Handige website en snelle levering

Alles staat overzichtelijk en levering zoals beloofd

ruime keuze kwaliteitsvol materiaal

Ik kreeg een cadeaubon en was verrast over het aanbod online. Ik vond niet direct hoe ik de bon kon verzilveren, maar werd snel geholpen.

Het is een prima proefje van goede kwaliteit

De levering was snel en correct

Fijne producten, makkelijk bestelproces en een snelle levering.

Mooie producten, uitstekende service !

Ik had voor de verjaardag van mijn dochter het yoga kussen en oogkussen besteld . Toen de bestelling kwam zat er een klein vlekje op het yoga kussen en het oogkussen ontbrak. Meteen met hun gechat en ze hebben het meteen super opgelost. Echt TOP ! Dit was mijn 1e bestelling bij hun maar er komen nog meedere want ze hebben hele mooie producten. Leuk voor mezelf naar ook om andere cadeau te doen.

helemaal top

Mijn artikel was snel uitgezocht en snel en keurig verpakt geleverd. Een echte aanrader

Prima service, kwaliteitsproducten!

De service is prima en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van mijn bestelling. Ik ben heel blij met mijn yogamat met merinowol. Heerlijk warm, wat een geweldige isolatie. Ik heb het nooit meer koud tijdens nidra yoga. Een aanrader! En hij combineert ook nog eens perfect met de visgraat yogadeken.

Prachtige materialen❤️

Mooie materialen en correct geleverd

Ik heb 2 yogamatten besteld met tas. Helemaal perfect en GEWELDOG.

Vlot en goed.

Vlotte en goede service.

Deze set is een fijn product dat zorgt voor een heerlijke, diepe ontspanning tijdens mijn Yin Yoga p

Dit pakket is een absolute aanrader voor iedereen die aan Yin Yoga doet. De bolster biedt precies de juiste ondersteuning, waardoor ik me volledig kan overgeven aan de poses. Het helpt me echt om dieper te ontspannen en de spanning in mijn lichaam los te laten. Ook het meditatiekussen zit erg prettig. Een fijn product van goede kwaliteit dat mijn een stuk comfortabeler maakt.

Snelle service, kwaliteit producten

Snelle verzending en erg mooie, kwalitatieve producten, van fijne materialen.

Prachtige producten en goede service

Voor mijn yogalessen yogamatten, bolsters, meditatiekussens, en nog eental kleine benodigdheden gekocht. Het zijn mooie producten. En alles is snel en netjes geleverd.

Prima kussen en goed verzonden

Kwalitatieve producten en klantvriendelijk

De kwaliteit van de producten is uitstekend: de yogamatten zijn duurzaam, comfortabel en hebben een perfecte grip. Ook de accessoires, zoals bolster en riemen, voelen stevig en professioneel aan. Wat deze leverancier echt onderscheidt, is de service. De communicatie is snel, vriendelijk en betrouwbaar. Bestellingen worden vlot geleverd en alles is zorgvuldig verpakt. Je merkt aan alles dat ze verstand hebben van yoga en oog hebben voor detail.

Prachtige collectie voor yoga, fijne service en snelle levering

Het was de eerste keer dat ik iets heb besteld op aanraden van mijn schoondochter. Wat een mooie dingen hebben jullie en zulke leuke kleuren ook. Ik had een bolster en de yogathee besteld als cadeau en een heerlijke yogadeken voor mijzelf. Alles van mooie kwaliteit en supersnel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Een zensperience

Mijn yogamat de volgende dag binnen nog beter dan verwacht. Fabriekslaagje met 50/50 water azijn eraf geboend. Mede yogi’s vinden deze extra brede en lange mat ook super , je creëert op deze mat lekker comfortabel je eigen bubbel.

Mooie producten!

Regelmatig bestel ik bij Superyoga. Voor mijn studio, mezelf en om cadeau te geven. De producten zijn erg mooi en van goede kwaliteit !

Goede kwaliteit en snelle levering

Zeer tevreden over de geleverde goederen.

hele mooie producten!!!

Bij superyoga kun je alles vinden wat je nodig hebt en zijn de producten puur, eerlijk en van een hele mooie kwaliteit. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een mooie set voor yoga of meditatie!

Fijne service, mooie spullen en snelle levering.

Ik heb mooie producten besteld en snel ontvangen en alle producten voldoen aan de beschrijving en de kwaliteit is prachtig. Super blij met alles.

Toppie!

Eerste keer dat ik bij superyoga bestelde om mijn “home studio” in te richten en super tevreden! Kwaliteit van de yogamatten is prima, perfecte blokken, mooie bolsters, oogkussentjes, enz… Dit alles aan een zeer goede prijs/kwaliteit! En vooral ook een erg snelle levering! Dankbaar

Superblij met deze yogatas!

Een fijne yogatas: leuk design, praktisch in gebruik en ook nog betaalbaar. Zeker een aanrader.

Superyoga maakt mijn dag zonnig!

Prachtige,kwaliteitsvolle producten met een snelle levering aan huis.

Mooi zacht van kleur, materiaal en mooie kwaliteit!

Snelle levering, goed duurzaam ingepakt en Mooi materiaal, goede kwaliteit en esthetisch mooi vormgegeven.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen