Beste Klant, bedankt voor uw positieve feedback! Wij zien u graag terug bij XXL Horeca.
Pluspunten
Snel,duidelijk,goede kwaliteit!Tijdens het bezorgen had de pan die wij besteld hadden een deuk.Dit hebben we later ontdekt. Verkoopadviseur de heer Kevin Langeveld heeft ons geholpen.Binnen 2 dagen hebben we een nieuwe pan gekregen.Beste Kevin,namens onze bewoners hartelijk bedankt voor het oplossen,snelle reactie en een bijzondere goede service ! Mvg E.Arakelov
Verbeterpuntengeen
Beste klant, het is zeer vervelend als iets kapot aankomt, wij doen ons best om alles zo goed mogelijk te verpakken maar het kan af en toe gebeuren dat er toch schade ontstaat. Mijn collega heeft u al een mail gestuurd met een aantal vragen over de melding van de schade, op deze mail hebben wij helaas nog geen antwoord ontvangen, graag even een berichtje zodat wij e.e.a. voor u kunnen oplossen.
DHP bezorgt niet dagelijks. Adviseer XXL Horeca om Postnl of DHL te nemen. Pakket was nu 5 dagen onderweg
Beste klant, bedankt voor uw feedback. Wij nemen dit zeker mee voor in de toekomst.
Pluspunten
Super vriendelijke telefonische hulp ontvangen! TOP
Goedemiddag, bedankt voor uw beoordeling. Wij hopen in de toekomst nog eens zaken met u te mogen doen.
Goedemiddag, bedankt voor uw beoordeling. Wij streven er naar iedere klant tevreden te stellen. Fijn om te zien dat dit bij u gelukt is.
Beste Johan, Bedankt voor uw positieve beoordeling.Fijne dag!
Pluspunten
Fijne communicatie door medewerker Harm, snelle terugkoppeling
VerbeterpuntenGeleverde vrieswerkbank lekte. Wij hebben dit begin januari aangegeven. Reparateur Koelweb was slecht bereikbaar, is uiteindelijk gekomen, geconstateerd dat er onderdeel vervangen moest worden. 2maanden later was het onderdeel er pas. Geen eerder contact vanuit Koelweb zelf. Vervolgens wordt onderdeel gemonteerd en knallen de stoppen eruit nadat vrieswerkbank op temperatuur is en monteur al weg, ook op andere groepen. Monteur verwijst terug naar fabrikant voor opdrachtbon??!! Bizarre situatie en wij zaten als horecabedrijf een weekend zonder vrieswerkbank. Gelukkig is het met tussenkomst van Harm toch nog snel opgelost.
Beste Esmee, Wat vervelend dat er wat problemen waren met de monteur. Fijn om te horen dat wij dit nadat wij hiervan op de hoogte waren gesteld het snel op hebben kunnen lossen. Wij hopen in de toekomst nog eens zaken met u te mogen doen.
Pluspunten
Bij het ontvangst van het product bleek deze helaas beschadigd en niet compleet. Er is een nieuw product opgestuurd.
VerbeterpuntenKlantenservice is goed. Reageert snel en behandeld klanten zoals het hoort
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling. Transportschade komt helaas wel eens voor. Aan ons de taak om bij zo'n situatie het probleem zo snel mogelijk voor u op te lossen. Fijn dat dit bij u gelukt is. Fijne dag!
Pluspunten
snelle levering, top product, prijs kwaliteit,
Beste Marijke, Bedankt voor uw beoordeling. Wij waarderen dit ontzettend!
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hopen in de toekomst nog eens zaken met u te mogen doen.
Pluspunten
snelle en prima levering.
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling. Wij waarderen dit ontzettend!
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenNee
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling. Wij streven er naar iedere klant tevreden te stellen. Fijn om te zien dat dit bij u gelukt is. Fijne dag!
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling.Wij waarderen dit enorm! Hopelijk mogen wij in de toekomst nog vaker zaken met u doen.
Pluspunten
Communicatie is duidelijk en snel. Zelfs toen het product pas een week later bezorgd zou worden sturen ze een email. Ik mocht ook een alternatief product kiezen.
VerbeterpuntenOp de website duidelijk aangeven als product tijdelijk niet leverbaar is. En verwachte levertijd vermelden.
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling. Wij doen er alles aan om de voorraad status op de website exact gelijk te laten lopen. Mocht dit niet het geval zijn zoeken wij uiteraard naar een oplossing. Wij hopen in de toekomst nog eens zaken met u te mogen doen. Fijne dag!
Pluspunten
Precies en terzake kundig attent
VerbeterpuntenIets kortere levertijden
Beste Rinus, Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
het bestelde was er heel snel.
Beste Klant, Bedankt voor uw positieve feedback! Wij zien u graag terug bij XXL Horeca.
Pluspunten
Zeer correct, helder en duidelijk en zeer snel leverbaar !! Ga zo Door !!!
Verbeterpuntenn.v.t.
Beste klant, Bedankt voor uw positieve feedback! Wij zien u graag terug bij XXL Horeca!
Pluspunten
Beschrijving van de producten op de website mogen gedetailleerder zijn.
VerbeterpuntenZou zeer goed zijn, als er ook zoals bij andere webshops, de verzend en retourservice gratis zou zijn.
Beste Bob, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij waarderen dit enorm! Wij hanteren inderdaad 7,95 verzendkosten, maar dat geldt ook voor palletzendingen. Daarnaast hanteren wij de laagste prijs garantie. Wij hopen in de toekomst nog vaker zaken met u te doen. Fijne dag!
Beste Paul, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijne dag!
Pluspunten
Zeer snelle levering van het product met gebruik making van AfterPay. Communicatie en Track & Trace gaven precies weer/aan waar mijn bestelling zich bevond. Het product voldoet precies aan de verwachting.
Beste Tony, Bedankt voor uw recensie! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Wij hopen in de toekomt nog eens zaken met u te mogen doen. Fijne dag!
Geachte, Bedankt voor uw beoordeling! Wij hopen u in de toekomst weer terug te zien bij XXLhoreca. Fijne dag!
Pluspunten
Snelheid en kwaliteit
Beste Sandra, Bedankt voor uw recensie. Met name kwaliteit is voor ons erg belangrijk, dus het is fijn dat u dit zo ervaren hebt. Fijne dag!
Pluspunten
Netjes geleverd volgens afspraak !!
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling! Fijne dag!
Pluspunten
Correcte informatie Goede communicatie betreffende levering Snelle levering
Beste Fabienne, Bedankt voor uw beoordeling. Wij waarderen dit enorm! Hopelijk mogen wij in de toekomst nog vaker zaken met u doen.
Goedemiddag, Bedankt voor uw positieve beoordeling ! Dit waarderen wij enorm.
Vrijheidweg 34
1521 RR Wormerveer
XXLhoreca is de 'one-stop-shop' voor al uw professionele horeca-apparatuur en horecabenodigheden voor zowel bedrijven als particulier. XXLhoreca levert meer dan 120.000 artikelen zoals keukenapparatuur, accessoires voor koelen en vriezen, warmhouden, hygiëne, presentatie doeleinden, klein materiaal en meer. De merken die XXLhoreca verkoopt zijn o.a. merken als Hendi, Bartscher, Diamond, Dyson, Hamilton Beach, Hoshizaki, Rational, Saro en Santos. Bestel bij XXLhoreca voor snelle levering, advies op maat, professionele service, aantrekkelijke garanties en scherpe prijzen met XXL-voordeel.