Pluspunten

Alles prima, snelle verzending. persoonlijke boodschap bij pakje.

Pluspunten

Heel goede en vlotte communicatie. Bestelling was mooi op tijd.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website, altijd een leuk handgeschreven kaartje bij de order.

Ga zo door!

Pluspunten

Overzichtelijke site en snelle levering

Pluspunten

Fijne overzichtelijke site. En altijd een vrolijk briefje bij de bestelling.

Pluspunten

Wat een fijne mensen en prachtig assortiment

Pluspunten

Overzichtelijke website, snelle levering met een persoonlijk kaartje en zelfs een kleine verrassing, erg leuk!

Je winkelmandje verdwijnt als de pagina langere tijd openstaat, dat werkte soms wat frustrerend

Pluspunten

Snelle en persoonlijke bezorging. Leuk ook het presentje bij de bestelling. Aanrader!

Geen!

Pluspunten

Een leuk persoonlijk kaartje en een redelijke verzendkosten

Pluspunten

Snelle levering Correcte communicatie

Pluspunten

Past perfect en goede kwaliteit

Pluspunten

Top service, vriendelijk en professioneel. In no time kreeg ik antwoord op mijn vragen via e-mail. Ik werd voor mij gevoel goed geholpen. Bestelling volgende dag al binnen, heerlijk.

Pluspunten

Heel fijn contact en een mooie webshop. Fijne producten en een duidelijk overzicht.

Pluspunten

Duidelijke website, heldere communicatie, snelle levering, deugdelijke producten

Pluspunten

Overzichtelijke website, duidelijke uitleg over de producten, snelle levering, zelfs in het buitenland!

Pluspunten

Supersnel en megavriendelijk!!

Pluspunten

Zwemluier "krokodillen" besteld. Zit goed, prima. Duidelijke website, eenvoudig te bestellen en snel in huis. Leuk gebaar, zat een handgeschreven kaartje bij.

Pluspunten

Fijn dat bij alle producten een beschrijving staat. Consulent als erg prettig ervaren. Ruime keuze in producten.

Als je begint met wasbare luiers is het redelijk onoverzichtelijk (hier hadden wij echt een consulent voor nodig).

Pluspunten

Snelle levertijd niet duur

Pluspunten

Leuke producten en prima levering

Pluspunten

Hele duidelijke website. Ik was opzoek naar informatie over wasbare luiers en kwam er niet echt uit, via Facebook een bericht gestuurd en daarna een hele duidelijke uitleg gekregen en al mijn vragen werden goed beantwoord waardoor ik uiteindelijk ben overgegaan tot het doen van een bestelling

Pluspunten

Duidelijke website

Ga zo door

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie en altijd een leuk cadeautje

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX

+31 (0)522 475 883

About Nappy's.nl

Nappy's.nl has the largest range of cloth diapers in Europe. We sell more than 20 different brands, both A-brands and budget brands, so that there is a suitable diaper for everyone. In addition to reusable nappies for babies, we also have the most extensive range of reusable incontinence material for adults and the largest range of sustainable menstrual products. To help you with your choice, we have an online diaper selection aid, lots of information, blogs, videos and thousands of product reviews. Our service points -All our products are available from stock. -Ordered before 4 p.m. on working days, delivered the next day or at a DPD collection point. -Free shipping options available to all European Union countries. -Free returns within 100 days. -With your purchase you contribute to charity.