget brands, so that there is a suitable diaper for everyone. In addition to reusable nappies for babies, we also have the most extensive range of reusable incontinence material for adults and the largest range of sustainable menstrual products. To help you with your choice, we have an online diaper selection aid, lots of information, blogs, videos and thousands of product reviews. Our service points -All our products are available from stock. -Ordered before 4 p.m. on working days, delivered the next day or at a DPD collection point. -Free shipping options available to all European Union countries. -Free returns within 100 days. -With your purchase you contribute to charity.