na wat vragen een snelle oplossing

Snelle en nette levering

Slechte dienst na verkoop

eind vorig jaar ultra stille minibar gekocht. Na 6 maanden begon hij 24/24 u een ronkend geluid te maken. Na contact met de firma werd ik aan het lijntje gehouden met een uitleg die niet klopt. Is nu reeds 3 maanden een over en terug gemail maar er komt geen oplossing. Ik heb de stekker uitgetrokken want we worden gek van het ronkend geluid. Ik mocht het toestel terug sturen mits betaling van 50€,

Uitstekende service

Leveringen altijd tip top in orde. Als er een vraag of een probleem is, helpen ze je onmiddellijk per mail verder. Prijzen een pak lager dan in een gewone winkel

Supersnelle levering

Snelle levering, binnen 48 uur in huis. 2 koksbuizen en een koksbroek voor een kok in opleiding met een maatje meer. Zit als gegoten en voor een super mooie prijs.

• Snelheid/Levertijd

Correct Zal navolging hebben in de positieve zin

• Snelheid/Levertijd

Betrouwbaarheid is waardevol en onmisbaar voor voor een klant.

Steeds minder zaken kunnen als volstrekt betrouwbaar worden beschouwd. Over de gehele wereld neemt de oneerlijkheid van zaken doen toe. Maar de punctualiteit van XXL HORECA boezemt mij (in korte tijd) vertrouwen in, en met zulke mensen doe ik graag zaken. YEAH.

Redelijk

Een van de producten is wat van mindere kwaliteit dat is de schort maar voor de rest is alles van uitstekende kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Slechte communicatie en ontbrekende stukken

- Bestelling betaald en blijf tot driemaal toe een aanmaning krijgen - Uiteindelijk thuis gebleven voor de bestelling en ik krijg alleen een catalogus - Tweede keer een onvolledige bestelling gekregen. Vergeten of verloren? - Chatfunctie werkt maar half zijn gat. Een betaling opzoeken duurt twee dagen! Besluit: Niet tevreden. Ik mis nog steeds twee producten.

Niks

Ik had werkschoenen besteld maat 38, wanneer deze binnen gekomen zijn zie ik dat ze wel ruim 5 maten groter uitvallen, dit stond nergens vermeld op de website. Uiteraard moest ik deze retourneren, waarvoor ik zelf 7 euro verzendkosten heb moeten betalen, ik vind dit niet klantvriendelijk.

super

alles prima en perfect !

• Snelheid/Levertijd

Goed stevig apparaat dat goed doet wat het moet doen.

Goed stevig apparaat dat goed doet wat het moet doen.

• Snelheid/Levertijd

snelle en correcte afhandeling!

Alles is zeer vlot verlopen. Wij hebben hier al meerdere malen gekocht en nog geen problemen ondervonden.

• Snelheid/Levertijd

Van begin tot eind is alles zeer goed bevallen

Duidelijk, kwaliteit, goede prijzen, snelle levering, goede website, en goed op de hoogte gehouden tijdens het bestelproces, bedankt voor de levering, ik kom zeker bij jullie terug als klant.

• Snelheid/Levertijd

Ik was onzeker over een onderdeel en ik werd keurig geholpen aan de telefoon en de bezorging was reeds de volgende dag

• Snelheid/Levertijd

Zeer snelle service en goed produkt

Prima bedrijf

Goede website, makkelijk bestellen eb snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Prima spullen, alleen de kaasschaaf viel wat klein uit voor die prijs

Prima spullen

• Snelheid/Levertijd

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering.

niet aan te raden

mijn bestelling van een diepvries CAL35 wordt op donderdag 1 aug geplaatst . Volgens de site binnen 24 h leverbaar . Die wordt geleverd op dinsdag 6 aug .Via chat had ik de vraag gesteld of er een gehamerde aluminium binnenbak in zat Bij levering bleek dit niet het geval te zijn . De week erna terug levering van diepvriezer (juist dezelfde als de 1 ste terug meegegeven ) 16 aug nieuw model besteld en te horen gekregen dat ik 135 € kosten moet betalen . dit model geleverd op 21 aug . Er werd beloofd een compensatie vergoeding maar op vandaag weet geen enkele medewerker meer over welke zaak het gaat ???????

uiteindelijk goed opgelost

Nadat er opnieuw contact is geweest hebben ze het toch opgelost en kunnen we het onderdeel toch retour sturen en het goede onderdeel krijgen. Een nette goede oplossing waar wij heel blij mee zijn. ----------------------------------------------------------------------------------- Wij hebben een onderdeel besteld op artikelnummer die volgens XXL horeca zou moeten passen op onze machine en deze was op voorraad. Bij ontvangst was dit helaas niet het geval en past het dus niet. Na veel heen en weer gemaild en gebeld te hebben is het onderdeel gevonden en zouden we die willen bestellen. Helaas is het niet volgens hun niet mogelijk om het onderdeel retour te sturen omdat het speciaal besteld zou zijn. Al met al hebben we geen goede ervaring hiermee.

• Snelheid/Levertijd

Op 2 dagen besteld, betaald en geleverd.

Duidelijke website, bestelling ging vlot, snelle en correcte levering, zelfs op zaterdag.

Alles klopte

Alles klopte

Vrijheidweg 34

1521 RR Wormerveer

+31 75 61 51 433

Over XXLhoreca

XXLhoreca is de 'one-stop-shop' voor al uw professionele horeca-apparatuur en horecabenodigheden voor zowel bedrijven als particulier. XXLhoreca levert meer dan 120.000 artikelen zoals keukenapparatuur, accessoires voor koelen en vriezen, warmhouden, hygiëne, presentatie doeleinden, klein materiaal en meer. De merken die XXLhoreca verkoopt zijn o.a. merken als Hendi, Bartscher, Diamond, Dyson, Hamilton Beach, Hoshizaki, Rational, Saro en Santos. Bestel bij XXLhoreca voor snelle levering, advies op maat, professionele service, aantrekkelijke garanties en scherpe prijzen met XXL-voordeel.