Pluspunten
Contact gehad met het bedrijf en excuses aanvaard. Neemt echter niet weg dat er te veel fout gaat en dat men het proces niet onder controle heeft. De contactpersoon was vriendelijk en deed zijn best om zaken te herstellen. Door de service daadwerkelijk te gaan verbeteren, zou dit bedrijf het vele malen beter kunnen gaan doen.
VerbeterpuntenAfspraken nakomen, van 3 bestellingen 3x te laat geleverd of foutief geleverd. Snappen dan nog niet eens dat je behoorlijk teleurgesteld bent in de service van een leverancier.
Hallo Johan, Bedankt voor uw feedback, wij zijn erg blij met uw reactie! Vriendelijke groet. Team XXLhoreca
Pluspunten
Wat een dramatisch slecht bedrijf!!! Je besteld een artikel wat kapot aankomt en de afmetingen komen totaal niet overeen met de informatie op de website. Je stuurt het vervolgens terug en na anderhalve maand krijg je een herinnering. Personeel snapt er werkelijk geen hout. Communicatief zeer onder de maat.
Beste Colinda, Dat er verkeerde afmetingen bij het product vermeld worden, kan gebeuren door een foutje in de programmering van de site. Vanwege deze fout, nemen wij het product natuurlijk terug. U heeft via Afterpay besteld, bij een retournering moet ook de betaling uit het systeem van Afterpay gehaald worden. Dit is niet goed gebeurd en er is dus een herinnering naar u gestuurd. Natuurlijk kunt u deze herinnering als "niet verzonden" beschouwen, daar het product allang geretourneerd is en u natuurlijk niets heeft hoeven of hoeft te betalen. Dat een werknemer van ons -welke hier net één week werkt- niet op de hoogte was van zo'n situatie, kan hem niet kwalijk genomen worden. Ik hoop dat u uw beoordeling wilt herzien. Team XXLhoreca
Pluspunten
supersnelle levering en mooi pruduct !
Verbeterpuntenniets alles prima !
Beste Wapen van Heeckerem, Erg bedankt voor uw feedback! Wij zijn blij dat u Tevreden bent met onze service. Vriendelijke groet. Team XXLhoreca
Pluspunten
De levering was netjes. koffiezetapparaat en nieuwe thermoskannen zijn goed.
VerbeterpuntenZeer jammer dat er zo moeilijk gedaan wordt over het retour nemen van een kan waarvan wij vinden dat hij niet goed werkt alleen omdat we in eerste instantie gezegd hadden dat van de 3 kannen er 2 niet goed waren. Later bleek nummer 3 ook niet goed te werken. Dop wil er bijna niet af of lekt. We hebben nota bene 3 duurdere kannen weer gekocht. Om deze reden zal ik het bedrijf niet aanraden.
Beste Gasterij Berg en Dal, Wij zijn erg tevreden met uw feedback en hopen u goed geholpen te hebben! Vriendelijke groet Team XXLhoreca
Pluspunten
Ruim aanbod van producten Heel goede prijs kwaliteitsverhouding Uitgebreide productberschrijving
Beste Benjamin, Bedankt voor uw reactie, wij hopen u genoeg informatie te hebben verleend en goed geholpen te hebben. Vriendelijke groet. Team XXLhoreca
Pluspunten
Snelle levering en goed geholpen met retour
Beste Mahmut, Erg bedankt voor uw feedback! Wij zijn blij dat u Tevreden bent met onze service. Vriendelijke groet. Team XXLhoreca
Beste Mark, Bedankt voor uw feedback, wij zijn erg blij met uw reactie! Vriendelijke groet. Team XXLhoreca
Beste Tisp Wij zijn erg tevreden met uw feedback en hopen u goed geholpen te hebben! Vriendelijke groet Team XXLhoreca
Pluspunten
zeer correct
Beste Klant , Erg bedankt voor uw feedback! Wij zijn blij dat u Tevreden bent met onze service. Vriendelijke groet. Team XXLhoreca
Beste Eric, Erg bedankt voor uw recensie, wij hopen u een goede service te hebben verleend! Vriendelijke groet. Team XXLhoreca
Pluspunten
Howel een heet water ketel kapot arriveerde, is die meteen nieuw teruggestuurd, zonder dat terugzending nodig was.Ze hebben dit super afgehandeld
Beste Klant, Bedankt voor uw feedback, wij zijn erg blij met uw reactie! Vriendelijke groet. Team XXLhoreca
Beste Klant, Bedankt voor uw reactie, wij hopen u genoeg informatie te hebben verleend en goed geholpen te hebben. Vriendelijke groet. Team XXLhoreca
Beste Protheva, Erg bedankt voor uw feedback! Wij zijn blij dat u Tevreden bent met onze service. Vriendelijke groet. Team XXLhoreca
Beste Sarah, Erg bedankt voor uw feedback! Wij zijn blij dat u Tevreden bent met onze service. Vriendelijke groet. Team XXLhoreca
Side bijwerken. Als wij Koper bestellen en betalen verwachten ik Koper en geen messing.
U heeft gelijk, de fabrikant heeft de artikelen aangemerkt als zijnde koper terwijl hier eigenlijk koperkleurig bedoeld werd. Inmiddels is de productomschrijving aangepast. Onze excuses voor het ongemak.
zondagochend bestel woensdag in huis tsjaa....
Wij vinden het heel jammer dat de levertijd niet is gehaald, onze excuses hiervoor.
Beste Klant, Wij zijn erg tevreden met uw feedback en hopen u goed geholpen te hebben! Vriendelijke groet Team XXLhoreca
Beste Frietstop, Erg bedankt voor uw feedback! Wij zijn blij dat u Tevreden bent met onze service. Vriendelijke groet. Team XXLhoreca
Pluspunten
Snelle betrouwbare levering netjes op tijd
VerbeterpuntenGeen enkele ! Gewoon prima service
Beste Sweatdreams-burgers, Erg bedankt voor uw feedback! Wij zijn blij dat u Tevreden bent met onze service. Vriendelijke groet. Team XXLhoreca
Pluspunten
De levering was snel, en het product dat ik heb besteld voldoet prima aan de eisen! Heel fijn
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten, super tevreden!
Beste Lisanne, Erg bedankt voor uw feedback! Wij zijn blij dat u Tevreden bent met onze service. Vriendelijke groet. Team XXLhoreca
Vrijheidweg 34
1521 RR Wormerveer
XXLhoreca is de 'one-stop-shop' voor al uw professionele horeca-apparatuur en horecabenodigheden voor zowel bedrijven als particulier. XXLhoreca levert meer dan 120.000 artikelen zoals keukenapparatuur, accessoires voor koelen en vriezen, warmhouden, hygiëne, presentatie doeleinden, klein materiaal en meer. De merken die XXLhoreca verkoopt zijn o.a. merken als Hendi, Bartscher, Diamond, Dyson, Hamilton Beach, Hoshizaki, Rational, Saro en Santos. Bestel bij XXLhoreca voor snelle levering, advies op maat, professionele service, aantrekkelijke garanties en scherpe prijzen met XXL-voordeel.