Laden reviews...
801 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de hoge kwaliteit van de producten, snelle levering en vriendelijke service. Het assortiment biedt ruime keuzemogelijkheden aan yogaproducten. Bestellingen komen snel aan en worden goed verpakt bezorgd. Over het algemeen is de winkelervaring prettig en betrouwbaar.
Ik bestel al enkele jaren bij jullie en ben telkens tevreden van de service en kwaliteit. Daarom raad ik met plezier jullie producten aan bij vrienden en yogaklanten.
4 July 2026
Deborah
Vlaams-Brabant, Wolvertem
Mooie collectie en snelle afhandeling van bestelling
4 July 2026
Alice
Arnhem
Als je kwaliteit wilt, voor een eerlijke prijs.
Mike
Leiden
Fijne site met mooie duurzame en natuurlijke producten. Snelle levering!
iris
amsterdam
Heb het oogmasker aangekocht, heerlijk ontspannen en lekkere geur, ben er dol op
Ine
Mol
Na bestelling de volgende dag al geleverd. Daarna nog een mail ontvangen met tips voor gebruik en onderhoud
jeanine
Tilburg
Snelle levering. Echt prachtig product en geen rommel, echt dus zoals beschreven. Heel erg blij, ik heb er voor mijn moeder ook eentje gekocht. ✨Mooie firma, eerlijke service.
Lynn geelen
Sint-Katelijne-Waver
Ik ben super blij met mijn nieuwe teddy bolster. Hij is heerlijk zacht en stevig. Snel verzonden!
Klaske
Dokkum
Een paar jaar geleden kreeg ik een yogamat in een mooie lila kleur cadeau voor mijn verjaardag. Ik gebruik hem bijna dagelijks en hij blijft heel mooi, dus ik heb hetzelfde matje in een andere kleur gekocht om cadeau te doen aan een vriendin. Bestellen en verzenden gaat snel.
Vera
Gent
Altijd netjes en snel geleverd, maar bovenal kwaliteitsproducten die er luxe uitzien en voelen.
Suzan
Terwolde
Snelle en correcte levering ! Duidelijke website .
Sofie
Platanenlaan 2 2980 Zoersel
Precies wat ik zocht. Hoop nu dat de mat ook lang meegaat zonder te scheuren.
30 June 2026
Stanislaw
Amsterdam
Spullen zijn mooi, maar de doos was open en gescheurd en alles lag er los in. Daarbij zit er ook aan de yoga mat en handdoek en chemische geur. Deze krijg je er zelfs na enige tijd luchten er niet goed uit. Dus spullen ok, maar verpakking laat echt te wensen over.
Joyce
Uden
Heerlijke wollen slaap/relaxbril met lavendel ontvangen, prima levering
Elise
Reek
super snel en mooie producten
Sigrid Noorlander
Ede
Heel tevreden met mijn grote katoenen yogatas en platte geribbelde yogakussen die er prima inpast.
27 June 2026
Gwen
Groningen
Een overzichtelijke site, interessante artikelen en keurige levering de volgende dag. Heel tevreden!
26 June 2026
Linde
Diemen
Ik zocht meditatiekussens voor mijn studio. Hier jij Superyoga hebben ze me snel op weg geholpen met een offerte. Het bestellen en de levering liep als een trein, alles was op korte tijd geleverd en netjes verpakt.
Kelly
Zutendaal
Heel erg mooi yoga kussen. Wat een goede kwaliteit. Zachte hoes. Stevig kussen. Ook lekker snel bezorgd.
Marleen van bilderbeek
Spaarndam
Mooie spulletjes als toevoeging aan fijne yoga momentjes met mijn kiddy’s. Love this!! Vlot geleverd.
Happymamma
Zandvoort
Kwalitatieve producten, zorgvuldig afgewerkt met oog voor detail. Prijs/kwaliteit echt top.
23 June 2026
Lien
Sinaai
Snelle levering en vriendelijk persoonlijk contact !
Ellis
Diemen
De kwaliteit van de producten is erg goed en ook de uitstraling eenvoudig maar echt mooi.
Martine Pauw
Oosterbeek
Yogahanddoek supersnel bezorgd. Mooie kleur en zacht materiaal. Omschrijving van het product is goed. Heel tevreden mee.
Jutta Frijn
SCHAGERBRUG
Ik heb Superyoga leren kennen via mijn yogalessen.. ik wou yoga ook thuis doen, dus heb ik niet getwijfeld om het merk te vragen en te bestellen..
20 June 2026
Dolores
Gent
Superyoga is geboren uit mijn passie voor een gezond leven. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich welkom en veilig voelt bij Superyoga en de weg kan vinden naar een eerlijk product. Samen met mijn toegewijde team bied ik inmiddels ruim 700 verschillende producten aan die bijdragen aan een gezonde en gebalanceerde leefstijl.
Wij staan voor een snelle levering, lage verzendkosten en binnen 30 dagen mag je je product zorgeloos retourneren. Superyoga is aangesloten bij Webshop Keurmerk waardoor je gegarandeerd veilig je producten bestelt.
Met gezonde groet, Lisanne
Burgemeester Haspelslaan 23