Goed product en snel geleverd.

Ik heb voor onze stichting een professionele blikopener besteld en die eerst vrij snel bezorgd. Het is een mooie degelijke blikopener, precies zoals op de foto's werd getoond.

Toppie

Alles klopte en snelld levering

Snelle levertijd

Ik zoch dezelfde product, wat ik al jaren aan gehecht ben. Had ik bij XXLhoreca gevonden, direkt besteld, en de volgende dag kreeg ik het product al binnen. TOP.....

• Snelheid/Levertijd

We waren al een tijdje op zoek naar degelijke potten en pannen. We vonden alles wat we nodige hadden aan een heel gunstig tarief. We bestelden donderdag en na het weekend dinsdag werd alles al geleverd in België.

Heb gekregen wat ik verwacht had ! Alles is perfect verlopen!! Aanrader

Te grote verpakking

slecht bedrijf

Werkelijk alles gaat verkeerd bij dit bedrijf.

• Snelheid/Levertijd

Prima en goed uitziende schoenen met een prima prijs.

Zeer tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Super snelle levering en goed verpakt

Kwaliteit is goed

Alleen de levering duurt te lang particulier.

Slecht Service

Voor ons bedrijf alle apparatuur bij XXL aangeschaft, binnen 1 dag ging de grillplaat stuk, er kwam geen monteur maar er kwam na dagen pas een vervoerder om m op te halen, daarna waren ze m ‘kwijt’ na 2 maanden pas terug, al die tijd ellende en met grillpannetjes moeten werken. Sinds een paar weken besloten friet te gaan verkopen. Frituurunit na 2’dagen stuk, werden weer heen en weer gestuurd, de ene mail na de andere, wat is het ordernummer? Wat is het artikelnummer? Doorverbonden met de verkeere technische dienst. En weer kwam er geen monteur. Uiteindelijk zelf de boel maar open geschroefd, bleek een stekkertje scheef vast te zitten. Van XXL echter nooit meer wat gehoord. En dan nu die frituur. Na twee dagen bellen en zinloze mail heen en weer (weer onzinnige vragen als ‘wat is het ordernummer etc) een smeekbede gehouden want het is een vreselijke tijd op dit moment en wij kunnen ons hoofd ook maar net boven water houden ..... U raadt het al, geen monteur want .... dat kan niet met de Corona. Wij zijn sinds 15’december open en hebben alleen maar problemen met de apparatuur, de fornuizen lopen ook niet lekker en gaan amper vanzelf aan. Alles is splinternieuw! Waardeloos! Ik hoop dat iemand dit lees en actie onderneemt, maarnhet zal wel weer niet want: Corona, weekend, Koningsdag etc. Lekker handig voor een horecaleverancier.

Supersnel

Eenvoudig bestellen en betalen supersnelle levering

• Snelheid/Levertijd

Spullen netjes en snel ontvangen. Goed en stevig materiaal..

• Snelheid/Levertijd

Prima ervaring. Goede service. Op tijd mijn bestelling ontvangen en duidelijke communicatie. Kortom, dik tevreden.

Grote keuze

Kom elke keer hier terecht omdat de keuze zo groot is en de prijzen vaak het laagste. Ze leveren snel

Tevreden

Goede kwaliteit en vlot geleverd

• Snelheid/Levertijd

Goede service en mooi tafelblad

Vlot

Heel vlotte levering via dpd. Site is overzichtelijk doch niet altijd de goedkoopste.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijk bestelproces en uitstekende service

Op de website bestelde ik verschillende producten. Ik ontving een mailbericht over de verschillende levertijden van de producten met de mogelijkheid om een bestelling te annuleren als ik de levertijd te lang zou vinden. Bezorging via DPD. Dat is fijn, zij geven aan binnen welk uur van de dag ze langskomen om te leveren zodat er iemand aanwezig kon zijn om de goederen in ontvangst te nemen.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Prima in orde!!

Prima verpakt, en zelfs in deze moeilijke covid-19 periode snel geleverd. Eén opmerking, misschien bij een kleine aankoop de verzendkosten iets goedkoper.

Geweldig.

Van bestelling tot levering zeer duidelijk .

alles top

alles positief

Prima organisatie

Niets op aan te merken

• Snelheid/Levertijd

Ik heb een verkeerde bestelling gedaan. Maar binnen 2 dagen hebben zij de ontbrekende onderdelen geleverd. zonder extra transportkosten.

Vrijheidweg 34

1521 RR Wormerveer

+31 75 61 51 433

Over XXLhoreca

XXLhoreca is de 'one-stop-shop' voor al uw professionele horeca-apparatuur en horecabenodigheden voor zowel bedrijven als particulier. XXLhoreca levert meer dan 120.000 artikelen zoals keukenapparatuur, accessoires voor koelen en vriezen, warmhouden, hygiëne, presentatie doeleinden, klein materiaal en meer. De merken die XXLhoreca verkoopt zijn o.a. merken als Hendi, Bartscher, Diamond, Dyson, Hamilton Beach, Hoshizaki, Rational, Saro en Santos. Bestel bij XXLhoreca voor snelle levering, advies op maat, professionele service, aantrekkelijke garanties en scherpe prijzen met XXL-voordeel.