Na aankoop bleek er een probleem te zijn met verwarmingselement vaatwasser. Na contact met Horecaxxl zou het probleem aan de aansluiting liggen. Paraplu gaat open bijXXL, maar na aandringen komt er toch een technieker langs. Blijkt dat er een fabricagefout zit in verwarmingselementen en na vervanging werkt het toestel terug naar behoren. Misschien gewoon eerlijk zijn en direct langs komen! Dan kon ik een dikke 5 sterren geven!
Goedemiddag Didier, Voordat wij een monteur sturen, moeten wij de kans bepalen dat we hiermee het probleem kunnen oplossen of dat er eerst iets besteld moet worden. Zeker als de apparatuur niet door onze installatieservice is aangesloten. Wij geven u nergens van de schuld, maar willen wel graag weten wie uw apparatuur aangesloten heeft, dit moet namelijk door een erkend monteur gebeuren. Ook heeft u géén waterontharder bij uw machine aangeschaft, wat wel aangeraden wordt.
Vind het ouderwets dat ik zelf voor de retourzending moet betalen! Heel omslachtig ook. Eerst mailen maar afdeling en afwachten of de retour word geaccepteerd. Dan uitprinten van factuur(deze zat niet in de doos meegeleverd) en retourbon wat op de doos moet. Dan zelf 4,95 betalen voor het zenden. Nee, dit kan beter! Zending was wel snel geleverd.
Beste Lizette, U hoeft alleen het retourformulier uit te printen en niet de factuur. Er zijn verschillende retourprocedures, vandaar dat de retour eerst aangemeld moet worden, zodat dit vlekkeloos verloopt. Onze excuses als u dit als vervelend heeft ervaren.
bestelling en levering werden correct uitgevoerd.
Beste Rudi, Bedankt voor uw beoordeling en tot ziens!
XXL Horec heeft verkeerd product geleverd, dat we nu zelf moeten terugsturen.
Wij hebben een polar koelkast gekocht. Levering ging vrij snel. Alleen wordt hij geleverd door een trekker met oplegger. De koelkast werd op pallet geleverd in de verpakking en kon niet naar onze gebouwen worden gebracht. Dat was even een beetje jammer. De koelkast bleek een mankement te hebben. Hij vroor alles tot -16. Binnen twee werkdagen een monteur erbij en nieuwe voeler geplaatst.
Beste Dennis, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij werken met een externe transporteur waardoor wij helaas geen inzicht hebben waarmee er geleverd gaat worden. In principe dient er tot aan de deur geleverd te worden. Fijn om te lezen dat wij het probleem met de koelkast snel voor u op hebben kunnen lossen en u zo toch tevreden hebben kunnen stellen. Fijne dag!
Originele beoordeling
Wij hebben een polar koelkast gekocht. Levering ging vrij snel. Alleen wordt hij geleverd door een trekker met oplegger. De koelkast werd op pallet geleverd in de verpakking en kon niet naar onze gebouwen worden gebracht. Dat is niet echt wat je wil in het drukke hoogseizoen. De koelkast blijkt ook defect te zijn. Hij vriest alles tot -16. Dat kan natuurlijk gebeuren maar dan wil je als klant heel snel een monteur erbij hebben. Dit is niet het geval. Op vrijdagochtend gebeld en op vrijdagmiddag nog een keer. Er werd beloofd dat we terug gebeld werden nog dezelfde dag. Maar dit was niet het geval. Het hele weekend geen koelkast is een groot probleem. Maandag dus maar weer bellen en kijken of er iemand komt...
Geen reactie gekregen op LIVE CHAT ,anders had ik nog prod. bijbesteld . Echt jammer , nu moet ik ergens anders gaan
Geachte heer van Dingenen, Bedankt voor uw review. U heeft inderdaad een chat gestuurd, welke na 4 minuten werd beantwoord. Er werd ook aangegeven dat tijdens de enorme drukte, de responstijd iets langer kan zijn. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Met vriendelijke groet, Team XXL
Niet alles was mee, sommige artikelen zijn geleverd maar in stukjes. niet alles is tot nu toe afgeleverd.
