Communicatie, klachten beter behandelen en fouten toegeven ensneller oplossen. Vb niet wachten tot product retour is maar meteen juiste product sturen.
Het is altijd vervelend wanneer een verkeerd product wordt geleverd, helemaal als op de verpakking het verkeerde artikelnummer staat en wij te goeder trouw zo'n artikel versturen. Bij u is dit twee keer gebeurd en dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling geweest, onze excuses hiervoor.
Pluspunten
Eenvoudig en snel te bestellen .
Beste Jos, Erg bedankt voor uw feedback! Wij zijn blij dat u Tevreden bent met onze service. Vriendelijke groet. Team XXlhoreca
Beste Carolien, Bedankt voor uw reactie, wij hopen u genoeg informatie te hebben verleend en goed geholpen te hebben. Vriendelijke groet. Team XXLhoreca
Pluspunten
Goeie levertijd en kwaliteit Goed geïnformeerd
Beste Jasper, Wij zijn erg blij met uw feedback, en hopen u goed geholpen te hebben. Vriendelijke groet Team XXLhoreca
Pluspunten
Overzichtelijke website , snelle levertijd
VerbeterpuntenDingen voor lange tijd uitverkocht
Hallo Esther, Hartstikke bedankt voor uw recensie, we zijn erg blij dat wij een goede service hebben verleend! Vriendelijke groet. Team XXLhoreca
Pluspunten
Vriendelijk en snel geholpen met alle vragen
Hallo Stichting Novalis, Erg bedankt voor uw feedback! Wij zijn blij dat u Tevreden bent met onze service. Vriendelijke groet. Team XXlhoreca
Beste Ciska, Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zijn erg blij dat u tevreden bent met onze service! Vriendelijke Groet Team XXLhoreca
Pluspunten
heel snelle levering, goede kwaliteit, gunstige prijs
Beste Yvan, Hartelijk dank voor uw reactie, wij zijn blij dat u tevreden met bent met onze snelle levering. Vriendelijke groet. Team XXLhoreca
Hallo R.R Basiran, Erg bedankt voor uw feedback! Wij zijn blij dat u Tevreden bent met onze service. Vriendelijke groet. Team XXlhoreca
Beste S van den Dorpel, Wij zijn erg blij met uw feedback, en hopen u goed geholpen te hebben. Vriendelijke groet Team XXLhoreca
Hallo Frans, Hartstikke bedankt voor uw recensie, we zijn erg blij dat wij een goede service hebben verleend! Vriendelijke groet. Team XXLhoreca
Beste Klaas, Erg bedankt voor uw feedback! Wij zijn blij dat u Tevreden bent met onze service. Vriendelijke groet. Team XXlhoreca
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering
VerbeterpuntenDit is moeilijk maar misschien een betere kennis van de producten. Had lavastenen nodig en men kon mij niet helpen met de hoeveelheid die ik nodig had voor de opgegeven ruimte. Heb nu 2x moeten bestellen dus ook dubbele verzendingskosten.
Hallo Jan, Erg bedankt voor uw reactie, Wij zijn constant bezig onze medewerkers zoveel mogelijk product informatie te leren en doen dat tot heden nog steeds. Nogmaals bedankt voor uw feedback en excuses voor het ongemak! Vriendelijke groet. Team XXLhoreca
Pluspunten
uitgebreid aanbod, snelle service
Hallo Deborah, Erg bedankt voor uw feedback! Wij zijn blij dat u Tevreden bent met onze service. Vriendelijke groet. Team XXlhoreca
Hallo Kris, Erg bedankt voor uw feedback! Wij zijn blij dat u Tevreden bent met onze service. Vriendelijke groet. Team XXlhoreca
Hallo Johan, Erg bedankt voor uw recensie, wij hopen u een goede service te hebben verleend! Vriendelijke groet. Team XXLhoreca
Pluspunten
Klantgerichtheid
Beste Melita, Fijn dat u ons beoordelingsformulier hebt ingevuld en onze service op prijs stelt, onze dank hiervoor.
Niet zo blijven zeuren
Het zou fijn zijn als u ons laat weten wat u hiermee bedoelt. Aan de snelle levering kan het niet liggen dus zal het waarschijnlijk toch de vraag zijn om het beoordelingsformulier in te vullen. Mocht er echt iets zijn dan horen wij het graag.
Hallo Kenneth, Hartelijk dank voor uw reactie, Wij zijn blij dat onze collega's u goed geholpen hebben. Vriendelijke groet. Team XXLhoreca
Pluspunten
bovenstaande zegt genoeg
Hallo Frank. Wij zijn erg tevreden dat onze service u goed bevallen is! Bedankt voor uw feedback. Vriendelijke groet. Team XXLhoreca
Pluspunten
Duidelijke website & beschrijvingen!
VerbeterpuntenIndien mogelijk vermelden wat de levertijd is (of duidelijker, want nu mis ik dit of heb ik het over het hoofd gezien)
Hallo Rianne, Wij zijn erg tevreden met uw feedback en hopen u goed geholpen te hebben! Vriendelijke groet. Team XXLhoreca
U heeft onze medewerkers en hun kennis met een onvoldoende beoordeeld.. Kunt u ons laten weten waarom, het zou goede feedback voor ons zijn.
Beste Peter, Wij zijn erg blij dat u tevreden bent met de service die wij verleend hebben! Vriendelijke groet. Team XXLhoreca
Pluspunten
Leveren op tijd.
Hallo Michael, Erg bedankt voor uw recensie, wij hopen u een goede service te hebben verleend! Vriendelijke groet. Team XXLhoreca
Vrijheidweg 34
1521 RR Wormerveer
XXLhoreca is de 'one-stop-shop' voor al uw professionele horeca-apparatuur en horecabenodigheden voor zowel bedrijven als particulier. XXLhoreca levert meer dan 120.000 artikelen zoals keukenapparatuur, accessoires voor koelen en vriezen, warmhouden, hygiëne, presentatie doeleinden, klein materiaal en meer. De merken die XXLhoreca verkoopt zijn o.a. merken als Hendi, Bartscher, Diamond, Dyson, Hamilton Beach, Hoshizaki, Rational, Saro en Santos. Bestel bij XXLhoreca voor snelle levering, advies op maat, professionele service, aantrekkelijke garanties en scherpe prijzen met XXL-voordeel.