Top service, snelle levering van prachtige producten.

Door het uitproberen van enkele producten per bestelling ben ik nu tot een selectie gekomen die perfect bij mij en mijn dochter past. Prachtige producten welke snel geleverd worden met een persoonlijke noot. :-D

Erg tevreden

Ik bestel vaker wat bij nappys.nl. Fijne webshop met duidelijke informatie over de verschillende luiers. Als een artikel toch niet op voorraad is, denken ze met je mee voor een passende oplossing.

Kennis en kunde

Goede ervaringen met Nappy’s, voordat ik ging bestellen wilde ik eerst wat extra informatie, een mail gestuurd met vragen en daar uitgebreid antwoord op gehad. Naar aanleiding van hun mail een consult ingepland om kennis te maken met alle verschillende soorten wasbare luiers en systemen. Heel veel aan gehad en na het bestellen was de levering vlot in huis. Netjes verpakt met wasinstructies erbij. Een aanrader!

Super service!

Mijn bestelling bleek niet op voorraad, maar ik kreeg daarvan binnen een uur bericht en kreeg de keuze of ik een andere kleur wilde of geld retour. De volgende dag al geleverd! Super snelle service.

Fijne, snelle service

De producten die ik had besteld (Wasbare maandverbandjes) doen volledig aan de verwachting die ik van te voren had door de goede omschrijving op de website van de maten en de stof. Mijn bestelling was er de volgende dag en er zat een lief kaartje bij en een leuk en handig cadeautje. Helemaal top!

Snelle verzending, goed product, heldere uitleg

Veel keuze en super service!

Zeer veel keuze in wasbare luiers en super fijne service.

Ruim assortiment, snelle levering, goede service! :)

Super luiers, super advies, super service

Super luiers, super advies, super service

Erg blij mee

Zacht, goede maat, helemaal tevreden!

Mooie producten, nette service

Zeer prettig! Snelle service, goede communicatie en mooie producten. Erg tevreden.

Uitgebreide informatie en een prima service

Via de site heb ik uitgebreid informatie kunnen vinden over zoogcompressen en hierdoor een goede keuze kunnen maken. Vervolgens heb ik een bestelling geplaatst en deze werd netjes bezorgd.

Snelle levering en mooie producten!

Erg blij met de snelle levering van onze producten. Prachtig mooie wetbag en goede kwaliteit van extra inleggers plus een duidelijke beschrijving erbij! Super bedankt! Erg tevreden!

Snelle en nette levering, goede producten

2 period pants gekocht, snel geleverd. Fijne broekjes, wel een maat groter gekocht op advies van voorgaande reviews.

Mega snelle levering, flexibel en uitgebreide uitleg!

Mijn bestelling stond al klaar om verstuurd te worden, maar ik kon nog wat toevoegen aan de bestelling; fijne service!

Goede service, scherp geprijsd en razendsnel

Hele goede ervaring met Nappy's. Ik werd vriendelijk en kundig te woord gestaan aan de telefoon en mijn bestelling was de volgende dag in huis. Ook waren de luiers goedkoper dan bij concurrenten. Top!

Altijd weer blij met een pakketje :)

Fijne service, handige website en tevreden met de luiers!

Snelle en nette levering

Product was de volgende dag in huis. Mijn aanvullende vraag werd zeer snel beantwoord.

Niets negatiefs te bedenken!

Tot nog toe enkel positieve ervaringen met Nappy's! En altijd een leuk kaartje bij de bestelling :)

Super vriendelijke service en prachtige luiers

Mooi aanbod aan verschillende types wasbare luiers en de uitleg bij elk artikel is heel verhelderend . Het pakketje werd zeer snel geleverd met een leuk briefje bij en een staaltje van een herbruikbaar doekje. Echt een aanrader dus!

top levering,fijne product!

ik heb dit product besteld puur om te proberen, het is het echt waard!

Super webshop voor wasbare luiers

Kwalitatief goede luiers, leuke acties.

Duidelijk en betrouwbaar

Levering was erg snel, ondanks problemen bij pakketservice. Alles zat erbij incl beschrijving over wassen etc, oftewel: hoe te beginnen met wasbare luiers. Daarnaast fijne site met heel veel informatie. En als je het dan nog niet weet, kan je om een consult vragen. Top!

Onklantvriendelijk!!!

De materialen zijn op zich prima (maar elders beter). Maar qua klantvriendelijkheid kunnen ze nog veel leren. Komen je niet echt tegemoet met iets en bij een klacht wordt je genegeerd. Niet mijn ding om een review te schrijven, maar ze laten me niet anders. Alles is goed bij tevredenheid maar heb je een vraag of klacht dan zijn ze ineens onbereikbaar.

4 Zegelhorstweg

Meppel 7942 RX

+31 (0)522 475 883

About Nappy's.nl

Nappy's.nl has the largest range of cloth diapers in Europe. We sell more than 20 different brands, both A-brands and budget brands, so that there is a suitable diaper for everyone. In addition to reusable nappies for babies, we also have the most extensive range of reusable incontinence material for adults and the largest range of sustainable menstrual products. To help you with your choice, we have an online diaper selection aid, lots of information, blogs, videos and thousands of product reviews. Our service points -All our products are available from stock. -Ordered before 4 p.m. on working days, delivered the next day or at a DPD collection point. -Free shipping options available to all European Union countries. -Free returns within 100 days. -With your purchase you contribute to charity.