Pluspunten
Na lang over de maten, per mail enbtelefoon, bleek bij levering het toch niet te kloppen! Geen probleem, alles is heel netjes opgelost en nu past het prima!! Wij zijn heel tevreden over de service! De Poolse chauffeur sprak redelijk Duits en was een vrolijke man!!
VerbeterpuntenIk zou het miet weten!
Beste klant, Heel fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en het geleverde product. Wij zullen de chauffeur ook even laten weten dat u zijn inzet en vrolijkheid zeer gewaardeerd heeft.
Pluspunten
Goed klanten service. Danku
Beste klant, Onze dank voor uw zeer positieve beoordeling, wij hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn.
Pluspunten
snelle levering , top kwaliteit , vriendelijk medewerkers
Pluspunten
Pakket mooi op tijd binnen hier houden ze wel aan de levertijd! TOP
Pluspunten
Goede uitleg over de producten, medewerkers hebben veel productkennis.
VerbeterpuntenIntegreren tijdstip van levering in bestelling (datum en tijd)
Beste klant, Fijn dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen, nog fijner is natuurlijk dat u ons zo'n hoog cijfer geeft, bedankt hiervoor. Wij hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn.
Pluspunten
Nadat ik zelf contact had opgenomen over uitblijven levering goed en prettig geholpen
VerbeterpuntenCommunicatie i.h.a. en info voorraad op de website in het bijzonder
Beste klant, Wij vinden het heel vervelend dat er niet direct gereageerd is toen bleek dat het bestelde artikel niet snel genoeg geleverd kon worden, alsnog onze excuses hiervoor. Het is wel heel fijn om te horen dat u het contact met onze klantenservice als positief heeft beoordeeld, bedankt hiervoor.
Bedankt voor uw recensie!
Hartelijk dank voor uw recensie!
Beste Klant, Bedankt voor uw positieve recensie. We doen er alles aan om onszelf te verbeteren. Tot ziens!
Beste klant, Bedankt voor uw recensie. We waarderen dit enorm. Tot ziens!
Pluspunten
prijs : kwaliteit prima ! Snelle levering !!
Beste klant, Bedankt voor uw recensie en feedback. We waarderen dit enorm. Tot ziens!
Pluspunten
Voorál Femke ... doet enorm haar best voor de klant. Haar gewicht in goud waard als werknemer.
Beste klant, Fijn om te horen dat u onze service zo op prijs stelt, wij zullen de genoemde medewerkster zeker op de hoogte brengen van uw goede beoordeling. Hopelijk tot een volgende keer.
Beste klant, Bedankt voor uw recensie. We waarderen dit enorm. Tot ziens!
Pluspunten
Snelle levering, goede info en een erg goede prijs kwaliteits verhouding Zeer tevreden
Pluspunten
Liep allemaal zoals gewenst, top!
Beste klant, Bedankt voor uw recensie. We waarderen dit enorm. Tot ziens!
Pluspunten
geen negatieve beoordeling voor dit product.
Beste klant, Bedankt voor uw recensie. We waarderen dit enorm. Tot ziens!
Pluspunten
alles ok
Verbeterpuntenniet direct
Pluspunten
Top bedrijf! Voor het eerst wat besteld hier. Het personeel heeft me uitstekend geholpen. Ik ben goed geïnformeerd over de producten en de kwaliteiten ervan. Het is zeker aan te bevelen. Ze hebben er een klant bij!
Verbeterpunten-
Beste klant, Bedankt voor uw recensie. We waarderen dit enorm. Tot ziens!
Pluspunten
Bestelling na 1 dag binnen.
VerbeterpuntenGeen bestellingen na black friday versturen. 2e bestelling duurde een week
Vrijheidweg 34
1521 RR Wormerveer
XXLhoreca is de 'one-stop-shop' voor al uw professionele horeca-apparatuur en horecabenodigheden voor zowel bedrijven als particulier. XXLhoreca levert meer dan 120.000 artikelen zoals keukenapparatuur, accessoires voor koelen en vriezen, warmhouden, hygiëne, presentatie doeleinden, klein materiaal en meer. De merken die XXLhoreca verkoopt zijn o.a. merken als Hendi, Bartscher, Diamond, Dyson, Hamilton Beach, Hoshizaki, Rational, Saro en Santos. Bestel bij XXLhoreca voor snelle levering, advies op maat, professionele service, aantrekkelijke garanties en scherpe prijzen met XXL-voordeel.