Pluspunten

Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan als je vragen hebt over bepaalde producten en alles wordt snel en netjes bezorgd! Ook heb ik van mijn 3 bestellingen al 2x een leuk cadeautje gekregen wat er zeker voor zorgt dat ik vaker hierheen ga dan naar andere website’s.

Ga vooral zo door !!

Pluspunten

Geweldige producten, snelle levering en nog met een lief berichtje erbij ook.

Pluspunten

Ruim assortiment, vlotte levering. Leuke kortingsacties tijdens Real Nappy Week!

Heeel veel keus en merken! Als je nog niet zo in de wasbare luiers zit dan is het best moeilijk een keus tw kunnen maken in alle mogelijkheden.

Pluspunten

Hele fijne en snelle communicatie

Pluspunten

Hele fijne klantenservice en medewerkers ook een heel fijn contact met de consulente! Duidelijke website en een feest bij uitpakken met een klein presentje! Aanrader dus

Pluspunten

Snelle, gemakkelijke en vriendelijke service!

Pluspunten

Snelle en goede levering, scherpe prijzen.

Pluspunten

Zeer goede communicatie. Echt top! Verder werden de producten vlot en heel netjes geleverd. Mijn favoriete webwinkel voor wasbaar :-)

Pluspunten

Goed te bereiken, geven goed advies. En erg leuk dat ze bij elke levering een cadeautje mee leveren.

Pluspunten

Goede klantenservice, ik kreeg de zwemluier in een verkeerde maat geleverd en de goede maat werd een dag later opgestuurd en ik mocht de te grote houden voor later. Top! Ook het leuke handgeschreven briefje met veel zwemplezier gewenst was erg leuk!

Pluspunten

supersnel, en een perfecte service!

geen

Pluspunten

Snelle levering. Persoonlijke touch, lief briefje en cadeautje bij de bestelling. Top!

Pluspunten

Alles was heel snel binnen, precies wat ik besteld had. Werd ook netjes over de voortgang op de hoogte gesteld. Heel lief kaartje en kadootje bij de bestelling. 10/10 zou hier zo weer bestellen

Pluspunten

snelle service, leuke handgeschreven kaartje

Pluspunten

Super service, cadeautje en communicatie

Pluspunten

Vlotte levering zoals de website beloofd. De Heilwolle is super! Dochter had vervelende smetplek die met zalf niet wegging. Door de Heilwolle genas het snel. Heel fijn.

Pluspunten

Snelle levering en goede service!

Pluspunten

Snelle mail reactie En snelle verzending Zeer Klant vriemdelijk

Pluspunten

Goede service. Ik was iets vergeten te bestellen. Verzendkosten van 2e bestelling zijn netjes weer teruggestort en bestellingen waren samengevoegd.

Pluspunten

Snel en goed ontvangen

Pluspunten

Snelle levering!

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX

+31 (0)522 475 883

About Nappy's.nl

Nappy's.nl has the largest range of cloth diapers in Europe. We sell more than 20 different brands, both A-brands and budget brands, so that there is a suitable diaper for everyone. In addition to reusable nappies for babies, we also have the most extensive range of reusable incontinence material for adults and the largest range of sustainable menstrual products. To help you with your choice, we have an online diaper selection aid, lots of information, blogs, videos and thousands of product reviews. Our service points -All our products are available from stock. -Ordered before 4 p.m. on working days, delivered the next day or at a DPD collection point. -Free shipping options available to all European Union countries. -Free returns within 100 days. -With your purchase you contribute to charity.