Goede info op de site

• Snelheid/Levertijd

Snel en keurige levering Zeker voor herhaling vatbaar

Goede spullen, snelle levering

Goede spullen, uitgebreide webshop! En ze leveren snel!

• Snelheid/Levertijd

Alles is perfect levering ook.

• Snelheid/Levertijd

Top service ,top levering, top kwaliteit.

Top service,toelevering,top kwaliteit

Super snel

Super snelle levertijd en alkes goedverpakt

• Snelheid/Levertijd

Geen goede service en aftersales

Twee chafing dish besteld. Beiden beschadigd. Nieuwe deksel gevraagd, nadat er compensatie van alleen de verzendkosten werd geboden. Tegenvoorstel van €15, omdat het verzenden en retour al dit kost. Vervolgens als tegoedbon gekregen. Ik akkoord gegaan en vervolgens brandpasta hiermee besteld. Paar dagen later met bijbetaling van €7,45 en de tegoedbon een suikerpot ontvangen in de doos ipv de brandpasta. Wederom moeten bellen en 2 dagen later werd de brandpasta bezorgd. Een terugstorting van €15 op mijn rekening was goedkoper geweest en een week bezig geweest met bellen en mailen. Trek je eigen conclusie maar voor mijn de laatste keer dat ik hier bestel.

Ok

Had wel meer rendement verwacht

Super service

Extra grote snijplank besteld waarbij aangegeven was dat deze binnen 2 werkdagen geleverd zou worden. Dit werd gehaald, had op de ochtend van de tweede werkdag mijn mooie nieuwe snijplank binnen.

• Snelheid/Levertijd

Goeie snelle levering voor een top prijs

• Snelheid/Levertijd

Verkeerde maat gekregen in verkeerde verpakking, na 1 telefoontje werd dit keurig opgelost. Kreeg retour label toegestuurd en kreeg nieuw product toegestuurd.

Werkte uitstekend

Wanneer mogelijk shop ik altijd bij dit bedrijf; heb alleen maar goede ervaringen gehad.

Goede kwaliteit

Niet de goedkoopste wel top kwaliteit.

Snelle levering, goede spullen

Snelle levering, goede spullen

• Snelheid/Levertijd

Heel erg tevreden over de geleverde producten

Alles snel zoals afgesproken geleverd. Producten zoals verwacht.

Tevreden

Dik tevreden over de geleverde producten!!! 🤗🤗👍👍

Topkwaliteit!

Goedemorgen, ik heb ook telefonisch contact gehad met XXL Horeca...... zeer goede informatie gekregen en bijzonder vriendelijk te woord gestaan! O.a het aluminium melkpannetje met anti-aanbaklaag doet het Super!!!!

Voldoende

Naar aanleiding van klacht wel goed geholpen

• Snelheid/Levertijd

goede ware , snelle levering prettige afhandeling, graag weer, bedankt

Fout goed gemaakt

Eerst erg ontevreden hoe ik werd behandeld na een bestelling waarvan een aantal producten ontbraken. Vervolgens hier een review geschreven waardoor ik werd gebeld. Toen erg vriendelijk geholpen en werd ik wel gehoord.. (Review is aangepast)

• Snelheid/Levertijd

Zeer snelle en correcte service!

Voor herhaling vatbaar

• Snelheid/Levertijd

Eenvoudig te bestelling, perfecte levering.

Eenvoudig te bestelling, perfecte levering.

• Snelheid/Levertijd

Goede service en snelle levering.

Product voldoet aan de kwaliteit zoals beschreven op de website. Snelle levertijd en nav een vraag over het monteren werden we snel en goed geholpen. We zijn erg tevreden met de kraan.

• Snelheid/Levertijd

Goed product geleverd en ontstane problemen snel opgelost

Er is door de medewerkers van XXL Horeca goede service verleend bij het adviseren van het product en ook bij het misgaan van een aantal zaken bij de levering is dit correct opgelost.

Snelle levering, goede produkten

GoEde produkten en snelle levering, klachten worden snel naar tevredenheid opgelost

Vrijheidweg 34

1521 RR Wormerveer

+31 75 61 51 433

Over XXLhoreca

XXLhoreca is de 'one-stop-shop' voor al uw professionele horeca-apparatuur en horecabenodigheden voor zowel bedrijven als particulier. XXLhoreca levert meer dan 120.000 artikelen zoals keukenapparatuur, accessoires voor koelen en vriezen, warmhouden, hygiëne, presentatie doeleinden, klein materiaal en meer. De merken die XXLhoreca verkoopt zijn o.a. merken als Hendi, Bartscher, Diamond, Dyson, Hamilton Beach, Hoshizaki, Rational, Saro en Santos. Bestel bij XXLhoreca voor snelle levering, advies op maat, professionele service, aantrekkelijke garanties en scherpe prijzen met XXL-voordeel.