Vlotte service

Snelle levering en product is inorde

Prachtige producten - echt een aanwinst!

Wat een prachtige website, overzichtelijk en heel veel keus. Mooie kleuren en stoffen maar ook een hele nette prijs - kwaliteit verhouding. Ook de sets zijn handig voor de eerste keren dat je iets aan wil schaffen als basis. Elke dag blij van mijn aankoop - kom zeker terug Superyoga!

Prachtige kwaliteit yoga benodigdheden

Fijne site en service

Super !

Helemaal super ! Super fijne website & na het bestellen de volgende dag al in huis ! Klantenservice gereageerd ook heel snel op vragen wat super fijn is ! Aanrader

De producten zijn snel en accuraat geleverd.

Zeer vlotte levering van mooi materiaal!

Zeer mooi assortiment met mooie prijs-kwaliteit verhouding. Iets

Kwaliteit en duurzaam.

Ziet er kwalitatief en duurzam uit.

fijne website en snelle verzending

ik was wel toe aan een nieuwe yogamat. De keuze is erg groot, in prachtige kleuren die goed overkomen op de website. De verzending was supersnel waardoor ik de volgende dag al op de mat lag. Superyoga heeft een uitgebreide collectie met veel informatie over de producten.

Mooie stevige tas

Perfect voor de bredere yoga mat!

Ik heb een meditatie kussen besteld met korting en werd zeer snel geleverd en ook duidelijk waar en wanneer

Vind het fantastisch

Super goed . En onwijs leuke avonden. Ben er heel blij mee. Eindelijk weer heerlijke yoga. Top

Zeer tevreden met mijn acupunture mat :)

mooie kwaliteit yogotas, lange levertijd

Prachtige tas, was kado voor mijn zusje. Hele mooie kwaliteit. De tas kwam helaas niet op tijd voor haar verjaardag, het had een week levertijd. Ik heb nergens gelezen dat het lange levertijd was. Of ik heb er overheen gelezen, zou ook kunnen.

Snelle levering en mooi kwalitatieve spullen!

Echt een aanrader. Snelle levering en mooie kwalitatieve yoga spullenz

Hoge kwaliteit en snelle levering

Mooi geluid, je komt tot rust.

helemaal TOP

Snelle afhandeling en bij vragen wordt dit goed benatwoord. producten zijn fantastisch

Superfijne service

De bestellingen gingen super goed en snel. Toen de yoga mat beschadigd bleek, geen probleem en we kregen heel snel een nieuw exemplaar! Top!

Kwaliteitsproducten

Ik kocht matjes, meditatiekussens en yogablokken. Alles is kwalitatief materiaal. Het ziet eruit als de foto's. Ik kocht eerder al een matje en meditatiekussen. Het blijft mooi bij gebruik.

Mooi product dat voldoet aan de verwachtingen

Het product werd snel geleverd

Super! Besteld en een dag later was het er.

Primadeluxe

Beide bestelde meditatiekussens komen overeen met wat de webwinkel laat zien. Mooie kleuren, de hoes is afneembaar en wasbaar, goede kwaliteit en betaalbare prijs.

Fijne communicatie en goede producten

Ik was op zoek naar een tas voor mijn yogamat van 75 cm breed. Nadat ik een mail had gestiird met die vraag, kreeg ik heel snel antwoord en heb ik besteld. Ook dat ging vlug en ik had het artikel binnen een paar dagen in huis. Goede kwaliteit, ben er super blij mee.

perfect

De yogamat die ik bestelde is van uitstekende kwaliteit. De mat is groot genoeg en voelt niet glad of vettig aan. Ze glijdt ook niet weg tijdens het gebruik. De kleur komt exact overeen met de foto. Ik had gelezen dat sommige kopers last hadden van een geur, maar mijn mat had helemaal geen geur. Ik ben zeer tevreden. De verzending was bovendien erg snel. Alles was perfect! Ik zal zeker opnieuw bestellen bij Superyoga.

Goede sservice en natuurlijke materialen

Ik ben erg tevreden over Superyoga.nl. Op zoek naar een specifiek product, kwam ik bij deze website terecht. Snelle reactie en levering, toegankelijke prijzen en veel fijne samenwerkingsopties voor yogadocenten en studio’s. De natuurlijke materialen gaven voor mij de doorslag. Een aanrader!

Ontzettend mooie hige kwaliteit yoga spullen

Groot aanbod en fijne omschrijving bij de artikelen. Hoogwaardige kwaliteit en bovenal erg fijn dat er gebruik word gemaakt van natuurlijke materialen. Mooie tijdloze stijl en een erg snelle verzending. Ik ben helemaal verliefd op de artikelen die ik heb besteld. Op het moment dat ik de producten die ik wilde bestellen uitgezocht had waren er twee van die uitverkocht waren. Fijn dat je de optie hebt een mail te laten sturen wanneer ze weer op voorraad zijn. En nu ik mijn yogatas en meditatiedeken binnen heb snap ik ook helemaal dat deze uitverkocht waren.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen