Pluspunten
perfecte kwaliteit en tijdig besteld
Verbeterpuntenminpuntje; levering via dpd of dhl gebeurt steeds op verkeerd adres. Wordt geleverd in andere straat (ongeveer 300 meters van onze wijk). Gelukkig kennen wij deze mensen goed.
Pluspunten
Netjes zoals op de site, ook overzichtelijke site. Snelle levering...kortom; prima
Pluspunten
Keurige levering en hele fijne bezem, ideaal om mijn kleden snel huisdierharenvrij te maken!
Pluspunten
Goede kwaliteit
Pluspunten
Heb via internet besteld en ging gemakkelijk en vlot
Pluspunten
Goeie spullen ruim assortiment en snel geleverd.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Uitstekende keukenspullen voor een betaalbare prijs.
VerbeterpuntenNiets,ga zo door.
Pluspunten
Al eerder besteld toen was alles goed dus nu weer besteld. Super ga zo door en binnenkort ga ik weer wat moois bestellen. Top ga zo door.
Pluspunten
Correcte service.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
altijd goed, altijd snel binnen. Top bedrijf.
Pluspunten
Het deel van mijn bestelling dat ik ontvangen heb is van goede kwaliteit.
VerbeterpuntenAls u op de site aangeeft 2-3 dagen levertijd, dan kan dit voor bepaalde klanten belangrijk zijn. bv ivm een vergunning aanvraag/controle. Als U hier over gebeld wordt dat het dringend is en er wordt gezegd dat er achteraan gegaan en terug gebeld wordt. Dan verwacht men ook een telefoontje. Dit is echt geen respect voor de klant als dit helemaal niet gebeurd. Gewoon zonder uitleg een gedeelte opsturen is niet zoals het hoort. Ik ben er flink van over de zeik!
Pluspunten
Snelle leveringen en goede kwaliteit!
VerbeterpuntenSoms een beetje late reactie op de mail maar dat komt vast omdat het zo druk is dus dat neem ik ze niet kwalijk.
Pluspunten
Snel. Jullie hadden precies wat ik zocht: klein, gemakkelijk en niet te duur, snel en goed geleverd
Pluspunten
goede communicatie en hele snelle levering! top
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
duidelijke site, snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vlot, behulpzaam en klantvriendelijk! Regelmatig al bestellingen geplaatst en telkens tevreden.
VerbeterpuntenCommunicatie leveringsdienst en xxl horeca zelf. Het is moeilijk een dag van levering te kiezen, mail kan niet beantwoord worden
Vrijheidweg 34
1521 RR Wormerveer
XXLhoreca is de 'one-stop-shop' voor al uw professionele horeca-apparatuur en horecabenodigheden voor zowel bedrijven als particulier. XXLhoreca levert meer dan 120.000 artikelen zoals keukenapparatuur, accessoires voor koelen en vriezen, warmhouden, hygiëne, presentatie doeleinden, klein materiaal en meer. De merken die XXLhoreca verkoopt zijn o.a. merken als Hendi, Bartscher, Diamond, Dyson, Hamilton Beach, Hoshizaki, Rational, Saro en Santos. Bestel bij XXLhoreca voor snelle levering, advies op maat, professionele service, aantrekkelijke garanties en scherpe prijzen met XXL-voordeel.