Ouderwets betrouwbaar

Ouderwets betrouwbaar

Prina

Mijn aankopen werden snel gebracht en de ene keer dat het misgegaan was, werd de fout vliegensvlug hersteld. Prima winkel.

Alles wat ik nodig heb

Ik krijg alle producten die ik nodig heb tegen een goede prijs en snel geleverd.

Netjes en snel bezorgd

Duidelijke website. Goede informatie en snelle levering

Snelle , nette afhandeling en levering .

Mooie site, Heel veel keuze en snelle levering.

Gewoon goed

ze doen wat ze schrijven, vandaag besteld morgen geleverd en voorraad aanduiding klopt dus ook.

snelle service

duidelijke informatie op de website

bestelling correct en binnen de toegezegde levertijd afgeleverd.

Vlotte, correcte levering

Goed zakendoen met Accense

Ze doen wat ze beloven!

Mijn pillen waren op en ik moet ze elke dag slikken. Ik dacht, het lukt nooit, dat ik ze de volgende dag weer heb. Wel dus!

Supersnel

Bestellen ging makkelijk. Qua prijs is deze webshop het goedkoopste voor de door mij bestelde producten. En ik had het de volgende dag al in huis. een echte aanrader dus!

Goede producten, snelle levertijd

Ik koop altijd de producten van Mattison. Goede producten.

snel, goed en goedkoop

Ook het pakketverpakking is degelijk

alles goed verzorg

Besteld en 2 dagen later werd alles goed verpakt bij mij thuis bezorgd. Ik ben heel tevreden.

Helemaal ++TOP++

Groot assortiment,waaronder goede merken. Snelle levering en betaalbare prijs. Bij vragen e.d. wordt je uitstekend geholpen door vriendelijk personeel.

Sehr Zufrieden

Schnelle Lierung und Top Qualität

Altijd goed

Altijd goed en snel verzonden ga zo door

Snel

Snelle levering leuke aanbieding

Goede ervaring

Ik ben tevreden over de service en communicatie!

Geen lange wachttijd keurig op tijd

Goede kwaliteit en snelle levering

Hesselinks Es 11

7271 LB Borculo

Over Accense

Accense for Personal Care, online drogisterij : vitamines, mineralen, supplementen en uiterlijke verzorging. Meer dan 40.000 drogisterij artikelen tegen scherpe prijzen en een betrouwbare service. Met extra bonusvoordeel en snelle levering.