Beste Marenya, Hartelijk bedankt dat u ons beoordelingsformulier heeft ingevuld en onze service op prijs stelt, graag tot ziens.
Pluspunten
vriendelijk te woord gestaan.
VerbeterpuntenOnze Hendi wafelmaker zou voor Brusselse wafels zijn, echter het blijkt een Luikse wafelmaker te zijn! Gelukkig gelukt het ons wel toch goede wafels te bakken. Ook is het plateau waarop het gietijzer lukt een beetje ingezakt waardoor het lekbakje er niet onder past. Jammer... maar hij werkt.
U bent heel creatief met het wafelijzer zo te zien. Mocht u problemen krijgen met het wafelijzer laat u het dan even weten, misschien kunnen wij hem laten nakijken/ repareren. Veel plezier met bakken.
Beste Sophie, Hartelijk bedankt voor uw reactie over onze service, wij zullen ons best doen om deze te waarborgen.
Beste Sandy, Hartelijk bedankt dat u ons beoordelingsformulier heeft ingevuld en onze service op prijs stelt, graag tot ziens.
Beste Hilde, Hartelijk bedankt voor uw recensie, wij zijn erg blij met uw reactie over onze service.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw recensie, wij zullen ons uiterste best doen om onze service te waarborgen.
Beste klant, U heeft de communicatie beoordeeld met een 5, kunt u aangeven wat u in de berichtgeving mist. Met uw feedback kunnen wij de service verder verbeteren.
Pluspunten
Goede kwaliteit en zeer snelle levering, altijd prettig als je snel iets nodig hebt
VerbeterpuntenGeen, ga zo door
Beste Jörgen, Wij waarderen het zeer dat u de moeite heeft genomen om het KiYoh beoordelingsformulier in te vullen. Met uw feedback kunnen wij onze service uitbreiden en waar nodig het assortiment aanpassen. Bedankt voor uw bestelling bij XXLhoreca en hopelijk tot ziens.
Beste Heer/Mevrouw, Wij waarderen het zeer dat u de moeite heeft genomen om het KiYoh beoordelingsformulier in te vullen. Bedankt voor uw bestelling en hopelijk tot ziens.
Pluspunten
Correct en snel!
Beste Bart, Hartelijk bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons beoordelingsformulier in te vullen en onze service op prijs stelt, graag tot ziens.
Pluspunten
prachtige brochures (magazines) maar aangezien het reeds op jullie website uitgebreid staat wellicht overbodig. Kosten zouden bespaard kunnen worden. XXL heeft een zeer uitgebreid aanbod
VerbeterpuntenEr zijn nog maar weinig bedrijven die verzendkosten vragen. Het is jammer dat xxl deze nog steeds wel door berekend aan de klant. Geen verzendkosten meer vragen en betere en makkelijkere retour mogelijkheden. Retour formulieren meesturen met de bestelling zou zeer fijn zijn voor de klant en een heel stuk eenvoudiger dan zoals het nu gaat. In mijn laatste bestelling bleek de bestelling niet compleet en bovendien bleek er iets verkeerds geleverd te zijn. Ik moet jullie mailen met mijn bevindingen. Als reactie hierop staat er dat het artikel wat niet geleverd is bij jullie staat als geleverd en ik moet de factuur sturen en afbeeldingen van de geleverde goederen die niet juist zijn. Dit is een enorme rompslomp. En als ik opnieuw dat artikel bestel moet ik weer verzendkosten betalen. Wat een gedoe
Beste klant, Onze verzendkosten zijn standaard € 7,95 ongeacht de ordergrootte, bij hele grote orders kunnen wij dit bedrag achterwege laten mits levering in Nederland of België plaatsvindt. Graag horen wij uw suggesties voor een betere retour mogelijkheid, wij zijn behoorlijk soepel met de procedure.
Pluspunten
Redelijk duidelijke layout van de website.
VerbeterpuntenIk hou er persoonlijk niet van dat ik bij het kopen van grote bestellingen nog bezorg kosten moet betalen, gooi dit dan gewoon op de prijs dan kan ik een betere vergelijking maken
Wij berekenen een standaardbedrag voor de verzending, ongeachte de ordergrootte. U kunt altijd een offerte aanvragen bij een grotere bestelling, per order wordt dan bekeken of deze kosten zullen worden berekend.
Beste klant, Hartelijk dank dat u ons beoordelingsformulier heeft ingevuld en onze service op prijs stelt, graag tot ziens.
