Nooit teleurgesteld

Redelijk goede ervaring met Horeca XXL, goed product en snelle levering. Heeft altijd in huis wat ik nodig heb!

1 Zeer Slecht

OPLICHTERS!!!!!!! Hebben mij 6000euro laten betalen voor koelkasten, die niet op vooraad zijn. Wacht al een week op mijn geld, die ze terug moet storten! Nog niets gezien!!

Perfect.

Snelle levering !!!

• Snelheid/Levertijd

Alles steeds correct en vlug geleverd

Ik heb al meerdere malen iets besteld en steeds waren de producten snel geleverd .

helemaal tevreden

goede kwaliteit en snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Ruim assortiment, goede prijsstelling, snelle levering

Snel, goed en betrouwbaar

Zie titel

vriendelijke en adequate klantenservice

Voor artikel wat niet op voorraad was werd een alternatief geboden. Reuze tevreden over de (telefonische) service. Snelle verzending. Geeft het gevoel dat je "gehoord"wordt.

• Snelheid/Levertijd

Gewoon goed zoals verwacht.

Spullen eenvoudig besteld, spullen correct en op de juiste data ontvangen. Dus alles naar wens zonder opmerkingen.

Een 4 op 10 voor XXL-Horeca

Mijn excuses, ik heb verkeerd gedrukt op de 4 en bedoelde -6. Eerst werden de verkeerde frigo's geleverd. Vooraleer we de juiste frigo's mochten ontvangen dienden we eerst nog eens te volstorten. We zaten een volledig weekend zonder frigo's met een lading verse voeding die net was geleverd. Wat betreft mijn mond-aan-mondreclame hanteer ik alvast de slogan "Opgelet met XXL horeca, want dit is echt een Kutbedrijf met de grote K" Als ik dan één lichtpuntje mag vernoemen, dan was het de medewerkster Sandy die tenminste nog eer uit haar werk heeft gehaald door die hele klerezooi op te lossen met grondig te luisteren en kordaat te handelen. Een dikke 10 voor Sandy en een -6 voor de ganse XXL Horeca-organisatie waarmee wij een bom geld en tijd hebben verloren. Ik hoop dat u ooit de competenties aanwerft om constructief aan de slag gaat met dergelijke feedback. Vele groeten.

• Snelheid/Levertijd

Als zeepdispenser voldoet het aan de eisen

.De zeepdispenser is robuust en stevig .

• Snelheid/Levertijd

Levering en service top , maar..

Contact en levering top, alleen jammer dat de onderplaat van de rvs BBQ bij eerste keer gebruik krom trok

• Snelheid/Levertijd

Snelle reactie op vraag omtrent artikel wat mij niet duidelijk was. Artikel (in dit geval een ijsblokjes machine) ontvangen zoals omschreven verder en zeer tevreden mee.

• Snelheid/Levertijd

Prima en met de stoelen ben ik erg blij

Hopelijk heb ik net zo lang plezier van mijn stoelen als die van mijn zus. Zij heeft ze al ruim 16 jaar

Goed product.

Kwalitatief goed product en snel geleverd

Uitstekend!

Goede uitleg en super snelle bezorging

• Snelheid/Levertijd

Vriendelijk aan de telefoon, goede uitleg Shaving dishes was er heel snel en soeppan een paar dagen later

• Snelheid/Levertijd

Ik heb geen klachten, ben zeer tevreden.

Zie hierboven.

Goedkoop, snel en vriendelijk

De titel zegt voldoende denk ik en mocht een bestelling onverhoopt wat langer duren, dan bellen ze netjes.

• Snelheid/Levertijd

Altijd op tijd en prijs kwaliteit uitstekend

• Snelheid/Levertijd

Razend snelle oplossing door XXL Horeca!!!!!

Bestelde vanochtend 2 koelkasten en zag na mijn bestelling dat ze elders goedkoper werden aangeboden. Meteen een mail gestuurd met mijn constatering. In 30 minuten een reactie en creditnota......top en zeer snel gehandeld van XXL Horeca. Jullie hebben er weer een tevreden klant bij!!!! Mvrgr, Emozi BV Eric Titulaer

prima website en service

zeer goed

goede produkten snelle levering

Was zorgvuldig in gepakt en snel geleverd Top Dank u

Niets op aan te merken

Ik was op zoek naar een blender die goed ijs kan crushen (voor het maken van Frozen Cocktails en Frozen smoothies). De gebruikelijke huishoudelijke apparaten vertrouwde ik niet. Dus dan maar de Hamilton blender besteld die ik van vroeger kende, horeca achtergrond (kost wat, maar nu hopelijk levenslang plezier). Ik kreeg alleen geen trace, dus moest bellen wanneer die wordt geleverd. Was toen toch 3 dagen eerder dan aangegeven - voor wie daarvoor thuis moet blijven: niet zo handig. Het product voldoet wel volledig aan mijn eisen en verwachtingen!

Vrijheidweg 34

1521 RR Wormerveer

+31 75 61 51 433

Over XXLhoreca

XXLhoreca is de 'one-stop-shop' voor al uw professionele horeca-apparatuur en horecabenodigheden voor zowel bedrijven als particulier. XXLhoreca levert meer dan 120.000 artikelen zoals keukenapparatuur, accessoires voor koelen en vriezen, warmhouden, hygiëne, presentatie doeleinden, klein materiaal en meer. De merken die XXLhoreca verkoopt zijn o.a. merken als Hendi, Bartscher, Diamond, Dyson, Hamilton Beach, Hoshizaki, Rational, Saro en Santos. Bestel bij XXLhoreca voor snelle levering, advies op maat, professionele service, aantrekkelijke garanties en scherpe prijzen met XXL-voordeel.