fijne materialen

Blij met mijn aankoop! Netjes verpakt en het zijn fijne materialen en mooie kleuren.

snelle levering en goed materiaal

Wij waren op zoek naar yoga materialen voor drie van onze locaties. Vervolgens zijn we terecht gekomen op de site van superyoga. Hier hebben we een offerte opgevraagd waar we snel antwoord op hebben gekregen. De benodigde materialen waren direct leverbaar. Inmiddels ook door onze leden positief beoordeeld.

Uitstekend! Snelle verzending en product voldoet aan alle verwachtingen.

Al een aantal producten besteld en ze zijn stuk voor stuk geweldig. Website en productbeschrijving zijn duidelijk. Verzending is heel snel en deze mat van schapenwol is heerlijk voor de winteryoga. Heel blij!;)

Snelle levering, goede producten

Ik ben tevreden over mijn aankopen bij super yoga. Veel keuze en goede producten.

Snelle verzending en kwaliteit spullen

Super mooie meditatiekussen ontvangen, goede kwaliteit. Ook de armband van maansteen is heel mooi. Erg blij mee.

Goed en snel

Mooie kwaliteit materialen en snel in huis, precies wat ze beloven

snelle en goede levering

Vrijdag besteld en zaterdag in huis. Snelle levering en pakket is in goede staat. De tas die ik heb besteld is van goed materiaal en er past veel in. Ga met plezier met deze tas naar mijn yogalessen.

Mooie kleur

Mooie kleur yogahanddoek. Goede afmetingen. Glijdt niet.

Topproducten en snelle levering

Als newbie in de pilates/yogawereld vond ik het geweldig om een website tegen te komen waar ik onmiddellijk al het materiaal kon bekijken, vergelijken, bestellen en dan nog eens snel geleverd krijgen. Ik ben heel tevreden over mijn yogamat die precies voldoet aan mijn wennen en kleurgetrouw is (het oog wil ook wat). Mijn yogasokken ga ik volgende week testen, maar op het eerste zicht ziet het er heel degelijk uit en zicht materiaal. Ik ben fan!

Erg blij en tevreden

Ik ben ontzettend blij met mijn mooie nieuwe merinowollen yoga set. De stukken zijn is zo mooi en comfortabel in gebruik dat ik nu thuis graag de mat op ga. Erg snel verstuurd ook, dus ik ben helemaal tevreden!

Uitstekende ervaring. Niets op aan te merken!

Bestellen ging makkelijk, duidelijke website, goede prijs kwaliteit en levering op tijd en netjes.

Heerlijke yogamat

Ik heb een poos getwijfeld over de aanschaf van de wollen yogamat, omdat dit best een dure aanschaf is. Maar hij is echt heerlijk. Kan het iedereen aanraden.

Goede kwaliteit& snelle levering

Mooi aanbod aan kwalitatief goede yoga benodigdheden. En ook nog eens super snel geleverd. De doos waar het inzat was overigens wel erg groot haha dus dat zou nog een kleine tip zijn :)

Snel besteld, snel geleverd.

Goed. Product is uitstekend

TOP

Prima yogamat, snelle levering, prima uitleg over onderhoud. Top service dus.

Fijne spullen, snelle levering

Ik ben beginnend binnen de yoga scène. De site was super duidelijk, de pakketten zijn erg fijn om uit te kiezen als beginner. Zo heb je meteen een aantal spullen samen om mee aan de slag te gaan! Ook de levering was goed, de spullen waren voor ik het wist thuis aangekomen. Al met al dus top!!

Goede yogmat

Ik ben blij met mijn yogamat

Geweldig, stijlvol & je ideale yoga materiaal

Ik heb enorm blij met mijn aankoop. Ik heb de beige matjes gekocht & al enkele spijkermatten en wat is iedereen hier fan van. De matjes zijn zacht van materiaal en van kleur, waardoor ze ook een rustig effect hebben. Ze liggen enorm goed en geven veel steun voor je oefeningen. We gebruiken ze hier voor yoga, pilates, meditatie... en iedereen is enorm content. De spijkermatten zorgen voor een betere slaap, doorbloeding en een echt rust effect. Dit zorgt voor onderprikkeling en een betere slaap. GEWELDIG!!

Super webshop!

Ik vind de webshop duidelijk, de producten top en de levering geweldig. Ook de service is zo prettig! Een aanrader.

geweldig

snel via online besteld en geleverd zonder problemen en ontzettend geweldige yogamat lekker warm vooral dus als ik genoeg heb gespaard dat word er zeker nog eens besteld

Mooi product en snel geleverd

Kwaliteit, prijs en levering van het artikel, alles dik in orde!

Snelle levering, kwaliteitsvolle producten

Heel tevreden met mijn bestellingen bij Superyoga , kan ik alleen maar aanraden

Voelt stroef, precies waar ik naar op zoek was

Nog maar kort in bezit, maar ziet er goed uit en het oppervlak voelt stroef. Je krijgt tips in de mail voor onderhoud, handig. Het gewicht van de dunne 'travel' mat was iets zwaarder dan aangegeven.

Snelle levering, mooie producten

Ik bestelde yogakussens. Ze zijn perfect. Lekker stevige vulling en zachte stof. Beter dan in de yoga class. Nog nooit zo zen geweest.

Helemaal blij met mijn nieuwe yin-matje

Heel makkelijk bestellen, heel snel ontvangen en nu een prachtig product!

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen