Beste klant, Bedankt voor uw recensie. We waarderen dit enorm. Tot ziens!
Pluspunten
Wat een leuke winkel! Snelle levering en een enorm assortiment, hier blijf ik vaste klant.
Beste klant, Bedankt voor uw recensie en feedback. We waarderen dit enorm. Tot ziens!
Pluspunten
Direct contact via de telefoon waar ik perfect geholpen ben Product na 2 dagen binnen precies op schema!
Beste klant, Bedankt voor uw recensie. We waarderen dit enorm. Tot ziens!
Pluspunten
Gister besteld vandaag binnen.
VerbeterpuntenGa zo door
Beste klant, Bedankt voor uw recensie. We waarderen dit enorm. Tot ziens!
Pluspunten
Moest wat nieuwe spulletjes hebben voor de keuken op werk, gelijk ook maar wat voor thuis besteld!
Beste klant, Bedankt voor uw recensie. We waarderen dit enorm. Tot ziens!
Pluspunten
Er stonden wat negatieve reviews Maar daar hebben wij niks van gemerkt bestelling ging voorspoedig en werd keurig op tijd en onbeschadigd afgeleverd top.
Beste Klant, Bedankt voor uw positieve recensie. We doen er alles aan om onszelf te verbeteren. Tot ziens!
Pluspunten
Snelheid. Bereidheid om bijkomende info te gaan opzoeken
VerbeterpuntenNvt
Beste klant, Bedankt voor uw recensie. We waarderen dit enorm. Tot ziens!
Pluspunten
- Zeer uitgebreide keuze - Heldere informatie op de website - Prettige en snelle service van personeel - Goede oplossing van "hiccups" in de levering.
Verbeterpunten- Technische documentatie voor installatie en onderhoud van leverancier Diamond laat te wensen over. Kan beter maar XXL kan hier niet meer doen dan de wens aan Diamond kenbaar maken
Beste klant, Bedankt voor uw goede beoordeling, wij zullen de leverancier zeker vragen om de technische informatie duidelijker op de site te zetten zodat ook wij aan de vragen van de klant kunnen beantwoorden.
Pluspunten
Bij levering, defect aan een handvat. Na telefonisch contact werd er mij een nieuw beloofd. Na 2 weken gratis nieuw handvatten set van 2 mogen ontvangen. Super service.
Beste klant, Wij vinden het heel jammer dat het bestelde artikel niet in perfecte staat bij u is geleverd, hiervoor onze excuses. De handgreep is besteld en zal zo snel mogelijk nageleverd worden.
Pluspunten
Snelle bezorging
Pluspunten
Snel en accuraat. Afhandelen goed gecommuniceerd
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Producten van hoge kwaliteit. Voldoen perfect aan de verwachting.
VerbeterpuntenTrack and trace deed het niet, pas na contact met klantenservice.
Beste klant, Heel vervelend dat u de tracking-link niet kon volgen, dit gebeurt gelukkig niet vaak. Fijn dat u door de collega's van de afdeling customer service toch op de hoogte bent gebracht van de status van uw zending. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om het beoordelingsformulier in te vullen, met uw feedback kunnen wij de service verder uitbouwen en waar nodig verbeteren.
Pluspunten
Twee weken geleden een aanvraag voor een catering binnengekregen waar ik nog een aantal spullen voor nodig had. Even op XXL horeca gekeken en advies gevraagd aan een van de medewerkers m.b.t. een goede chafing dish. Ze wezen mij op een leuke actie op de Chafing Dish | 1/1 GN | 9 Liter van Hendi. Deze en nog 3 gastronormbakken besteld en ik was helemaal voorzien. De maaltijden bleven mooi op temperatuur in deze chafing dish en de klant was zeer tevreden. Een dikke 10 voor het advies en de materialen van XXL horeca!
Beste klant, Fijn om te horen dat u tevreden bent over het advies en de geleverde producten. Onze hartelijke dank voor uw goede beoordeling.
Beste klant, Bedankt voor uw recensie. We waarderen dit enorm. Tot ziens!
Pluspunten
Koksbroek prima kwaliteit/ prijs verhouding. Levering binnen 24 uur. Website professioneel!
Beste klant, Bedankt voor uw recensie. We waarderen dit enorm. Tot ziens!
Beste Klant, Bedankt voor uw mooie recensie en we zien u graag nog een keer terug. Tot ziens!
Beste klant, Bedankt voor uw recensie. We waarderen dit enorm. Tot ziens!
Pluspunten
Goedkope prijs
VerbeterpuntenGoedkope prijs is gelijk aan slechte producten, slechte kwaliteit. 1ste maal besteld: 2 weken wachten 2de maal besteld: 1 dag wachten maar product beschadigd..
Beste klant, Uw allereerste bestelling in 2017 is keurig op tijd geleverd, de tweede bestelling heeft inderdaad iets te lang op zich laten wachten. De bestelde tafel is ook keurig op tijd geleverd alleen met een beschadiging en dat is natuurlijk niet de bedoeling. De schade is echter pas een week na levering bij ons gemeld, schade moet binnen 24 uur gemeld worden zodat wij ook de vervoerder nog aansprakelijk kunnen stellen in dit geval was een claim niet meer mogelijk omdat niet aan te tonen is dat de schade tijdens het vervoer is ontstaan. Ook is niet meer eenduidig aan te tonen dat de beschadiging is ontstaan tijdens bijv. het verpakken van het artikel, dat is ook de reden dat artikelen direct na ontvangst gecontroleerd moeten worden
Vrijheidweg 34
1521 RR Wormerveer
XXLhoreca is de 'one-stop-shop' voor al uw professionele horeca-apparatuur en horecabenodigheden voor zowel bedrijven als particulier. XXLhoreca levert meer dan 120.000 artikelen zoals keukenapparatuur, accessoires voor koelen en vriezen, warmhouden, hygiëne, presentatie doeleinden, klein materiaal en meer. De merken die XXLhoreca verkoopt zijn o.a. merken als Hendi, Bartscher, Diamond, Dyson, Hamilton Beach, Hoshizaki, Rational, Saro en Santos. Bestel bij XXLhoreca voor snelle levering, advies op maat, professionele service, aantrekkelijke garanties en scherpe prijzen met XXL-voordeel.