Uitstekende service!

Vorig jaar voor het eerst een grote lading luiers besteld. Goede uitleg gehad van een consulent en later nog van de klantenservice. Dit jaar helaas al 1 overbroekje gescheurd en kreeg hier netjes en vooral ook snel een vergoeding voor. Verzending is ook altijd snel en netjes met een handgeschreven kaart en een kleinigheidje, super leuk! Dit is 1 van m'n favoriete site om luiers en zo te bestellen!

Goed contact. Snelle levering

Goed contact Snelle levering Goede kwaliteit ...

Goede service, op tijd bezorgd. Groot aanbod wasbare luiers.

Super in snelheid en uitleg over het product.

Mijn luier overbroekjes waren snel binnen, er zat een persoonlijk berichtje bij, en een kaart met, stap voor stap, duidelijke uitleg over hoe het product gewassen kan worden.

Zeer tevreden met mijn aankoop

Snel binnen. In goede staat. Prachtige printjes. Ben blij met mijn aankoop.

Persoonlijke touch

Altijd bereikbaar voor advies, eerlijk advies ook. En een persoonlijk briefje bij je bestelling!

Goed en snel service!

Nappy's heeft een goed en snel klantenservice.

Correcte informatie

Ik vroeg info over newborn luiers. Tot in het detail goed geholpen. De verschillende merkjes gekocht en tevreden over mijn aankoop.

Snel geleverd met een leuk extraatje in het pakket

Prima service, snelle reactie op mail. Altijd persoonlijk berichtje bij de bestelling.

Veel keus goede kwaliteit luiers.

Ik kocht een paar mooie producten van o.a. Elskbar, Bebeboo en Hu-Da. Alles was keurig verpakt en ik kan niet wachten tot onze baby het allemaal aan kan!

Goede site met breed scala aan producten en veel informatie

Ik heb meerdere bestellingen geplaatst en ben altijd tevreden. Veel producten om uit te kiezen, qua prints en materialen. De levering was vlot en zelfs veel sneller dan verwacht in RNW! Ik ben blij dat er wordt nagedacht over zo milieuvriendelijk mogelijk verpakken. Tot slot heel prettig dat er zoveel informatie te lezen is over allerlei onderwerpen.

Blij

Altijd snelle en goede service, fijne producten die voldoen aan de verwachting.

Fijne website en snelle en nette levering.

Fijn en prettig!

Vlotte service

Snelle levering Veel uitleg op de website

Goede service, snelle verzending en gratis billendoekje bij de bestelling! Meer dan tevreden!

Altijd top

Duidelijke website, snelle service.

Vlotte fijne service

Bestellingen altijd snel geleverd en correct. Nog nooit problemen ervaren. Fijne snelle communicatie. Ook een fijne sociale media opvolging. Zeer betrouwbaar dus, en ook een erg ruim aanbad van wasbare luiers voor ieders systeem en budget.

Persoonlijke klantenservice en groot aanbod

Altijd leuk om luiers te mogen shoppen in deze webshop. Groot aanbod handige keuzehulp en als ik toch twijfel of er niet uit kom staan ze me altijd heel vriendelijk persoonlijk te woord.

Goede producten

Mooie, overzichtelijke website, goede producten en service.

ruime keuze aan producten

Snel en vriendelijk

Package was sent quickly and the products are amazing.

Weer alles naar wens

Snelle levering en met behulp van site (overzicht broekjes) goede producten uit kunnen zoeken

Super service!

Ik had zelf een foutje gemaakt bij de bestelling, dit werd supernetjes en zonder problemen gecorrigeerd.

Snel geleverd en mooie producten

Uitgebreide keuze en snelle service!

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX

+31 (0)522 475 883

About Nappy's.nl

Nappy's.nl has the largest range of cloth diapers in Europe. We sell more than 20 different brands, both A-brands and budget brands, so that there is a suitable diaper for everyone. In addition to reusable nappies for babies, we also have the most extensive range of reusable incontinence material for adults and the largest range of sustainable menstrual products. To help you with your choice, we have an online diaper selection aid, lots of information, blogs, videos and thousands of product reviews. Our service points -All our products are available from stock. -Ordered before 4 p.m. on working days, delivered the next day or at a DPD collection point. -Free shipping options available to all European Union countries. -Free returns within 100 days. -With your purchase you contribute to charity.