Beste Kim, Bedankt voor uw review. U heeft enorm veel spullen bij ons aangeschaft en waar gewerkt wordt, kunnen fouten worden gemaakt. Wij hebben telefonisch contact met u opgenomen om na te gaan waar het precies mis gaat; u mist het tuitje van een schenkfles. Deze staat wel op geleverd in ons systeem, dus ons was dit probleem niet bekend voordat u uw review schreef. Graag verzoeken wij onze klanten om contact op te nemen met onze klantenservice om dergelijke problemen op te lossen. Dit heeft u niet gedaan, dus hebben wij contact met u gezocht. U lijkt er niet voor open te staan om dit opgelost te zien, wat ons natuurlijk verbaast. Indien u uw problemen kenbaar wilt maken en het samen met de klantenservice wilt oplossen, kunt u natuurlijk altijd contact met ons zoeken en zullen wij u graag helpen.
Geheel volgens verwachting
THEY ARE SAYING THEY SHIPPED THE ORDER BUT I NEVER GOT THE WHOLE ORDER, THEY DONT CARE, THERE ANSWER WAS WE PACKED AND SEND EVERYTHING YOU ORDERED. I'M GOING TO TAKE LEGAL ACTIONS AGAINST THIS COMPANY. I STILL CAN NOT BELEIVE IT. THEY DONT CARE.
Hello Arben, everything was shipped on one pallet. In your last e-mail you mentioned you never got the greasproof paper and the shakers, because we were not 100% sure of the shipment of these products we have sent them again by DPD last week, the package should arrive soon. We hope everything is okay now.
Originele beoordeling
Ik heb bijna al mijn apparatuur in de loop der jaren besteld bij XXLhoreca. Dit is mij altijd erg goed bevallen!
Beste Manon, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hopen in de toekomst nog heel vaak zaken met u te mogen doen.
Zeer snel gelevert
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling en tot ziens!
Goedemiddag, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij waarderen dit enorm!
snel
Goedemiddag, Ontzettend bedankt voor uw beoordeling!
Steeds binnen de 24u geleverd bij bestelling, top !
Beste Marianne, Bedankt voor uw beoordeling. Wij streven er naar iedere klant zo tevreden te stellen, dus het is fijn om dit in uw beoordeling terug te zien. Hartstikke bedankt en een fijne dag!
Steeds ruime keuze, goeie service en snelle levering.
Beste Bart, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij hopen in de toekomst nog eens zaken met u te mogen doen. Fijne dag!
Gewoon een tevreden klant
Beste Jo, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij waarderen dit enorm! Fijne dag en tot ziens.
Beste Sjoerd, Bedankt voor uw beoordeling en tot ziens!
Keuze genoeg. Alleen verwarrend omdat de prijzen in de gids 2019 verschillen met de online prijs. En hoge verzendkosten.
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling. De prijzen in de catalogus zijn inderdaad helaas niet helemaal gelijk met de prijzen online. In principe zijn de prijzen op de website lijdend, maar wanneer hij in het boek goedkoper staat kunt u hier altijd even een mail sturen. Wij zullen de prijs dan voor u aanpassen. De verzendkosten bedragen bij ons standaard 7,95 inclusief de btw. Wanneer er iets kleins besteld wordt is dit inderdaad misschien iets duurder maar wanneer u grote apparatuur koopt bent u goedkoper uit. Nogmaals bedankt voor uw beoordeling en tot ziens!
- Levering BBQ Hendi op zich prima; - rubber dopje van poot BBQ gescheurd; - door mij aangegeven bij XXL. XXL zegt wordt vervangen; - daarna hoor je niets meer, dus nogmaals mail gezonden; - wordt nagegaan door medewerker XXL; - vervolgens rubber dopjes ontvangen, maar de verkeerde; - heb nu de kapotte dopjes maar gelijmd. Het is geen wereldprobleem, maar het had ook in een keer goed kunnen gaan.
