Pluspunten
Zeer correct en snel geholpen, ook een gemaakt foutje zeer naar tevredenheid hersteld.
Pluspunten
Vriendelijke enthousiaste mensen en een prettige prijs-kwaliteit verhouding
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mooie producten voor prima prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer tevreden over uitleg en levering van onze bestelling, duidelijke site met alle info.
Pluspunten
Goede dienstverlening
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding. Aanrader
Pluspunten
All producten staan mooi verspreid op de website, met een groot assortiment met zowel horeca matriaalen als mooie spullen voor een particuliere sector
VerbeterpuntenBlijf uw assortiment uitbreiden. De horeca blijft zoals sommige weten altijd groeien en hier heb je materialen voor nodig. (Ik werk zelf in de horeca dus ik weet wat goed materiaal in de keuken betekend) voor de rest Zag alles er goed uit, mocht ik in de toekomst nog meer nodig hebben weet ik u te vinden
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie, netjes verpakt t.b.v. de verzending.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
snelle levering en goede service
Verbeterpuntennvt
Beste mevrouw Spruit, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij waarderen dit enorm! Hopelijk mogen wij u in de toekomst nog vaker tevreden te stellen. Fijne dag.
Pluspunten
Super snelle levering, super kwaliteit en lage prijs
VerbeterpuntenGeen
Beste May, Ontzettend bedankt voor uw beoordeling! Wij halen veel motivatie uit zulke beoordelingen. Fijne dan en tot ziens!
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Beste Rene, Ontzettend bedankt voor uw beoordeling. Tot ziens!
Beste John, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hopen in de toekomst nog eens zaken met u te mogen doen. Fijne dag!
Beste klant, Ontzettend bedankt voor uw beoordeling. Wij waarderen dit enorm!
Pluspunten
Al boven staande punten zijn perfect gegaan
Goedemiddag, Fijn om te zien dat wij u zo tevreden hebben kunnen stellen. Wij hopen dit in de toekomst nog veel vaker te mogen doen. Fijne dag!
Pluspunten
Zeer vlotte levering
Beste Caroline, Bedankt voor uw beoordeling. Wij streven er naar iedere klant tevreden te stellen. Fijn om dit in uw recensie terug te zien. Fijne dag!
Beste klant, Hartelijk dank voor uw recensie. Wij stellen dit erg op prijs. Bedankt voor uw bestelling en tot ziens!
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Fijne dag!
communicatie en levering
Pluspunten
Beste Dave, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hopen in de toekomst nog eens zaken met u te mogen doen.
Pluspunten
Snel, goed en duidelijk. Ook goede aanbiedingen
VerbeterpuntenGeen
Beste Sebastiaan, Bedankt voor uw beoordeling. Wij waarderen dit enorm! Fijne dag!
Beste klant, Ontzettend bedankt voor uw bestelling. Wij hopen in de toekomst nog eens zaken met u te mogen doen.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenIk vond online shoppen niet heel fijn, als ik even een pauze nam met shoppen dan werden meteen al mijn geselecteerde items uit de winkelmand gegooid en moest ik alles weer opnieuw zoeken
Beste Mascha, Bedankt voor uw beoordeling. Wij werken er hard om te zorgen dat de winkelwagens langer behouden blijven. Gelukkig hebben wij u op de andere vlakken tevreden kunnen stellen. Fijne dag!
Goedemiddag, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij waarderen dit enorm!
Vrijheidweg 34
1521 RR Wormerveer
XXLhoreca is de 'one-stop-shop' voor al uw professionele horeca-apparatuur en horecabenodigheden voor zowel bedrijven als particulier. XXLhoreca levert meer dan 120.000 artikelen zoals keukenapparatuur, accessoires voor koelen en vriezen, warmhouden, hygiëne, presentatie doeleinden, klein materiaal en meer. De merken die XXLhoreca verkoopt zijn o.a. merken als Hendi, Bartscher, Diamond, Dyson, Hamilton Beach, Hoshizaki, Rational, Saro en Santos. Bestel bij XXLhoreca voor snelle levering, advies op maat, professionele service, aantrekkelijke garanties en scherpe prijzen met XXL-voordeel.