De kwaliteit van het geleverde is goed. De levering was chaotisch, kwam niet toe op de dag die per e-mail aangemeld was, maar de dag nadien. Er is daar die ochtend nog wel een e-mail over verstuurd, maar je moet het maar geregeld krijgen met je werkuren.
Beste Greet, Bedankt voor uw beoordeling. Erg fijn dat u tevreden bent met de ontvangen artikelen. Bij de levering zijn wij vaak afhankelijk van de transporteur. Wij begrijpen dat het voor u soms moeilijk is om aanwezig te zijn, dus proberen het zo snel en duidelijk mogelijk met u te communiceren. Helaas krijgen wij wijzigingen van de transporteur soms pas laat te horen waardoor het soms erg snel schakelen is. Hopelijk mogen wij in de toekomst nog eens zaken met u doen om u dan volledig tevreden te stellen. Fijne dag!
Tot nu toe super geholpen en goede producten.
Beste Marcel, Bedankt voor uw beoordeling. Wij werken er met onze klantenservice hard aan om iedere klant zo goed mogelijk te helpen. Beoordelingen als deze motiveren ons daarbij enorm!
mooie schoenen en ze zitten goed. Heb er wel een extra inlegzool in gedaan omdat ze een 3/4 maat groter vallen dan dat je besteld.
Beste Nick, Bedankt voor uw beoordeling. Heel veel plezier met uw aangekochte schoenen.
Snelle levering en goede service. Ook als je eek retour stuurt krijg je snel een nieuwe product in huis. Alleen jammer dat je geen mail krijgt als de retour ontvangen is.
Beste Giovanni, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij waarderen dit enorm! Tips zijn altijd welkom dus ik ga een aantekening maken betreft de retour mail. Wij zullen dit dan bij de eerst volgende vergadering naar voren brengen. Hartstikke bedankt en een fijne dag.
Wat problemen ervaren doordat mijn bestelling vertraging had, maar was niet doorgecommuniceerd. Nu goed het probleem opgelost door een financiële tegemoetkoming. Netjes opgelost!
Beste Jo, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat er in eerste instantie niet goed aan u gecommuniceerd is. Wij proberen dit altijd te doen, maar er gaat weleens iets mis in de communicatie. Onze excuses daarvoor! Erg fijn om te horen dat wij het vervolgens op een gepaste manier met u op hebben kunnen lossen. Hopelijk mogen wij nog eens zaken met u doen zodat wij u vanaf het beging tevreden kunnen stellen. Fijne dag!
Originele beoordeling
Donderdag een koksbuis besteld, speciaal gevraagd hoelang de levertijd is. Zaterdag zou hij bezorgd worden. Zaterdag gebeld, de mevrouw aan de telefoon had denk ik haar dag niet. Kon ze mijn pakket niet vinden. Nu weer contact opgenomen en nog steeds niet verzonden. Belachelijk.
Levering zoals afgesproken. Super
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling. Wij waarderen dit enorm!
Mij werd via de site geadviseerd 1 maat kleiner te nemen voor werkschoenen. Dit bleek 2 maten te klein te zijn. Jammer dat je 20% van de order plus verzendkosten moet betalen om iets te retourneren. Dit laat mij zitten met te grote schoenen.
Beste Rafael, Bedankt voor uw beoordeling. De schoenen vallen over het algemeen wat ruim. Wanneer de maat niet goed is kunt u bij onze klantenservice een retouraanvraag indienen. U krijgt vanuit ons dan verdere instructies en daarbij zullen wij geen retour kosten (20%) in rekening brengen. De kosten voor het opsturen van het pakket zijn wel voor eigen rekening maar wanneer u het aangeeft sturen wij dan weer kosteloos een andere maat naar u op. Ik hoop u zo voldoende geïnformeerd te hebben.
Bestelling in twee delen ontvangen. Dankzij professionele inzet van de medewerkers is dit naar volle tevredenheid opgelost.
Beste Hein, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat onze medewerkers u goed geholpen hebben. Wij werken er met onze klantenservice hard aan om iedere klant tevreden te stellen. Beoordelingen als deze motiveren ons daarbij! Nogmaals bedankt en een fijne dag!
mooie kwaliteit, snelle levering
Beste Sonja, Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw aankoop!
prima geregeld , volgens afspraak .
Beste Karel, Bedankt voor uw beoordeling. Wij waarderen dit enorm!
zeer behulpzaam en correct
Beste Manuela, Wat fijn om in uw beoordeling terug te lezen dat u tevreden met ons bent. Hopelijk mogen wij in de toekomst nog veel vaker zaken met u doen.
