Pluspunten
Alles is helder aangegeven. Alles is snel afgeleverd en volkomen overeenkomstig de verwachting.
Goedemiddag meneer, Bedankt voor uw positieve recensie! Tot ziens.
Grote bestellingen samen leveren, een ganse week hebben wij dagelijks leveringen ontvangen.
Beste Christine, wij proberen altijd zoveel mogelijk zendingen te bundelen, helaas lukt dit niet altijd omdat er vanuit verschillende magazijnen geleverd wordt. Wij hopen dat u tevreden bent over de geleverde producten en bedanken u voor uw feed-back en goede recensie.
Pluspunten
Na schadegeval super geholpen door bediende Truus
Hallo Annick, fijn om te horen dat u tevreden bent over de afhandeling van uw klacht. Wij proberen altijd alles in perfecte staat bij de klant te leveren en als er schade is willen wij ook zo snel mogelijk een oplossing bieden. Veel succes met uw aankoop en misschien tot ziens.
Pluspunten
Het ontvangen product was helaas licht beschadigd door de transportfirma. Omwille van de uitstekende klantenservice van XXLhoreca is dit echter snel en professioneel opgelost!
Beste klant, fijn dat u de tijd heeft genomen om het beoordelingsformulier in te vullen en ons een goed cijfer te geven. Wij zijn heel blij dat het probleem van de schade naar volle tevredenheid is opgelost.
Pluspunten
Snelle levering en vriendelijk personeel!
Beste Peter jan Klaassen, Bedankt voor uw recensie, we waarderen dit enorm. We zien u graag terug bij XXLhoreca. Tot ziens!
Op website wordt aangegeven dat items op voorraad zijn met levering 24/48 uur. In realiteit was levertijd 2 weken én was er geen alternatief voorhanden.
Beste Thijs, jammer genoeg was er voor de bestelde bakken echt geen goed alternatief leverbaar, bakken zonder handgrepen hebben wij meer dan voldoende op voorraad maar niet de bestelde helaas. Wij vinden het heel vervelend dat wij de bestelden artikelen niet op tijd kunnen leveren, excuses hiervoor.
Beste Mark, Bedankt voor uw recensie, we waarderen dit enorm. We zien u graag terug bij XXLhoreca. Tot ziens!
Pluspunten
- zeer snelle levering, conform belofte - live chat is handig, personeel is beleefd - ijsblokjesmachine doet het tot nu toe goed (3 weken in bezit)
Geachte, Bedankt voor uw recensie, we waarderen dit enorm. We zien u graag terug bij XXLhoreca. Tot ziens!
Pluspunten
Er miste een gas verdeler bij de bbq. Een mail gestuurd en de volgende dag had ik de verdeler in huis. Top snelle handelwijze
Beste Klant, Bedankt voor uw recensie en zijn blij met een tevreden klant zoals u. We zien u graag terug bij XXLhoreca. Tot ziens!
Pluspunten
Snelle levering alleen niet wat ik had besteld.
VerbeterpuntenIk had een HENDI ijsblokjesmachine besteld. Staat zo op de site en op de factuur. Echter er werd een ander merk geleverd nl. ARKTIC. Was ook licht beschadigd. Gebeld en de medewerker zij dat het apparaat hetzelfde is. Ik begrijp dat Hendi afgekeurde apparaten onder dat merk verkoopt. Raar dat je niet levert wat je hebt afgesproken. Ben nog steeds aan het wachten op antwoord nu 2 weken geleden.. Ben benieuwd of ik nog iets hoor.
Beste klant, Hendi heeft de verpakking en het merkplaatje gewijzigd, aan de achterzijde van de verpakking is duidelijk te zien dat de machine van deze leverancier is. Overigens is het precies dezelfde machine als voorheen en geen afgekeurd apparaat zoals u zegt. U heeft mijn collega de foto's van de lichte beschadiging gestuurd, wij kunnen het apparaat omruilen of ter compensatie de verzendkosten terugstorten. Wij horen graag uw reactie.
Pluspunten
Niet
VerbeterpuntenGewoon sluiten
Jammer dat u zo over ons denkt, op de Kieskeurig site geeft u zelfs aan de u artikelen vol stof heeft ontvangen, deze klacht heeft u niet aan ons kenbaar gemaakt maar wel direct via de beoordelingssites. Als u ons even had gebeld of gemaild dan hadden wij e.e.a. kunnen rechtzetten, graag ontvangen wij alsnog uw klacht.
