Zeker een aanrader

Zeer tevreden en zeer goede kwaliteit

Onvriendelijke klantenservice

Een tafel besteld via @bol.com. Op voorhand wordt er gecommuniceerd dat het bedrijf telefonisch contact op gaat nemen voor een belafspraak te maken. Niets is minder waar, een dame belde me deze ochtend op dat het pakket gaat geleverd worden tussen (8U30) en 12u30. Heel fijn voor werkende mensen! Ik kon de levering op een andere dag laten doorgaan maar dan zouden er wel extra kosten aangerekend worden. Ik had dan gezegd dat het achteraan het huis geleverd kon worden, ze ging dit doorgeven aan de chauffeur. Een uur later telefoon van de chauffeur want die wist van niets. Al een geluk was deze meneer zo vriendelijk om het pakket op een veilige plaats achter te laten. De dame in kwestie was echter heel onbeleefd!

• Snelheid/Levertijd

Goede prijs kwaliteits verhouding, werkt perfect

Perfecte kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Snel besteld en betrouwbaar bezorgd

Fijn afgehandeld

correct en kwalitatief

-producten zoals omschreven -kwalitatief materiaal -juiste prijzen

• Snelheid/Levertijd

XXL horeca is een betrouwbaar partner.

De bestelling wordt correct en binnen de afgesproken termijn afgeleverd, zelfs binnen deze corona tijd. Is niet mijn eerste bestelling bij XXL horeca, gezien ik in hen een betrouwbaar leverancier heb ontdekt. Bedankt hiervoor.

Prachtige kwaliteit borden!

Wel even op moeten wachten maar ben er super blij mee!

Gewoon goed

Gekregen wat ik besteld binnen een redelijke levertijd

• Snelheid/Levertijd

Veel aandacht voor kleine bestellingen

Het bedrijf per toeval gevonden, een eenvoudige bestelling geplaats, geen professionele keuken zeg maar:) Meerdere mensen die binnen een dag antwoord geven ope vertraging etc. Aangenaam verrast.

• Snelheid/Levertijd

Goed te woord gestaan bij de klantenservice, razendsnelle verzending. Ik ben erg tevreden.

Kwaliteit voor goede prijs

Eerste keer besteld zeer tevreden korte levertijd en duidelijke site

duidelijk en snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Mooie emaille mokken gekocht voor een voordelige prijs

Goed product

Duidelijke catalogus en transparante voorwaarden

• Snelheid/Levertijd

Eerste en laatste maal! nooit meer!

Eerste maal besteld op xxlhoreca en zal meteen de laatste maal zijn. ik heb op maandag 18/5/2020, 4 verschillende artikels besteld allemaal op voorraad (zogezegd). vandaag 25/05/2020 dus na een week pas krijg ik enkel en alleen 1 artikel ontvangen thuis. De 3 andere artikelen ontbreken. ik heb meteen xxlhoreca gecontacteerd en nu blijkt de andere artikelen pas vandaag of morgen in hun bezit te zijn, ergste van alles is, ik ben van niks op de hoogte gebracht geweest. dus als alles goed gaat zal ik pas na 10 dagen van bestelling mijn complete order ontvangen dit is echt de slechtste service ooit ik raad het zeker niet aan.

aanbevelen

prima spullen met goeie en snelle service

topservice!

Super bedrijf! Bestellen, snelle service!

Betrouwbaar en degelijk

Snelle en correcte afhandeling

Zeer slechte ervaring

Bestelling tot 2 maal toe op verkeerde adres ergens andere stad. Na vele mails, telefoons, of steeds niet in orde. Krijg weinig medewerking en moet steeds zelf contact opnemen. Verbergen zich achter regeltjes en procedures. De klant wordt niet echt geholpen, alleen aan het lijntje gehouden (het duurt een paar dagen) of wandelen gestuurd (“we kunnen u het geld terugstorten”). Ik wens mijn bestelde en reeds betaalde artikel na 3 weken eindelijk te ontvangen.

• Snelheid/Levertijd

top ! vriendelijk, goedkoop en kwaliteit

Ik ben heel tevreden, prijzen waren de goedkoopste, snelle afhandeling via mail bij bestelling, ik kreeg wel een mail met de melding dat het niet in stock was en dat ik mocht annuleren of een ander product uitkiezen, ik heb gekozen voor 14 dagen te wachten wat geen drama is en normaal vind dat je niet alles in stock kan hebben, maar het werd al na 7 dagen netjes geleverd thuis, ik ga hier nog zeker bestellen ! top !

• Snelheid/Levertijd

Top om mee te onderhandelen

alles was in orde

alles in orde en op tijd vriendelijk chauffeur

• Snelheid/Levertijd

Bestelling had wat vertraging, kan zeker gebeuren in deze tijden, belangrijk is dan een goede communicatie, dat is hier en geeft veel vertrouwen Bestel hier zeker nog in de toekomst

Order niet compleet

Order ontvangen vandaag. Niet compleet. Navraag gedaan... Blijkt dat het belangrijkste item in backorder staat. Niemand die mij hiervan op de hoogte gebracht heeft. Gewoon rest van het order verzonden en klaar. Dit noemen ze slechte communicatie volgens mij.

Goed gereed schap

Op tijd geleverd

Vrijheidweg 34

1521 RR Wormerveer

+31 75 61 51 433

Over XXLhoreca

XXLhoreca is de 'one-stop-shop' voor al uw professionele horeca-apparatuur en horecabenodigheden voor zowel bedrijven als particulier. XXLhoreca levert meer dan 120.000 artikelen zoals keukenapparatuur, accessoires voor koelen en vriezen, warmhouden, hygiëne, presentatie doeleinden, klein materiaal en meer. De merken die XXLhoreca verkoopt zijn o.a. merken als Hendi, Bartscher, Diamond, Dyson, Hamilton Beach, Hoshizaki, Rational, Saro en Santos. Bestel bij XXLhoreca voor snelle levering, advies op maat, professionele service, aantrekkelijke garanties en scherpe prijzen met XXL-voordeel.