Pluspunten
Goede telefonische informatie, zeer snelle levering!!!
Pluspunten
Snelle service en goed product
Pluspunten
Krachtige handdroger gekocht bij dit bedrijf voor onze kleedkamers van de judoclub. Binnen 2 dagen waren ze binnen, super.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levertijd! En mooie barbecues.
VerbeterpuntenGa zo door!
Tot op heden nog niks ontvangen. Al twee keer telefonisch contact gehad. De eerste keer was er blijkbaar iets fout gegaan en zouden ze het pakket versturen.Na de tweede keer bellen zou ik terug gebeld worden, door de persoon die over de bestellingen gaat, maar dit is niet gebeurd. Slechte service, betrouwbaar?
Pluspunten
Goed geholpen aan de telefoon, snelle service!
Pluspunten
Na controle of het product wel in goede staat is aangekomen
Pluspunten
Zeer snelle, correcte levering!!
Pluspunten
Snelle service en aftersales. Twee familieleden wilden ook deze pan. 1 van hen heeft vandaag gelijk ook een Hendi partypan besteld!
VerbeterpuntenDeksel sluitte beiden niet perfect. Na wat handmatige aanpassingen wel.
Pluspunten
Super snel geleverd binnen 20 uur! Product zoals beschreven
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Nadat mijn oven ineens stopte te werken, dacht ik heel even dat mijn feestje een ramp zou worden.. XXLHoreca heeft wat dat betreft mijn dag gered! Het oventje wat ik had uitgekozen met de vriendelijke hulp en adviezen van de XXL Service was perfect. Snel en makkelijk besteld voor een lage prijs, de volgende dag geleverd, goede kwaliteit en makkelijk te hanteren. Een echte aanrader!
Pluspunten
- Product naar verwachting - Snel geleverd - Zeer goede en gebruiksvriendelijke website - Goed geprijsd
VerbeterpuntenIk kreeg geen trackingnummer
Pluspunten
Door de goede kwaliteit en snelle service heb ik een onvergetelijk barbecue-weekend gehad met mijn vrienden en familie!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Super vriendelijk personeel snelle levering heel mooi degelijk produkt
Verbeterpuntenniets!!
Vrijheidweg 34
1521 RR Wormerveer
XXLhoreca is de 'one-stop-shop' voor al uw professionele horeca-apparatuur en horecabenodigheden voor zowel bedrijven als particulier. XXLhoreca levert meer dan 120.000 artikelen zoals keukenapparatuur, accessoires voor koelen en vriezen, warmhouden, hygiëne, presentatie doeleinden, klein materiaal en meer. De merken die XXLhoreca verkoopt zijn o.a. merken als Hendi, Bartscher, Diamond, Dyson, Hamilton Beach, Hoshizaki, Rational, Saro en Santos. Bestel bij XXLhoreca voor snelle levering, advies op maat, professionele service, aantrekkelijke garanties en scherpe prijzen met XXL-voordeel.