Snelle levering en mooi
Beste Ina, Bedankt voor uw beoordeling. Dit is voor ons erg fijn om te lezen. Bedankt daarvoor en hopelijk tot ziens!
Beste Mari, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hopen in de toekomst nog vaker zaken met u te mogen doen.
Order snel geleverd, product van goede kwaliteit. Tevreden met mijn aankoop. Bedankt!
Beste Wilhelmina, Bedankt voor uw positieve en motiverende beoordeling. Wij waarderen dit enorm! Hopelijk mogen wij u in de toekomst nog veel vaker tevreden stellen. Hopelijk tot een volgende keer!
Goedemiddag, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor uw beoordeling en tot ziens.
Super snel survice top
Beste Nico, Bedankt voor uw beoordeling. Wij waarderen dit enorm!
Klassefirma
Beste Marc, Hartstikke bedankt! Hopelijk mogen wij nog vaker zaken met u doen.
ik had laatst iets besteld bij XXLhoreca en vanaf bestellen tot levering was alles perfect verlopen. Ook toen ik nog een navraag had werd daar meteen op gereageerd en actie ondernomen.
Beste Paul, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij streven er naar om iedere klant zo tevreden mogelijk te stellen. Het is voor ons dan ook ontzettend fijn om beoordelingen als deze terug te zien. Dit motiveert ons enorm! Nogmaals bedankt en hopelijk tot een volgende keer!
Veel keuze, fatsoenlijke prijs, vlotte levering (maar af en toe wel een foutje wat betreft de juiste artikelen)
Beste Wim, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat er een verkeerd artikel bij u geleverd is. Wij doen er alles aan om dit te voorkomen, maar uiteraard kan er altijd iets mis gaan. Ik hoop dat dit snel en goed voor u opgelost is. Fijne dag!
Levering incompleet. Monteur kwam voor niets. Nu dubbele voorrijkosten a 45,-. Wacht nog op oplossing vanuit leverancier. Missende delen zijn deze week nageleverd.
Beste Jan, Bedankt voor uw beoordeling. Uit uw laatste review maak ik op dat het inmiddels netjes met u opgelost is. Fijn dat wij u ondanks de onduidelijkheid alsnog tevreden hebben kunnen stellen. Wij kijken er dan ook naar uit om in de toekomst nog eens zaken met u te doen. Fijne dag!
Vanaf dag één mijn favoriete leverancier in werkmateriaal. Heel ruim aanbod, voordelige prijzen en acties. Top!
Beste Christophe, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Wij streven er naar om iedere klant zo tevreden mogelijk te stellen. Beoordelingen als deze motiveren ons daarbij ontzettend! Wij kijken er naar uit om in de toekomst nog eens zaken met u te mogen doen. Nogmaals bedankt en hopelijk tot ziens.
Elektrische soepketel besteld. Levertijd 5 a 6 dagen ,maar de volgende dag al binnen.
Beste Gert, Bedankt voor uw beoordeling. Wij leveren alle artikelen zo snel mogelijk bij de klant. Wanneer een artikel niet op voorraad is vertrekt uw order direct na binnenkomst. Fijn om te horen dat u soepketel snel ontvangen heeft. Veel plezier ermee en hopelijk tot ziens!
Wat een service. Heel klant vriendelijk.
Beste Carla, Bedankt voor uw beoordeling. Wij werken er met onze klantenservice erg hard aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Beoordelingen als deze werken dan ook erg motiverend. Hartstikke bedankt en hopelijk tot ziens!
Ik had met de klanten service gebeld over schilmesjes. Erg behulpzaam en goed gesdviseerd
Beste Peter, Bedankt voor uw beoordeling. Wij waarderen dit enorm! Mocht u nog vragen hebben helpen wij u graag verder. Fijne dag!
Makkelijk te bestellen wordt goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling en snel geleverd!
Goedemiddag, Fijn om uw tevredenheid terug te zien in uw beoordeling. Wij hopen in de toekomst nog vaker zaken met u te mogen doen.
Vrijheidweg 34
1521 RR Wormerveer
XXLhoreca is de 'one-stop-shop' voor al uw professionele horeca-apparatuur en horecabenodigheden voor zowel bedrijven als particulier. XXLhoreca levert meer dan 120.000 artikelen zoals keukenapparatuur, accessoires voor koelen en vriezen, warmhouden, hygiëne, presentatie doeleinden, klein materiaal en meer. De merken die XXLhoreca verkoopt zijn o.a. merken als Hendi, Bartscher, Diamond, Dyson, Hamilton Beach, Hoshizaki, Rational, Saro en Santos. Bestel bij XXLhoreca voor snelle levering, advies op maat, professionele service, aantrekkelijke garanties en scherpe prijzen met XXL-voordeel.