Goeie spullen, goeie prijs

Snel geleverd en aangenaam verrast over de geleverde spullen

super

Heel blij met de tasjes die ik bij XXL horeca kon bestellen

• Snelheid/Levertijd

Alles goed verlopen, een aanrader.

Van bestelling tot levering alles perfect verlopen.

• Snelheid/Levertijd

dit was een prima kennismaking

tijdens mijn zoektocht naar een toestel, kwam ik XXLhoreca tegen op het web. Ik was direct gewonnen door de enorme keuze. Ik heb dan ook het toestel besteld - het werd heel snel geleverd en de prijs was zeker oké

Gemakkelijk te bestellen

Op de website gemakkelijk artikel te vinden, maar betaling was zoek en levering slordig. 1 doos stond op de kant, terwijl er duidelijk een waarschuwing op staat, breekbaar en richting van stapelen.

Uitgebreid aanbod, betaalbare prijzen

Overzichtelijke website met duidelijke prijzen en productinformatie.

• Snelheid/Levertijd

snelle levering , prima materiaal , doe zo voort zou ik zeggen .

• Snelheid/Levertijd

ik ben blij met mijn bestelling en tevreden.

Zeer effeschend en zeer gemakkelijk maar wel ombetand om te reinigen.

• Snelheid/Levertijd

Na iets meer dan een jaar geleden twee RVS meubels te hebben aangeschaft, kregen wij op een van de twee meubels wat vreemde vlekken. Na wat telefonisch contact en wat foto's te hebben gestuurd kregen we al snel kosteloos twee flesjes reinigings en beschermings toegestuurd die de vlekken probleemloos verwijderden. Vriendelijk dank daarvoor!

• Snelheid/Levertijd

Slechter service! Je wordt met een kluitje in het riet gestuurd.

Eind 2019 2 Chafing Dishes en een aantal blikjes brandpasta besteld. Pakbon van 3-1-2020 en levering op maandag 6 januari van de brand-pasta en 1 Chafing Dish. Vooraf geen track & tracecode ontvangen. Op pakbon staat rest nog te leveren. Dinsdag 7 januari gebeld wanneer 2e Chafing Dish (deze met extra toebehoren) tegemoet kan worden gezien. Morgen uiterlijk overmorgen. (met track & tracecode wordt beloofd). Donderdag nog niets gehoord, dus weer gebeld. Zou nagekeken en teruggebeld worden. Niet gebeurd. Zelf maar weer gebeld. Krijg tot mij verbazing te horen dat het nu weer morgen uiterlijk overmorgen gaat worden. Slechte zaak!!!!!!!!!

• Snelheid/Levertijd

Zodra er iets fout gaat duurt het een eeuwigheid voor het opgelost wordt

Eind november heb ik een kleine regaalwagen besteld. Deze werd snel geleverd, alleen bleken de verkeerde bouten erbij te zitten. Na hierover contact te hebben gehad zouden er nieuwe opgestuurd worden. Vervolgens duurde het 6 weken en een heleboel moeite voordat uiteindelijk de juiste bouten geleverd werden. Contact met de klantenservice verloopt moeizaam. Elke keer worden er dingen beloofd maar niet nagekomen. "We gaan ernaar kijken", "We komen er zo snel mogelijk op terug" en dan vervolgens dagen/weken niks laten horen en er zelf weer achteraan moeten bellen. Zelfs na een telefoontje waarbij ik deze frustraties heb geuit werden nieuwe beloftes gedaan die opnieuw niet zijn nagekomen. Ze lijken dus niet te willen leren van hun fouten. Al met al een hele slechte ervaring en ik zal hier niet nog een keer bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en contact telefonisch en per email correct en snel. Ivm een breuk in een stang is er direct een nieuwe kar geleverd! Top Service!

• Snelheid/Levertijd

Gewoon super ! Doen wat ze beloven.

Zondagnamiddag product besteld. Dinsdag kort na de middag al geleverd in (het verre) West-Vlaanderen.

• Snelheid/Levertijd

zelfs deze ster is nog te veel

klaptafel 244 bestellen , is op voorraad als je betaald heb krijg na twee dagen een bericht dat hij pas over twee maanden leverbaar is , prima dan wil ik meteen mijn geld terug !! maar dat gaat niet kan wel een week duren . vervolgens staat het product nog steeds op voorraad .nu ergens anders besteld en nog 28 euro goedkoper !! mij zien ze hoer niet meer !!

• Snelheid/Levertijd

Gisteren besteld, vandaag, foutloos, zoals beloofd, geleverd.

Had enkele dagen voordien een gelijkaardig toestel besteld bij een concurrerende firma, maar deze lieten niets van zich horen. Ik heb dus zelf getelefoneerd. Toestel bleek niet voorradig. De rest kunt U hierboven lezen.

• Snelheid/Levertijd

Goede verhouding prijs kwaliteit, maar slechte levering door beschadiging.

De aankoop op zichzelf is geen probleem. De leveringstermijn was goed, doch de goederen werden beschadigd (onbruikbaar) geleverd. Nadien correcte en snelle afhandeling van de bestelling door vervanging van de onbruikbare goederen.

• Snelheid/Levertijd

Ik wacht nog altijd op de juiste levering

Ik bestel 3 artikels en krijg er 2 toegezonden die dan nog verkeerd zijn. De grootste moeite om XXLhoreca te overtuigen dat het verkeerde artikels zijn en na een week ben ik er in geslaagd ze te laten komen ophalen maar de juiste levering, daar zit ik nog op te wachten.

• Snelheid/Levertijd

Werkschoenen maat 39 besteld. Maat 44 binnen gekregen .erachter aan gebeld en is keurig opgelost door de vriendelijke medewerker. Vrij snel retouretiketten ontvangen en een oprecht excuus

Nette en snelle levering

Mooie koksbuizen voor een goede prijs en kwaliteit

Zeer goed met levering

Goed ervaring

Prim website. Snel versturen

Tevreden

Vlotte en correcte afhandeling

• Snelheid/Levertijd

Na een stroef begin alles opgelost

Men maakt moeilijkheden met het retourneren, en waarom moet men hiervoor betalen als een artikel omgeruild moet worden.

zeer kort TOP !

snelle levering materiaal zoals gemeld.

Vrijheidweg 34

1521 RR Wormerveer

+31 75 61 51 433

Over XXLhoreca

XXLhoreca is de 'one-stop-shop' voor al uw professionele horeca-apparatuur en horecabenodigheden voor zowel bedrijven als particulier. XXLhoreca levert meer dan 120.000 artikelen zoals keukenapparatuur, accessoires voor koelen en vriezen, warmhouden, hygiëne, presentatie doeleinden, klein materiaal en meer. De merken die XXLhoreca verkoopt zijn o.a. merken als Hendi, Bartscher, Diamond, Dyson, Hamilton Beach, Hoshizaki, Rational, Saro en Santos. Bestel bij XXLhoreca voor snelle levering, advies op maat, professionele service, aantrekkelijke garanties en scherpe prijzen met XXL-voordeel.