Pluspunten
goede kwaliteit kleding voor erg goede prijs
VerbeterpuntenHelaas ging de order fout ik bestelde 3 jasjes en kreeg er eerst maar 1 , werd snel na bezorgd maar toch weer moeite moeten doen met ergens afhalen etc , maar goed foutje kan keer gebeuren , zou er toch zeker nog een keer bestellen voor de snelle correctie en prijs!
Goedemiddag, Vervelend dat er iets mis gegaan is bij de levering! Wel fijn om zien dat wij u ondanks het foutje alsnog tevreden hebben kunnen stellen. Tot een volgende keer!
Pluspunten
snel en goede kwaliteit
Verbeterpuntenga zo door met het service verlenging
Goedemiddag, Bedankt voor uw recensie. Service is voor ons erg belangrijk. Hopelijk kunnen wij dit nog vaak aan u laten zien. Fijne dag!
Pluspunten
Overzichtelijk en goede informatie
Beste Betsie, Bedankt voor uw recensie. Fijne dag!
Goedemiddag, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij hopen u in de toekomst weer terug te zien bij XXLhoreca.
Pluspunten
Het lijkt misschien overdreven dat ik overal 5 sterren geef, maar ik heb helemaal niets aan te merken. Bestelde reeds enkele malen, kreeg de juiste en correctie info die ik vroeg. Correct geleverd en prima kwaliteit/prijs verhouding. Wat moet iemand nog meer ...
Goedemiddag, Bedankt voor uw recensie. Wij streven er naar om iedere klant zo tevreden te stellen en zijn blij dat we dit op u hebben overgebracht. Wij kijken er naar uit om opnieuw zaken met u te doen. Fijne dag!
Pluspunten
Eerste keer een bestelling gedaan, alles was zoals het moet, ttz, perfect! Aanrader!
Geachte, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij hopen u in de toekomst weer terug te zien bij XXLhoreca.
Pluspunten
Snelle vlotte levering. Keurige info tijdens telefoongesprek. Mooi product!!
Geachte, Bedankt voor jullie positieve recensie. Dit horen wij graag!
Pluspunten
Hartelijk dank voor de snelle levering
Geachte, Bedankt voor uw positieve beoordeling ! Dit waarderen wij enorm.
Pluspunten
koopt zo goedkoop mogenlijk in om zo goedkoop mogenlijk te verkopen
Geachte, Bedankt voor jullie positieve recensie. Dit horen wij graag!
Pluspunten
Wordt zeer correct en goed geholpen
VerbeterpuntenOok wat kleine artikelen in de showroom. Uit catalogus is soms moeilijk te bepalen hoe dingen er werkelijk uitzien
Geachte, Bedankt voor uw positieve beoordeling en feedback. Wij hopen u in de toekomst weer terug te zien bij XXLhoreca.
Geachte, Bedankt voor uw positieve beoordeling ! Dit waarderen wij enorm.
Pluspunten
Mooi assortiment, goede producten, correcte service
Geachte, Bedankt voor jullie positieve recensie. Dit horen wij graag!
Pluspunten
Alles zoals je kan verwachten. Netjes optijd een factuur opgestuurd, T&T code snel ontvangen, Producten netjes verpakt en prima kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen communicatie gehad met de klantenservice dus nog geen volledig oordeel kunnen vellen.
Pluspunten
Snelle reaktie na een vraag over de leverdatum.
Geachte, Bedankt voor uw positieve beoordeling ! Dit waarderen wij enorm.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit Groot assortiment
VerbeterpuntenVaste leveringskosten vermelden. Maar mss is dit heel moeilijk.
Geachte, Bedankt voor uw positieve beoordeling en verbeterpunt. Wij hopen u in de toekomst weer terug te zien bij XXLhoreca.
Pluspunten
Directe communicatie en juiste informatie snelle levertijd met daarbij top kwaliteit
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten alles ging perfect
VerbeterpuntenGeen
Beste Irena, Wij vinden het jammer dat u onze personeel een slecht cijfer heeft gegeven. Ik kan helaas geen informatie vinden dat uiteindelijk heeft geleid naar uw recensie. Wij willen graag contact met u opnemen om dit te bespreken. Team XXL
Vrijheidweg 34
1521 RR Wormerveer
XXLhoreca is de 'one-stop-shop' voor al uw professionele horeca-apparatuur en horecabenodigheden voor zowel bedrijven als particulier. XXLhoreca levert meer dan 120.000 artikelen zoals keukenapparatuur, accessoires voor koelen en vriezen, warmhouden, hygiëne, presentatie doeleinden, klein materiaal en meer. De merken die XXLhoreca verkoopt zijn o.a. merken als Hendi, Bartscher, Diamond, Dyson, Hamilton Beach, Hoshizaki, Rational, Saro en Santos. Bestel bij XXLhoreca voor snelle levering, advies op maat, professionele service, aantrekkelijke garanties en scherpe prijzen met XXL-voordeel.