De producten zijn van goede kwaliteit. Helaas was de communicatie en verzending langzaam en slecht. Ik had 5 verschillende artikelen gekocht en dit is zonder overleg in drie keer bezorgd, hier kreeg ik geen melding van. Na de eerste levering ben ik er zelf achteraan gegaan d.m.v. de hulpdesk waar overigens niks aan mankeert. Tip, als iets niet op voorraad is geef dit aan zodat ik niet 3 keer thuis hoef te blijven en afspraken hoef af te zeggen
Beste Kian, Bedankt voor uw beoordeling. Wij werken met verschillende magazijnen, dus het kan voor komen dat u een bestelling plaatst waarbij u dingen besteld die van een andere locatie moeten komen. Wij kunnen er dan voor kiezen om eerst alles naar 1 locatie te brengen, maar om het leverproces voor u te versnellen hebben wij er voor gekozen om het in verschillende leveringen naar u te sturen. Ik begrijp dat het echter vervelend is dat u hier geen weet van heeft en op de artikelen zit te wachten. Gelukkig heeft mij collega u hier na uw vraag goed over kunnen informeren. Hopelijk mogen wij in de toekomst nog eens zaken met u doen om u volledig tevreden te stellen. Nogmaals bedankt voor uw beoordeling en een fijne dag!
Snelle levering en voldoet aan mijn verwachting
Beste Karin, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij waarderen dit enorm! Wij kijken er dan ook naar uit om u in de toekomst vaker tevreden te mogen stellen.
Ik had een verkeerde bestelling geplaatst en belde snel daarna voor een correctie. Dat is heel snel gecorrigeerd
Beste Claudette, Bedankt voor uw beoordeling. Iedereen maakt weleens een foutje. Gelukkig hebben wij u kunnen helpen om dit snel te herstellen. Fijne dag!
Mooi koffiezet apparaat voor ons kamerkoor Ad Parnassum. koffie smaakt heerlijk en door dubbele wand energie zuinig.
Beste Martin, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn dat u zo tevreden bent met het koffiezet apparaat. Heel veel plezier met uw apparaat en hopelijk tot ziens!
Zie boven weergegeven.
Beste Arne, Bedankt voor uw beoordeling en hopelijk tot ziens!
Na het juiste product uitgekozen te hebben ging de rest van de bestelprocedure zeer snel en makkelijk. Na bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden van hoe het verzendingsproces vorderde. Na 1 dag werd mijn bestelde product geleverd en was deze helemaal naar wens. Super service dus!
Beste Anne, Ontzettend bedankt voor uw beoordeling. Wij werken er met ons team hard voor om iedere klant zo tevreden mogelijk te stellen. Beoordelingen als deze motiveren ons daar ontzettend bij. Bedankt daarvoor en hopelijk tot ziens!
Geleverd zoals afgesproken.
Beste Alexander, Hartstikke bedankt voor uw beoordeling. Wij waarderen dit enorm! Hopelijk mogen wij u in de toekomst nog veel vaker tevreden stellen.
Na een verkeerde communicatie met XXLhoreca bestelling van een diepvries CAL 45 van Elcold die een aantal jaren terug met een dubbele isolerende wand was en nu niet meer beschikbaar is . Een mooie waardebon ontvangen van 135 € . Hiervoor dank
Beste Jo, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat er in eerste instantie een miscommunicatie was. Gelukkig zijn we er uitgekomen en heeft u een mooie tegemoetkoming gekregen. Wij kijken er al naar uit om opnieuw zaken met u te mogen doen. Fijne dag en tot ziens!
Tevreden klant
Beste Vanessa, Bedankt voor uw beoordeling. Wij streven er naar om iedere klant tevreden te stellen. Het is dan ook fijn om terug te lezen dat dit bij u gelukt is. Fijne dag!
2 artikelen besteld vroeg in de avond die de volgende dag, prima verpakt, bezorgd werden. En ook prima communicatie via de mail.
Beste Hans, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij waarderen dit enorm!
