Op de site staat leverterlijn 2 dagen. Speciaal op woensdag avond besteld met de veronderstelling dat ze vrijdags werd geleverd om ze in het weekend te gebruiken. Helaas ...
Pluspunten
snel levering zeer te vrede prijs kwaliteit
Verbeterpuntenpakje kunnen volgen via internet ?
Pluspunten
service!
Verbeterpuntenvoorraad op de site up to date houden
Pluspunten
Levering binnen 24 u!!!!
Pluspunten
Snelle levering en scherpe prijzen is dat niet wat iedereen wilt.
Pluspunten
Alles in orde, dus daarom een verdiende 8
VerbeterpuntenNet bedrijf, geen verbeterpunten
Pluspunten
netjes op tijd bezorgd , de slechtste pakket vervoerder van nederland heeft zijn leven , waarschijnlijk vanwege de vele klachten, radikaal verbeterd
Verbeterpuntenik ben over mijn pan niet helemaal tevreden omdat ik volgens mij een andere maat pan heb ontvangen dan dat ik bestel had ik had volgens mij een pan bestel met een bodem van 23 cm en niet een totale maat van 23 cm ,,ik kom er op terug
Pluspunten
What you see is what you get.
Verbeterpuntenop dit moment geen aanvullingen hierover.
x
Pluspunten
Ik met spoed een soepketel nodig. Xxlhoreca heeft deze binnen 36 uur bezorgd. Snelle levering en professionele producten.
Pluspunten
Super snel geleverd en goed geholpen bij de bestelling
Pluspunten
Erg goed en vakkundig geholpen door Job. Leuke website!
Pluspunten
Pluspunten
Ik reageer wat laat op de uitnodiging betreffende de braadpan die we gekocht hebben omdat we ze pas gebruikt hebben. De levertijd en de kwaliteit is excellent. Geen enkele reden tot klagen.
Pluspunten
Kwaliteit en uitstraling product. Levertijd. Website.
VerbeterpuntenVraag gesteld over product bij bestelling. Deze is niet beantwoord omdat het antwoord bevestigend was. Wel antwoord was desondanks prettig geweest.
Pluspunten
super Op tijd geleverd
Verbeterpuntentechnische fiche met afmetingen zoals de mandjes en vetbakken staan er niet bij ! groot minpunt
Vrijheidweg 34
1521 RR Wormerveer
XXLhoreca is de 'one-stop-shop' voor al uw professionele horeca-apparatuur en horecabenodigheden voor zowel bedrijven als particulier. XXLhoreca levert meer dan 120.000 artikelen zoals keukenapparatuur, accessoires voor koelen en vriezen, warmhouden, hygiëne, presentatie doeleinden, klein materiaal en meer. De merken die XXLhoreca verkoopt zijn o.a. merken als Hendi, Bartscher, Diamond, Dyson, Hamilton Beach, Hoshizaki, Rational, Saro en Santos. Bestel bij XXLhoreca voor snelle levering, advies op maat, professionele service, aantrekkelijke garanties en scherpe prijzen met XXL-voordeel.