Pluspunten
De service en reacties op mails gingen vrij vlot en snel Ook de opvolging ivm een klacht werd heel snel behandeld
VerbeterpuntenBij mijn bestelling werd het product aanbevolen als in stock zijnde. Na mijn aankoop bleek dit niet het geval en moets ik alsnog 4 weken wachten, wat een teleurstlling was. Ook al staat de leverancier achter of is het product momenteel niet in voorraad, zou dit nooit op de site mogen gepubliceerd worden als zijnde voorradig!!
Beste Ivan, Fijn dat u onze service op prijs stelt, bedankt hiervoor. Als gevolg van die heerlijk warme zomer zaten wij inderdaad af en toe wat krap in de voorraad koelingen en vriezers, door de hitte zijn er bij bedrijven ook veel oudere apparaten gesneuveld waardoor wij veel extra bestellingen te verwerken kregen. Veel fabrikanten konden ook niet snel aan de vraag voldoen waardoor er voor sommige producten iets langere levertijden ontstonden en dat spijt ons zeer. Normaal wordt een product dat niet voorradig is ook niet op voorraad gezet op de site, door de drukte zal er waarschijnlijk vergeten zijn te vermelden dat het gewenste apparaat er niet was, onze excuses hiervoor. Wij hopen dat het geleverde wel aan al uw eisen voldoet.
Geachte, Bedankt voor uw positieve recensie. We waarderen dit enorm. Tot ziens!
Goedemiddag mevrouw, Bedankt voor uw positieve recensie. We waarderen dit enorm. Tot ziens!
Pluspunten
Snel en correct. Ben heel tevreden
VerbeterpuntenGeen, alles perfect
Pluspunten
Snel antwoord op mails Correcte info Snelle levering Goede prijzen
VerbeterpuntenSoms krijg je antwoordjes van verschillende personen met info die wel eens kunnen tegenstrijdig zijn
Beste Elke, Fijn dat u onze service op prijs stelt, bedankt voor uw goede beoordeling. Dat er door verschillende personen op mails en telefoontjes wordt gereageerd kan nooit uitgesloten worden helaas, wij proberen zoveel mogelijk een case bij één persoon neer te leggen maar dit lukt niet altijd. Wij vinden het heel jammer dat u tegenstrijdige info heeft ontvangen, dit zou niet voor mogen komen, misschien kunt u ons via de mail iets meer gespecificeerd laten weten wat de klacht precies is zodat dit in de toekomst niet meer kan gebeuren, alvast bedankt voor uw tijd.
Beste Herberg, Bedankt voor uw positieve recensie. We waarderen dit enorm. Tot ziens!
Goedemiddag mevrouw, We zijn blij met uw positieve recensie. Gelukkig is alles goed en vlot verlopen met uw bestelling naar Spanje. Tot ziens!
Goedemiddag meneer, Bedankt voor uw positieve recensie. We waarderen dit enorm. Tot ziens!
Pluspunten
Top!!
VerbeterpuntenGeen minpunten
Geachte, Bedankt voor uw positieve recensie! Tot ziens.
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke communicatie per mail.
VerbeterpuntenHandschoen is nog wat "hard/stroef" en moet nog flexibeler worden.
Geachte, Bedankt voor uw waardevolle recensie. Betreft de handschoenen gaan we hierover in gesprek om dit de volgende keer te voorkomen. Tot ziens.
Geachte, Bedankt voor uw positieve recensie! Tot ziens.
Pluspunten
Naar aanleiding van opstarten van een tweede zaak een bezoek gebracht aan de showroom van XXLhoreca. Prettig ontvangen en goed geholpen. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Proces is vlot verlopen en ben zeer tevreden met de geleverde artikelen. Ook heel blij met de op maat gemaakt RVS artikelen. Zeer handig voor de beperkte ruimte in mijn keuken. Ook fijn dat er een installatie pakket aangeboden werd voor de geleverde artikelen zoals vaatwasser en dergelijke. Zeer tevreden !
VerbeterpuntenNvt
Goedemiddag meneer, Bedankt voor uw mooie recensie! We vonden het prettig samenwerken met u en hopen u in de toekomst nog eens te zien terug komen. Tot ziens!
Pluspunten
Voor 3 uur besteld is morgen in huis bij dit bedrijf
VerbeterpuntenGa vooral zo door
Goedemiddag mevrouw, Bedankt voor uw positieve recensie! Tot ziens.
Pluspunten
Mijn bestelling was super snel geleverd! Goed geholpen en vriendelijk personeel
Geachte, Bedankt voor uw positieve recensie! Tot ziens.
Pluspunten
Top levering en goede service!!!
Geachte, Bedankt voor uw positieve recensie! Tot ziens.
Pluspunten
Zeer snel geleverd
Goedemiddag mevrouw, Bedankt voor uw positieve recensie! Tot ziens.
Pluspunten
Snelle service en goede service, mijn bestelling worden altijd optijd aangeleverd. XXLhoreca is zeker een aanrader!!
Geachte, Bedankt voor uw positieve recensie! Tot ziens.
Pluspunten
Makkelijk bestellen en lekker snel in huis, gewoon top. De spullen zijn ook van prima kwaliteit, ik ben een uiterst tevreden klant. Ga zo door!
VerbeterpuntenAssortiment nóg groter maken! Ik moet heel af en toe bij een concurrent iets bestellen als jullie het niet hebben, maar ben bij geen van allen net zo tevreden.
Goedemiddag meneer, Bedankt voor uw positieve recensie. We zijn blij met een klant als u. Betreft ons assortiment, u kunt altijd even bellen of mailen om te kijken of we het product alsnog kunnen verkrijgen. Tot ziens.
Pluspunten
Vriendelijk personeel en een snelle levering. Zeer tevreden klant!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goedemiddag meneer, Bedankt voor uw positieve recensie! Tot ziens.
Pluspunten
heel ruim aanbod
Geachte, Bedankt voor uw positieve recensie! Tot ziens.
Pluspunten
Kan niet beter.
VerbeterpuntenGeen.
Beste Dini, Bedankt voor uw mooie recensie. We zijn blij dat u tevreden bent. Tot ziens.
Pluspunten
telefonische klantenservice was fantastisch
Verbeterpuntenin eerste instantie geen factuur ontvangen via webshop, na bellen met klantenservice alsnog factuur ontvangen.
Goedemiddag meneer, Bedankt voor uw recensie en feedback. We zijn aan het kijken wat er fout is gegaan betreft uw factuur zodat dit in het heden niet meer voorkomt. We zien u graag in de toekomst terug bij ons.
Vrijheidweg 34
1521 RR Wormerveer
XXLhoreca is de 'one-stop-shop' voor al uw professionele horeca-apparatuur en horecabenodigheden voor zowel bedrijven als particulier. XXLhoreca levert meer dan 120.000 artikelen zoals keukenapparatuur, accessoires voor koelen en vriezen, warmhouden, hygiëne, presentatie doeleinden, klein materiaal en meer. De merken die XXLhoreca verkoopt zijn o.a. merken als Hendi, Bartscher, Diamond, Dyson, Hamilton Beach, Hoshizaki, Rational, Saro en Santos. Bestel bij XXLhoreca voor snelle levering, advies op maat, professionele service, aantrekkelijke garanties en scherpe prijzen met XXL-voordeel.