Pluspunten

Snelle levering met een persoonlijk bericht. Overzichtelijke site met voldoende informatie.

Pluspunten

uitgebreid assortiment snelle bezorging vriendelijke persoonlijke noot in bezorgdoos (leuk!) producten zijn van uitstekende kwaliteit, ook na wassen.

Pluspunten

Goede communicatie Goede service Klantvriendelijk Mogelijkheid om producten te bekijken op locatie en vrijblijvend informatie te ontvangen zonder verplicht te voelen iets aan te schaffen

Pluspunten

Razendsnel verzonden zoals altijd; netjes verpakt, en er zak zelfs een klein presentje bij de bestelling cadeau!

Pluspunten

Heel uitgebreid aanbod Mooie producten Overzichten en vergelijkingen van luiers zijn heel verduidelijkend

Bij de vergelijkingstabel van boosters mis ik een kolom met prijzen

Pluspunten

Snelle reacties op mijn mails, altijd een leuk kaartje, fijne service!

Pluspunten

Een leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling en het bedrijf steunt met een deel van haar winst een goed doel

Pluspunten

Snel geleverd, goed spul.

minder bezorgkosten en bij een lager bestedingsbedrag gratis

Pluspunten

Mooi aanbod en super snelle levering! Geen klachten of verbeterpunten :-)

Pluspunten

Goed assortiment. Duidelijke informatie. Persoonlijke touch

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Misleidende informatie. Product blijkt niet te passen, terwijl op website staat dat het wel moet passen. Webshop schuift verantwoordelijkheid op leverancier en klanten die zouden hebben gezegd dat het wel past. Ik mag het product op eigen kosten retour sturen en krijg mij geld terug. Maar niet de verzendkosten heen en terug. Dus echt service en klantvriendelijkheid van niks.

Pluspunten

Heel erg veel gehad aan een consulente van nappy's, die heeft me echt over de drempel geholpen! Ook heel erg fijn dat er een vergelijkende tabel is met eigenschappen van de boosters.

Persoonlijk vond ik het best bezwaarlijk dat sommige broekjes voor een enorme luier-kont zorgen, en ik was blij verrast dat niet alle broekjes zo dik uitvallen. Een tabel met opname/slankheids/pas eigenschappen van de luiers zelf zou ik ook wel heel erg handig vinden! Een ander euvel vond ik dat borstvoedingspoep zo'n zooitje maakt, dit is natuurlijk nog heel anders dan bij oudere baby's. Iets meer informatie en tips hierover zou ook erg handig zijn (al heb ik niet goed gezocht, dus misschien is het er al wel op de site!)

Pluspunten

Snelle verzending, heldere communicatie en zelfs een leuk presentje bij de bestelling

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijk briefje allemaal super service. Wij gaan zeker veel zwemplezier beleven :). Bedankt ilka

Pluspunten

Snel, duidelijk en verkocht ongeveer wat ik zocht.

Misschien nog iets meer informatie over de duurzaamheid en de arbeidsomstandigheden van de producten op de website.

Pluspunten

Snelle goeie service, ik kreeg waar ik om vroeg, met nog een lief extraatje. Daarnaast was het mogelijk mijn order nog aan te passen nadat ik de bestelling geplaatst had, waarvoor veel dank.

Pluspunten

vriendelijke behandeling

Pluspunten

Netjes verpakt, persoonlijk geschreven briefje erbij wat Mn dag gied maakte

Misschien de brievenbus post pakketjes dozen iets smaller maken paste hij mij niet in de brievenbus ;)

Pluspunten

snelle service met persoonlijke aandacht

Pluspunten

Uitgebreid assortiment van fijne producten, snelle en duidelijke beantwoording van mails, snelle verzending.

Wellicht ook wasbare slabbers in het assortiment opnemen?

Pluspunten

Mooie producten en snelle levering! Fijn mailcontact.

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX

+31 (0)522 475 883

About Nappy's.nl

Nappy's.nl has the largest range of cloth diapers in Europe. We sell more than 20 different brands, both A-brands and budget brands, so that there is a suitable diaper for everyone. In addition to reusable nappies for babies, we also have the most extensive range of reusable incontinence material for adults and the largest range of sustainable menstrual products. To help you with your choice, we have an online diaper selection aid, lots of information, blogs, videos and thousands of product reviews. Our service points -All our products are available from stock. -Ordered before 4 p.m. on working days, delivered the next day or at a DPD collection point. -Free shipping options available to all European Union countries. -Free returns within 100 days. -With your purchase you contribute to charity.