Ik had een schoen besteld, waar een laar fabrieks fouten in zaten. En de schoen viel groter uit dan ik had verwacht. Nadat ik een mailtje stuurde, jreeg ik gelijk een nieuwe en een maatje kleiner. Super service. En de schoen bevalt me ook heeeeel goed. Een aanrader.
Beste Mikail, Bedankt voor uw beoordeling. De schoenen vallen inderdaad groot. Gelukkig heeft u ze inmiddels kunnen omruilen voor de juiste maat. Hopelijk mag u nog veel plezier beleven van de schoenen.
snelle levering netjes verpakt.
Beste Robert, Hartstikke bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij waarderen dit enorm! Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot ziens.
Makkelijk besteld. Snel geleverd
Beste Mark, Bedankt voor uw beoordeling. Hopelijk mogen wij u in de toekomst nog veel vaker tevreden stellen.
Ik ben gewoon heel tevreden.
Beste Ann, Bedankt voor uw beoordeling. Wij streven er naar om iedere klant zo tevreden mogelijk te stellen. Beoordelingen als deze motiveren ons daar ontzettend bij.
Beste Ria, Hartstikke bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw aankoop.
eerste keer besteld en alles in orde
Beste Jan, Fijn om te lezen dat wij u een goede eerste indruk hebben gegeven. Hopelijk mogen wij hier in de toekomst nog veel positieve ervaringen aan toevoegen. Bedankt voor uw beoordeling en tot ziens!
als boven
Beste Peter, Bedankt voor uw beoordeling. Wij waarderen dit enorm!
Ben zeer tevreden!
Beste Marc, Fijn om te horen dat u zeer tevreden bent! Hopelijk mogen wij u in de toekomst nog veel vaker tevreden stellen. Bedankt voor uw beoordeling en hopelijk tot ziens.
tafel de volgende dag al bezorgd. Factuur moest ik om vragen en staat ook niet in account. Jammer dat er geen handvat aan de tafel zit, zou makkelijker zijn met tillen. Tafel is erg stevig en robuust. Goede prijs kwaliteit.
Beste Testo, Bedankt voor uw beoordeling. U hoort de factuur wel in uw account terug te kunnen vinden. Gelukkig heeft onze klantenservice u alsnog aan de factuur kunnen helpen. Veel plezier met uw tafel en hopelijk tot ziens!
TOP
Goedemorgen Robert, Bedankt voor uw positieve beoordeling!
De titel zegt het al gewoon top
Beste Dennis, Ontzettend bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw aankoop. Fijne dag!
Een supersnelle en perfecte levering, een echte aanrader.
Beste Guy, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij streven er naar om iedere klant zo tevreden mogelijk te stellen. Het is dan ook fijn om beoordelingen als deze terug te zien. Wij kijken er al naar uit om nog eens zaken met u te mogen doen.
correcte levering en op tijd
Beste Wilfried, Bedankt voor uw beoordeling!
Beste Ibrahim, Hartstikke bedankt voor uw positieve beoordeling!
Producten zijn eenvoudig terug te vinden in de webshop. Handig om te bestellen, diverse betalingsmogelijkheden. Leveringstermijn wordt zo kort als mogelijk gehouden. Informatie is snel opgevraagd via de chat.
Beste Margot, Bedankt voor uw beoordeling. Wij waarderen dit enorm! Hopelijk mogen wij in de toekomst nog vaker zaken met u doen.
Vrijheidweg 34
1521 RR Wormerveer
XXLhoreca is de 'one-stop-shop' voor al uw professionele horeca-apparatuur en horecabenodigheden voor zowel bedrijven als particulier. XXLhoreca levert meer dan 120.000 artikelen zoals keukenapparatuur, accessoires voor koelen en vriezen, warmhouden, hygiëne, presentatie doeleinden, klein materiaal en meer. De merken die XXLhoreca verkoopt zijn o.a. merken als Hendi, Bartscher, Diamond, Dyson, Hamilton Beach, Hoshizaki, Rational, Saro en Santos. Bestel bij XXLhoreca voor snelle levering, advies op maat, professionele service, aantrekkelijke garanties en scherpe prijzen met XXL-voordeel.