uitstekend,geen klachten
Beste Matty, Bedankt voor uw beoordeling. Hopelijk mogen wij in de toekomst nog vaker zaken met u doen. Fijne dag!
Mijn bestelling was zeer snel geleverd
Beste Susy, Bedankt voor uw beoordeling en tot ziens!
Meerdere bestellingen gedaan en altijd op tijd en onbeschadigd geleverd
Beste Jan, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij waarderen dit enorm!
Gewoon perfect verzorgd.
Beste Bert, Bedankt voor uw beoordeling. Wij streven er naar om iedere klant zo tevreden te stellen. Fijn om in uw beoordeling terug te zien dat dit bij u gelukt is. Hopelijk mogen wij in de toekomst nog veel vaker op deze manier zaken met u doen. Fijne dag!
Snelle levering, netjes verpakt. Alleen het systeem om pakket te volgen valt tegen.
Snelle levering...prima
1 minpuntje, niet meteen een alternatief geboden.
Goede kwaliteit artikelen ook prima geschikt voor de gewone keuken.
keurig zoals behoord
Een correcte levering. Transport heeft er wel een dag langer overgedaan dan gepland. Verder klopt de omschrijving op de site met het product en ben helemaal tevreden.
Ons bedrijf was op zoek naar een specifieke kapstok die op zeer korte termijn kon geleverd worden tegen een goede prijs. XXXLhoreca voldeed vlot aan deze eisen.
Servicegericht bedrijf, niks op aan te merken. Het transportbedrijf vond ik minder, de chauffeur vond dat hij ver genoeg het pad was opgereden en wilde niet verder. Hij dumpte dus maar een pallet met goederen midden op het oprijpad. Op de vraag of de bezorger dan misschien even wilde helpen met het lossen van de pallet kwamen de nikszeggende dooddoeners als: dat zijn de regeltjes, wij zijn een transportbedrijf en leveren alleen af. De gemiddelde postpakjesbesteller is nog meer servicegericht. Dat was een beetje jammer.
Zeer tevreden over de zakelijkheid
Geachte, Hartelijk dank voor uw mooie review! We zien u graag terug bij XXLhoreca.
Pluspunten
Duidelijke web site. Werkt gemakkelijk
VerbeterpuntenGeen idee
Geachte, Bedankt voor de feedback en uitstekende recensie. We zien u graag in de toekomst nog eens terug bij XXLhoreca!
Pluspunten
Zeer snelle en correcte service.
VerbeterpuntenKleine producten in een aangepaste door steken of een schokvrije enveloppe
Pluspunten
Snelle levering goede service
Pluspunten
Mooie makkelijk site
VerbeterpuntenGeen zo blijven
Pluspunten
Pluspunten
snel geleverd en prima door het bedrijf en de koerier op de hoogte gehouden wanner het geleverd zou worden . Ook dat was prima in het tijdvak wat was aan gegeven
Pluspunten
Ik was geholpen door Kevin en de service was echt uitmuntend!
VerbeterpuntenGeen, nu maar hopen dat ik de waardebon win :)
Geachte, Bedankt voor het schrijven van deze mooie recensie en feedback! We waarderen dit enorm en zien u dan ook graag terug bij XXLhoreca in de toekomst. Wellicht wint u hem, dit zult u dan vanzelf te horen krijgen!
Pluspunten
Er wordt alles aangedaan om zo snel mogelijk te leveren
Pluspunten
snel en corect
Verbeterpuntenvoor het hogenblik geen
Vrijheidweg 34
1521 RR Wormerveer
XXLhoreca is de 'one-stop-shop' voor al uw professionele horeca-apparatuur en horecabenodigheden voor zowel bedrijven als particulier. XXLhoreca levert meer dan 120.000 artikelen zoals keukenapparatuur, accessoires voor koelen en vriezen, warmhouden, hygiëne, presentatie doeleinden, klein materiaal en meer. De merken die XXLhoreca verkoopt zijn o.a. merken als Hendi, Bartscher, Diamond, Dyson, Hamilton Beach, Hoshizaki, Rational, Saro en Santos. Bestel bij XXLhoreca voor snelle levering, advies op maat, professionele service, aantrekkelijke garanties en scherpe prijzen met XXL-voordeel.