Pluspunten
Goede communicatie, acceptabele levertijd en goede prijs
VerbeterpuntenEen indicatie van levertijd (aantal werkdagen) zou fijn zijn.
Bedankt voor uw bestelling en uw goede beoordeling, uw verbeterpunten zullen wij zeker meenemen bij de evaluatie, het zal de service alleen maar ten goede komen.
op de site aangeven dat er binnen 24-48 uur geleverd wordt voor de BBQ klopte dit maar voor de bijbehorende gasfles duurde dit een dikke week. Je zou maar spullen bestellen vlak voor een bbqevent en dan .....
Dit is inderdaad heel vervelend, wij hebben de gasflessen zelf niet staan omdat daar een professionele opslag en een vergunning voor nodig zijn. De partij die voor ons de gasflessen verstuurd doet dit na bestelling binnen 24 uur, wat hier misgegaan is zullen wij zeker gaan onderzoeken. Bedankt voor uw feedback.
Pluspunten
personeel vriendelijk goede producten snelle levering gewoon top
Verbeterpuntenzorg dat er ook besteld kan worden zonder bezorgkosten boven een bepaalt bedrag en zorg dar de prijzen direct met BTW aangegeven staan
Beste Mike, Wij zijn een bedrijf dat voor het merendeel B2B bestellingen levert maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen. Dit is ook de reden dat alle prijzen excl. BTW op de site staan, onder dit bedrag wordt ook het bedrag incl. getoond. De verzendkosten zijn ongeacht de ordergrootte € 7,95, bij hele grote bestellingen kunnen wij overwegen dit bedrag achterwege te laten. Bedankt voor uw feedback en misschien tot ziens.
Beste Marck, Hartelijk dank voor uw reactie, wij zijn erg blij met uw reactie over onze service.
Beste Norbert, Bedankt voor uw recensie, wij zullen ons uiterste best doen om onze service te waarborgen.
Pluspunten
Vlugge en correcte levering van de goederen
Beste Willy, Wij waarderen het zeer dat u de moeite heeft genomen ons beoordelingsformulier in te vullen. Met uw feedback kunnen wij onze service uitbreiden en waar nodig het assortiment aanpassen. Bedankt voor uw bestelling en hopelijk tot ziens.
Beste Aron, Bedankt voor uw reactie, wij zullen ons uiterste best doen om deze kwaliteit in onze service te waarborgen.
Pluspunten
Absoluut niks
VerbeterpuntenEen crimineel bedrijf dat niet volgens de wet hanteert en mensen bedriegt met onwettelijke garantievoorwaarden en het verkopen van ondeugende producten.
Jammer dat u er zo over denkt, wij zijn zeker geen crimineel bedrijf. Het probleem dat u heeft met de geleverde vaatwasser ligt geheel bij uzelf, het apparaat had door een erkende horeca monteur geïnstalleerd moeten worden, u heeft er echter voor gekozen om dit zelf te doen waardoor er diverse onderdelen kapot gegaan zijn. Wij willen graag dingen voor u oplossen maar in dit geval zal dat niet kosteloos kunnen.
Beste Philippe, Hartelijk bedankt voor uw reactie, wij zijn erg blij met uw reactie over onze service.
Beste Hartelijk dank voor uw recensie, wij doen ons best om deze service te waarborgen
Beste Heer/Mevrouw, bedankt voor uw reactie, wij zijn erg blij met uw reactie over onze service.
2weken geleden heb ik 15 inox kommetjes en 2 ijsroom scheppers aangekocht. Een van de ijsroomscheppers is reeds stuk. Het bewegend gedeelte is geplooid en niet meer te gebruiken.
Vrijheidweg 34
1521 RR Wormerveer
XXLhoreca is de 'one-stop-shop' voor al uw professionele horeca-apparatuur en horecabenodigheden voor zowel bedrijven als particulier. XXLhoreca levert meer dan 120.000 artikelen zoals keukenapparatuur, accessoires voor koelen en vriezen, warmhouden, hygiëne, presentatie doeleinden, klein materiaal en meer. De merken die XXLhoreca verkoopt zijn o.a. merken als Hendi, Bartscher, Diamond, Dyson, Hamilton Beach, Hoshizaki, Rational, Saro en Santos. Bestel bij XXLhoreca voor snelle levering, advies op maat, professionele service, aantrekkelijke garanties en scherpe prijzen met XXL-voordeel.