Beste Ruud, Bedankt voor uw beoordeling. Wat ontzettend vervelend dat u de verkeerde dopjes ontvangen heeft! Heeft u dit per mail bij ons gemeld? Ik kan deze klacht in ons systeem namelijk niet terugvinden. Kunt u contact opnemen met onze klantenservice? Dan kunnen wij u nieuwe dopjes opsturen. Onze excuses voor het ongemak en ik hoor graag van u!
Snelle en goede service.
Beste Bert, Bedankt voor uw beoordeling en tot ziens!
super BBQ GELEVERD. TOP !!
Beste Huub, Bedankt voor uw beoordeling. Wij wensen u erg veel plezier met uw barbecue!
Prima service, goed product. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Beste Angelique, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Wij hopen in de toekomst nog vaker zaken met u te mogen doen, Fijne dag1
ljkn
Geachte, Bedankt voor het schrijven en tijd nemen voor een recensie te plaatsen. We doen elke dag ons best om ons te verbeteren en zien u dan ook graag terug in de toekomst bij XXLhoreca!
Originele beoordeling
Jullie adverteren ook aan particulieren maar dan komt de BTW en zeer hoge verzendkosten er nog bij. Andere bedrijven adverteren met hetzelfde product inclusief BTW en verzendkosten waardoor jullie onterecht goedkoper lijken. Daarnaast was de zijkant van de BBQ helemaal verbogen. Ik had geen zin om het terug te sturen en om te ruilen en heb alles maar zelf met een tang recht gebogen en het product geaccepteerd. Product werd wel snel geleverd,
2 Artikelen besteld, wordt maar 1 artikel geleverd. Telefonisch gemeld, bleek niet voorradig te zijn. Al gauw werd ook dat artikel geleverd.
Goedemiddag Arthur, Bedankt voor uw beoordeling. Erg vervelend dat er een artikel niet voldoende op voorraad bleek. Zodra het artikel binnen kwam hebben wij uw order direct verstuurd en we zijn dan ook blij u alsnog tevreden te kunnen stellen. Hopelijk mogen wij in de toekomst nog vaker zaken met u doen.
1 ik had verwascht dat drie mesjes door de brievenbus bezorgd konden worden. 2 De verpakking was een veelzeggende doos waarmee heel veel mesjes of iets anders per gelijke post verzonden kon worden. 3 In mijn geval werd er veel pakpapier omheen gedaan. 4 Ik zocht maar vond van twee mesjes het beschermhoesje niet. Dat zijn van die aardige schedes om reserve aan te houden. 5 De mesjes zelf : daar werd ik wel even stil van. Heel mooie afwerking, Houtje voor de echte liefhebben. gaatjes netjes in het midden.. De mesjes vlijmscherp en toch bijten ze niet. Knap. Een lust voor het oog. Solingen. Daar zeg je wat mee. 6 en dan de verzending. Pronto. Rapido. Hoe wil je het mooier hebben. 7 Ik snij ermee als door boter. Twee bewaar ik met liefde als reserve. Over tien jaar heb ik ze nog. Al moet ik ze zelf slijpen. Of anders zet ik er zelf nieuwe messen in. Die vorm van dat houtje is een heel apart, menslievend genoegen. Ik wil nooit meer wat anders. 8 Één maar : Ik had hetzelfde type het liefst zelfslijpend gehad. Mijn oude zijn versleten. Maar wel altijd scherp geweest. Daar ben ik echt voor gevallen. Oma's tijd.
Goedemiddag, Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met het artikel! Bedankt voor uw beoordeling en tot ziens!
Vrijheidweg 34
1521 RR Wormerveer
XXLhoreca is de 'one-stop-shop' voor al uw professionele horeca-apparatuur en horecabenodigheden voor zowel bedrijven als particulier. XXLhoreca levert meer dan 120.000 artikelen zoals keukenapparatuur, accessoires voor koelen en vriezen, warmhouden, hygiëne, presentatie doeleinden, klein materiaal en meer. De merken die XXLhoreca verkoopt zijn o.a. merken als Hendi, Bartscher, Diamond, Dyson, Hamilton Beach, Hoshizaki, Rational, Saro en Santos. Bestel bij XXLhoreca voor snelle levering, advies op maat, professionele service, aantrekkelijke garanties en scherpe prijzen met XXL-voordeel.