Pluspunten
eerst aankoop , was perfect
Beste klant, wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met het gekochte product. Wij hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn.
Pluspunten
snelle levering, na telefonisch contact een snelle aanvulling
Verbeterpuntencontrole uitgaande goederen
Beste klant, fijn dat u de tijd heeft genomen om het beoordelingsformulier in te vullen, wij stellen uw goede beoordeling zeer op prijs. Bij uw bestelling ontbrak de drukregelaar van de bestelde bbq en dat is heel vervelend want zonder dit onderdeel kunt u niets. Het blijkt dat er meer dozen zijn waarin dit onderdeel ontbreekt, wij hebben de fabrikant hierop aangesproken en zullen de dozen nu voor verzending allemaal controleren.
Pluspunten
Levertijd van 2 dagen
VerbeterpuntenDe levertijd
Beste Leana, Uw bestelling is laat in de avond van de 16e binnengekomen en de volgende dag is de zending direct door DPD opgehaald. Op de 18e is het pakket bij u geleverd. Er wordt 's avonds niet gewerkt in ons magazijn dus helaas kon de levering ook niet sneller. Wij willen u in elk geval bedanken voor uw goede beoordeling en hopen u snel weer terug te zien.
Pluspunten
Overzichtelijke site en snelle levering
Beste klant, Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om het beoordelingsformulier in te vullen en ons een 8 te geven. Wij hopen dat het bestelde product naar wens is en zien u graag nog eens terug.
Beste heer Verwijs, We hebben de machine voor een nieuwe omgeruild en deze had precies hetzelfde. Bij het geretourneerde apparaat hebben wij ook geen beschadigingen aangetroffen. Vanwege het spuitproces van deze machines is er een klein deel van het plastic iets donkerder. Dit is bij al deze machines, er is niks beschadigd of bijgewerkt. Ondanks dit hebben we u toch aangeboden het geld terug te storten. mvg, XXLhoreca
Pluspunten
Snelle levering, prima service.
Heel fijn dat u de tijd heeft genomen om het beoordelingsformulier in te vullen, wij zijn ontzettend blij met uw goede beoordeling. Wij hopen u een volgende keer weer net zo goed van dienst te kunnen zijn.
Beste klant, wij hebben u zo goed mogelijk proberen te helpen maar ik hoop dat u kunt begrijpen dat wij niet direct een adres kunnen aanpassen als de bezorger van DPD in Breda bij u voor de deur staat en u onderweg bent naar Rotterdam. Wij kunnen heel veel regelen maar dit lukt bij geen enkele vervoerder. Het is jammer dat u door deze actie ons zo'n slechte beoordeling geeft.
Pluspunten
Duidelijke webshop en eerlijke adviezen bij de teksten , vandaar onze keuze. En het resultaat is genieten van het apparaat.
Pluspunten
Alles is top
Pluspunten
Niets
VerbeterpuntenDe waarheid vertellen en juiste informatie op website vermelden. En als er dan een fout wordt gemaakt eerlijk toegeven en herstellen. En niet met allerlei smoezen pas na 3 dagen de fout erkennen. Een 1 is eigenlijk nog te hoog!!
Het zou fijn zijn om te weten waar dit precies om gaat, het mailadres dat u voor deze beoordeling gebruikt kan niet worden gematched met een order in ons systeem. Kunt u eventueel via de mail contact met ons opnemen zodat wij het probleem kunnen bespreken en oplossen.
Pluspunten
snelle (en coreecte) levering.
Pluspunten
snelle en goede levering
VerbeterpuntenTip: luct versturen kost geld, BAUME meter zat in een doos waar er nog 100 inkunnen.
Vrijheidweg 34
1521 RR Wormerveer
XXLhoreca is de 'one-stop-shop' voor al uw professionele horeca-apparatuur en horecabenodigheden voor zowel bedrijven als particulier. XXLhoreca levert meer dan 120.000 artikelen zoals keukenapparatuur, accessoires voor koelen en vriezen, warmhouden, hygiëne, presentatie doeleinden, klein materiaal en meer. De merken die XXLhoreca verkoopt zijn o.a. merken als Hendi, Bartscher, Diamond, Dyson, Hamilton Beach, Hoshizaki, Rational, Saro en Santos. Bestel bij XXLhoreca voor snelle levering, advies op maat, professionele service, aantrekkelijke garanties en scherpe prijzen met XXL-voordeel.