Pluspunten

Snelle service, Super fijn.

Pluspunten

Snel geleverd, prima kwailteit, goede service.

Pluspunten

Snelle bezorging conform afspraak, vriendelijk briefje bijgevoegd en een lijstje met tips en adviezen

Pluspunten

Fijn contact met de verkoopster, snelle levering en fijne producten.

Pluspunten

Alles werd netjes en snel geleverd. Ik ben erg tevreden over de geleverde producten

Pluspunten

Goede producten, heldere informatie en snelle levering.

Pluspunten

Got the delivery very quickly, with a handwritten note, how cute is that? The prices are very good!

Pluspunten

Goede service en zeer snelle reactie op mijn e-mails. Top!

Pluspunten

Pluspunten

Alvorens ik tot bestelling over ging heb ik via het contactformulier een aantal vragen gesteld waarop ik supersnel een reactie met passend, uitgebreid en begrijpbaar (heel prettig voor een leek ;-)) advies kreeg. Producten zijn goed van kwaliteit, gunstig geprijsd ten opzichte van andere aanbieders en snel geleverd. Mijn tweede bestelling is zojuist geplaatst!

Ga zo door!

Pluspunten

Perfecte service, snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering. Mail contact snel.

Pluspunten

Snelle levering, overzichtelijke site

Wat meer variatie in producten

Pluspunten

Fijne, duidelijke website met net wat meer info dan elders. Ik had de bestelde producten snel in huis. Handig dat er een flyer met tips bij wasbaar luieren bij zat, en lief dat er een handgeschreven briefje bij zat. Voelt toch persoonlijker :). Helemaal tevreden, ik zal in de toekomst wel vaker hier bestellen!

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijk contact, goede adviezen

Pluspunten

Snelle service, levertijd en alternatief bij niet voldoende voorraad. Ook na de koop snelle reactie via e-mail en een persoonlijk briefje bij de bestelling.

Helemaal niks, ga zo door!

Pluspunten

snelle levering, product goed ingepakt. Duidelijk en overzichtelijke site

Pluspunten

Super goede en snelle service en levering. Er waren een aantal luiers niet op voorraad. Deze zijn kosteloos nagestuurd incl. Een extra bestelling! Zeer tevreden over het persoonlijke contact. En leveren super producten tegen een goede prijs!!!!

Pluspunten

snel binnen

de envelop was half open, was naar mijn idee vluchtig dichtgeplakt. Ook zonder een briefje of iets dergelijks. Het is komt wat proffecioneler over als er een briefje bij zit, zoals bedankt voor uw aankoop en als de envelop netjes is.

Pluspunten

Pluspunten

zeer goede service! bij vragen meestal binnen een dag een uitgebreid en duidelijk antwoord

Pluspunten

Een kleur luier was niet meer voorradig, supersnel hadden we een reactie met de vraag of we een andere kleur wilden kiezen. Ook nog kunnen communiceren over de dag van de levering, zodat alles soepel verliep. We zijn erg tevreden. Ik zou hier zo weer bestellen.

Pluspunten

Ze houden je goed op de hoogte van stand van zaken.

Heb ik niet.

Pluspunten

Fijne website, snelle levering en fijn contact met de eigenaresse.

Pluspunten

Super snelle levering!!!

Geen problemen gehad dus wat mij betreft geen :)

• Kwaliteit
  • Communicatie
  • Snelheid/Levertijd

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX

+31 (0)522 475 883

About Nappy's.nl

Nappy's.nl has the largest range of cloth diapers in Europe. We sell more than 20 different brands, both A-brands and budget brands, so that there is a suitable diaper for everyone. In addition to reusable nappies for babies, we also have the most extensive range of reusable incontinence material for adults and the largest range of sustainable menstrual products. To help you with your choice, we have an online diaper selection aid, lots of information, blogs, videos and thousands of product reviews. Our service points -All our products are available from stock. -Ordered before 4 p.m. on working days, delivered the next day or at a DPD collection point. -Free shipping options available to all European Union countries. -Free returns within 100 days. -With your purchase you contribute to charity.