Pluspunten

Snelle service.

Pluspunten

Zeer snel in reactie. Ilka denkt ook goed mee. Verzending was snel en netjes. Mooie producten.

De 7 mm romperverlenger past niet op mijn Engel romper(s). Dat staat wel op de website. Misschien even aanpassen. Want dat was eigenlijk precies de reden waarom ik de 7 mm kocht. Het is een ander soort drukkertje denk ik. Ik had de Engel drukker eerst thuis opgemeten en kwam wel op de 7 mm. De 8 mm past er ook niet op. Gelukkig past de MaM verlenger altijd en overal op, had alleen gehoopt dat de stoffen verlenger er gewoon aan kon blijven zitten.

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Zeer snelle service, maar ook zeker niet onbelangrijk, zeer zeer vriendelijk.

Geen!

Pluspunten

Zeer persoonlijk en klantgericht advies, hierin wordt veel rekening gehouden met de voorkeuren van de klant. Snelle levering met zeer uitgebreide instructie voor gebruik en wassen van de luiers.

Pluspunten

Supersnelle levering, en direct en zeer vriendelijk te woord gestaan toen ik een vraag had. Zou Nappy's.nl zeker aanraden!

Pluspunten

Snelle levering goede producten

Pluspunten

Snelle service ruime keus en naast dat het een product is ten gunste vh milieu ook nog bijdrage aan goed doel

Pluspunten

uitgebreide keuze, aangename website, snelle service!

verzendkosten

Pluspunten

Snel en persoonlijk

Pluspunten

goede service, goede kwaliteit van de producten.

Er werd een klein kado'tje toegevoegd waarvan ik niet weet wat ik ermee moet (2 aparte kleine doekjes). Hoeft echt niet.

Pluspunten

Pluspunten

snel geleverd en goede spullen. ik bestel hier vaker!

jammer dat je 50,- moet besteden om gratis te kunnen leveren. het is lastig daaraan te komen. bijv 2x wasmiddel kopen (wat best duur is) geeft net geen 50,- en dan moet je iets anders groots erbij doen wil het gratis zijn. meeste bedrijven doen vanaf 20 of 25. prenatal doet vanaf 30,-. dat vind ik veel schappelijker.

Pluspunten

Heel persoonlijk pakketje omtvangen, handige website, super snelle levering

Ik heb twee bonnen van 100 euro gehad voor mijn baby shower, maar ben nog aan het testen welk systeem mij het beste past en dan is het wel lastig dat je het hele bedrag van 100 euro meteen moet gebruiken en niet de kaarten kan opsplitsen.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, kleine attentie, leuk assortiment

Pluspunten

Heel fijn bedrijf, goede service, persoonlijk contact en snelle levering. Goede producten!

Ze doen het heel goed, alleen is niet altijd alles voorradig in voldoende aantallen. Maar levering daarvoor laat gelukkig niet lang op zich wachten.

Pluspunten

Nieuw in de wereld van wasbare luiers had ik heel veel vragen. Op de website van Nappy's.nl vond ik heel veel duidelijke antwoorden. De vragen die ik verder nog had werden via e-mail duidelijk beantwoord - zonder dat werd aangedrongen op kopen.

Pluspunten

Snelle levering van het product met een persoonlijke boodschap erbij!

Pluspunten

Super website, snelle levering, duidelijke communicatie en top producten. Bijzonder tevreden!

Pluspunten

Vlotte communicatie, snelle verzending, correcte prijs

Pluspunten

Veel informatie te vinden over de luiers op de website, naast de staffelkorting bij de aankoop van meerdere luiers. Ook erg leuk om een handgeschreven kaartje en kadootjes te ontvangen bij de aankoop van je bestelling!

De staffelkorting bij de luiers zou ik ook graag zien bij de overbroekjes. Jullie verkopen ook pakketten van Bamboozle, maar dan kun je maar kiezen uit 1 maat (maat 1, 2 of 3). Ik kan me voorstellen dat je meerdere maten wilt kiezen.

Pluspunten

Snelle levering, leuke persoonlijke benadering door bijvoegen kaartje en doekje!

Vanuit deze ervaring heb ik geen verbeterpunten, het verliep perfect en ben tevreden met de producten :)

Pluspunten

Goed doel steunen, handgeschreven kaartje erbij

Niet

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX

+31 (0)522 475 883

About Nappy's.nl

Nappy's.nl has the largest range of cloth diapers in Europe. We sell more than 20 different brands, both A-brands and budget brands, so that there is a suitable diaper for everyone. In addition to reusable nappies for babies, we also have the most extensive range of reusable incontinence material for adults and the largest range of sustainable menstrual products. To help you with your choice, we have an online diaper selection aid, lots of information, blogs, videos and thousands of product reviews. Our service points -All our products are available from stock. -Ordered before 4 p.m. on working days, delivered the next day or at a DPD collection point. -Free shipping options available to all European Union countries. -Free returns within 100 days. -With your purchase you contribute to charity.