Geachte, Bedankt voor uw mooie recensie, we waarderen dit enorm. We zien u graag terug bij XXLhoreca. Tot ziens!
Beste klant, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om het beoordelingsformulier in te vullen. U geeft het ontvangen product een voldoende en omdat er geen klacht van u te vinden is vragen wij ons af wat uw klacht precies is, kunt u ons via de mail laten weten of wij u eventueel nog kunnen helpen? Alvast bedankt.
Beste Dirk, Bedankt voor uw mooie cijfer als feedback. We doen er alles aan om volgende keer een nog hoger cijfer te krijgen. We zien u graag terug als klant bij XXLhoreca. Tot ziens!
Beste Guus, Bedankt voor uw mooie recensie, we waarderen dit enorm. We zien u graag terug bij XXLhoreca. Tot ziens!
Pluspunten
Uitstekende service en zeer vriendelijk en bekwaam personeel
VerbeterpuntenGeen gebruik meer maken van DPD-bezorgdienst. Dit gaat altijd mis en bestellingen raken altijd zoek.
Bedankt voor het plaatsen van de positieve feedback! Met vriendelijke groet XXLhoreca.
Pluspunten
Lage prijzen voor een top product. En een zeer snelle levering.
Goed om te horen dat u tevreden bent over ons.
Toezenden van factuur - nodig als bewijs van aankoop en datum van aa koop.
Beste klant, Alle facturen worden automatisch via de mail verstuurd als uw mailadres correct is ingevoerd moet u deze ook ontvangen hebben, mocht dit niet het geval zijn dan kunnen wij de factuur graag nogmaals versturen. Wij hopen dat u tevreden bent met uw aankoop en zien u graag nog eens terug.
Beste Myriam, Bedankt voor uw mooie recensie, we waarderen dit enorm. We zien u graag terug bij XXLhoreca. Tot ziens!
Pluspunten
Mooie overzichtelijke site. En snelle bezorging. Zeer tevreden. Ik zal er zeker een volgende keer weer bestellen.
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze site en de aangekochte producten. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om het beoordelingsformulier in te vullen, hopelijk tot ziens.
Pluspunten
Snelle service en goede kwaliteit leverbare producten
Bedankt dat u de tijd nam om te laten merken dat het naar wens liep! Een fijn weekend alvast namens XXLhoreca.
Beste Klant, Bedankt voor uw mooie recensie, we waarderen dit enorm. We zien u graag terug bij XXLhoreca. Tot ziens!
Pluspunten
Vlotte samenwerking
VerbeterpuntenKwaliteit van het product ondermaats;
Vervelend dat het artikel niet helemaal voldoet aan uw wensen. Daarin tegen wel mooi om te horen dat u te spreken bent over onze manier van samenwerken met de klant!
Beste klant, U heeft in uw beoordeling aangegeven dat de communicatie middelmatig was, kunt u ons laten weten wat er precies aan de hand is zodat wij eventueel e.e.a. kunnen rechtzetten/verbeteren? Wij horen het graag.
Beste Michael, Bedankt voor uw mooie recensie, we waarderen dit enorm. We zien u graag terug bij XXLhoreca. Tot ziens!
Beste Klant, Bedankt voor uw recensie, we waarderen dit enorm. We zien u graag terug bij XXLhoreca. Tot ziens!
Pluspunten
no nonsense webshop !
I'm glad to hear you're satisfied!
Beste Stijn, Bedankt voor uw recensie, we waarderen dit enorm. We zien u graag terug bij XXLhoreca. Tot ziens!
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering
Blij om te horen dat ons werk en de producten naar wens zijn. Alvast een fijn weekend!
Beste Jaak, Bedankt voor uw recensie, we waarderen dit enorm. We zien u graag terug bij XXLhoreca. Tot ziens!
Pluspunten
perfecte prijs kwaliteit verhouding degelijke uitleg en snelle levering kortom top
Wij waarderen het dat u de tijd nam om te laten merken dat alles naar wens is. Bedankt!
Pluspunten
Uitstekende communicatie over bestelling ontvangen, verwerking en aflevering. Vooral het melden van de bezorgtijden beviel ons uitermate goed!
Wij proberen de klanten ook altijd goed op de hoogte te houden van de status van de bestelling. Leuk dat u dit ook zo ervaren heb.
Vrijheidweg 34
1521 RR Wormerveer
XXLhoreca is de 'one-stop-shop' voor al uw professionele horeca-apparatuur en horecabenodigheden voor zowel bedrijven als particulier. XXLhoreca levert meer dan 120.000 artikelen zoals keukenapparatuur, accessoires voor koelen en vriezen, warmhouden, hygiëne, presentatie doeleinden, klein materiaal en meer. De merken die XXLhoreca verkoopt zijn o.a. merken als Hendi, Bartscher, Diamond, Dyson, Hamilton Beach, Hoshizaki, Rational, Saro en Santos. Bestel bij XXLhoreca voor snelle levering, advies op maat, professionele service, aantrekkelijke garanties en scherpe prijzen met XXL-voordeel.