Pluspunten
Alles prima volgens de afspraak verlopen! Prettig bedrijf om zaken mee te doen.
Pluspunten
Heel fijn dat je even kunt bellen met jullie bedrijf, dat gaf bij ons de doorslag dan altijd maar dat onpersoonlijke webshop gebeuren. Wij hadden even nog enkele vragen over de BBQ MAAR ECHT SUPER, net voor het weekend in huis om het meteen te gebruiken afgelopen weekend, echt top! zeker een aanrader om zaken met jullie te doen! ga zo door!
Verbeterpunteneen tip : wij laten nu een kist door de timmerman maken zodat het makkelijk draagbaar en transporteerbaar is voor ons, wellicht leuk om dat mee te nemen als tip voor de andere kopers omdat je veel lossen onderdelen hebt die weer kwijt raken.daarbij is de hoes niet meer nodig.
Pluspunten
Pluspunten
veel aanbod in producten
Verbeterpuntener mag meer duidelijkheid zijn over de verzendkosten
Pluspunten
Prima service. Verzoek voor levering op bepaalde dag werd zonder problemen ingewilligd.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke informatie op Internet.
VerbeterpuntenBij 1 thermoskan een deukje in de bodem, mogelijk bij het transport gebeurd. Verder is de beschadigde kan goed te gebruiken. Misschien piepschuim gebruiken bij het verzenden!
Aflevering door DPD is niet volgens de regels verlopen. Werd onaangekondigd en zonder ontvangst handtekening bij de voordeur geplaatst Was toch bestelling van bijna €400,00 Kontakt gehad met de helpdesk die zouden dit oplossen met DPD. Werd vriendelijk te woord gestaan door de medewerker. Vertouwen op een juiste aflevering met de klant blijft centraal staan!!
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden
Pluspunten
Zeer tevreden!
VerbeterpuntenWerd gelijk teruggebeld toen ik een mail had gestuurd, het was zelfs 's avonds.
Pluspunten
zeer goede communicatie, en zeer snelle levering.
Pluspunten
Klantvriendelijke service.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Prachtig ingedeelde website. Goede communicatie via mail. Snelle levering. Kortom prachtig bedrijf
Pluspunten
snelle levering, makkelijke site
Pluspunten
De eerste levering perfect de tweede slecht
VerbeterpuntenGoed kijken wat er besteld word en niet iets anders sturen zonder bericht. Vandaar mijn nee bij de onderstaande vraag.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
communicatie : leuk dat men eerlijk laat weten dat de levertermijn wat langer zal duren dan vermeld (artikel was uit voorraad)
Vrijheidweg 34
1521 RR Wormerveer
XXLhoreca is de 'one-stop-shop' voor al uw professionele horeca-apparatuur en horecabenodigheden voor zowel bedrijven als particulier. XXLhoreca levert meer dan 120.000 artikelen zoals keukenapparatuur, accessoires voor koelen en vriezen, warmhouden, hygiëne, presentatie doeleinden, klein materiaal en meer. De merken die XXLhoreca verkoopt zijn o.a. merken als Hendi, Bartscher, Diamond, Dyson, Hamilton Beach, Hoshizaki, Rational, Saro en Santos. Bestel bij XXLhoreca voor snelle levering, advies op maat, professionele service, aantrekkelijke garanties en scherpe prijzen met XXL-voordeel.