Fijn en snel verzonden

Leuk ingepakt en een extra schijfje erbij

Wat een top service!

Aardige, proffesionele, warme en beleefde vorm van communicatie waarbij kennis over de producten ook nog eens duidelijk naar voren komt. Los van dat ze mooie producten aanbieden, bieden ze echt een vorm van service waar ik voor terug kom.

uitgebreid assortiment, goed advies

Bestel al jaren bij Nappy's.nl en ben er altijd tevreden over.

snelle levering, goed product

Prima luiers. Ik had eerder al eens wasbare luiers gekocht bij een andere winkel. Toen veel luieruitslag en doorlekken. Bij die van nappy's heb ik hier totaal geen last van. Ben super tevreden!

Fijne producten

Fijne producten

Vriendelijk en correct

Zoals gebruikelijk snel bezorgt, met een vriendelijk handgeschreven kaartje erbij.

Snelle service en goede kwaliteit

Ik heb meerdere keren bij Nappy’s besteld en ben altijd erg tevreden over de producten en de levering. Dat is voor mij ook de reden dat ik regelmatig heb besteld bij dit bedrijf!

deskundige ondersteuning

Mijn baby heeft last van een rode huid bij zijn buik. Nappy's was telefonisch goed bereikbaar en heeft me geadviseerd fleece inlegvellen te gebruiken. In combinatie met zinkzalf was de huid binnen een paar dagen helemaal herstelt. De fleecevellen drogen snel dus je hebt er niet veel nodig.

Goede webshop, zeer snelle verzending en reactiesnelheid

beste service

Top service en beste kwaliteit

Snelle verzending, goede service, klein presentje bij de bestelling en een persoonlijk kaartje. Helemaal leuk!

Goed!

Nieuwe bamboolik overbroekjes besteld vanuit Nederland, binnen 2 werkdagen thuis geleverd. Zonder plasticverpakkingen. Heel erg fijn!

Pakket was snel binnen. Luiers wel erg dik. Maar door de leuke print wil m’n dochter het broekje gelukkig aan. Het bed bleef droog dus heel fijn!

Zeer snelle en zorgvuldige levering

Zeer snelle en zorgvuldige levering. Leuk persoonlijk kaartje erbij!

Snelle service en ruime keuze aan producten

snel geleverd. Ruime producteuze. Super klantenservice. Zou graag op de website ook meerdere merken naar elkaar kunnen vergelijken.

Super winkel die alles heeft plus een geweldige service van lieve mensen!

Als je iets zoekt wat wasbaar is.... niet verder kijken gewoon bij nappys kopen! Zij geven altijd goed & eerlijk advies. En nemen daar ook alle tijd voor. Daarnaast bestaat er volgens mij geen winkel met zo’n groot aanbod! Tip gebruik de luierkeuzehulp op hun website. Zo zie je net wat sneller door alle luiers de perfecte voor jou kindje. ;)

Mooie collectie zwemluiers

Ik zocht een zwemluier, op de website is veel informatie te vinden over wat je kunt verwachten van welk merk zwemluier en hoe de maatvoering is. Dat maakt het makkelijk om een keus te maken. Leuke collectie/printjes! En de volgende dag al in huis. Prima dus!

Ruim assortiment, fijne uitleg door consulent

Via Nappy's een consult gehad, hierbij verschillende soorten luiers uit kunnen proberen. Onze keuzes zijn ons uiteindelijk doorgemaild en via de links zo kunnen bestellen. Luiers waren hierna ook snel binnen! Inclusief wasinstructies, erg handig, en een persoonlijk kaartje.

De luiers die ik wilde waren niet meer op voorraad, maar ze hebben me op de mailing lijst gezet. En ik kreeg een mailtje toen ze weer op voorraad waren. De levering is supersnel en ook kreeg ik een heel leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling.

Snel in huis en goed contact

Positief

Perfect!

Snelle levering met een persoonlijk briefje Het is de tweede keer dat ik bij Nappys bestel en ben opnieuw heel tevreden

Fijne service en goed contact

Veel keuze en goede uitleg bij alle producten.

Prettige site met goede uitleg en daardoor het idee een goede keuze te hebben gemaakt.

Ik heb fijne informatie gevonden op de website, heb daardoor een weloverwogen keuze kunnen maken. Bestellen ging prima en snel en netjes thuisbezorgd. Ik gebruik vouwluiers voor mijn zoontje en ik heb de overbroekjes nu een paar keer gebruikt. Ben nog niet helemaal tevreden over de pasvorm over de luiers heen. Misschien had ik een andere maat moeten bestellen...? Nu achteraf heb ik die info nog niet goed op de site terug kunnen vinden, welke overbroekjes nu het beste passen over vouwluiers. Het is vooral lastig bij de beentjes, daar willen ze niet lekker in de luier passen of piepen ze er door bewegen met een minimaal randje onder het overbroekje uit, zodat net nog een natte plek zit op de kleding. Nog zoekende dus.

Goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering.

Nette bezorging met een leuk zelfgeschreven kaartje erbij! Duidelijke site.

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX

+31 (0)522 475 883

About Nappy's.nl

Nappy's.nl has the largest range of cloth diapers in Europe. We sell more than 20 different brands, both A-brands and budget brands, so that there is a suitable diaper for everyone. In addition to reusable nappies for babies, we also have the most extensive range of reusable incontinence material for adults and the largest range of sustainable menstrual products. To help you with your choice, we have an online diaper selection aid, lots of information, blogs, videos and thousands of product reviews. Our service points -All our products are available from stock. -Ordered before 4 p.m. on working days, delivered the next day or at a DPD collection point. -Free shipping options available to all European Union countries. -Free returns within 100 days. -With your purchase you contribute to charity.