Een hele fijn mat

Dit is mijn derde yoga mat en zeker mijn favoriete mat hoef geen andere meer.

Mijn go-to shop

Ik heb inmiddels tegen de 10 bestellingen gedaan en altijd tevreden. De afbeeldingen en informatie in de webstore zijn altijd goed en duidelijk. Ik heb altijd precies gekregen wat ik had verwacht. De kwaliteit is ook altijd goed en de bezorging is altijd als belooft. Mijn go-to shop voor yoga en meditatie spullen.

Snel geleverd en producten naar verwachting.

Snelle levering, fijne kwalitatieve producten.

Yoga mat is van fijn nesteling materiaal. Het kussen zit stevig en de kleur komt overeen met de foto. Het marinowol kussen is heerlijk! Als je iets nodig hebt niet twijfelen, koop je product. Snelle levering!

Groot assortiment, snelle levering en fijn meditatiekussen. Zit perfect. Echt een toevoeging op mijn meditatieroutine. Helemaal blij.

Kwalitateit

Mijn extra brede en lange yogamat bevalt mij goed. Goede kwaliteit.

Snelle verzending en top product

Hele mooie en betaalbare spijkermatten met snelle verzending. Blij mee!

De yogamat super fijn prachtig afgewerkt

Ik gebruik de mat coor pilates super fijn. Onze dochter heet Lotus dus de lotus bloem die erop staat als logo vind ik top. Daarom ook Deze besteld. Heb ook het oogmasker ook heerlijk

Super mooie spullen en snelle levering een plezier om het te gebruiken voor yoga en meditatie

Prachtige kwaliteit spullen

Snelle levereing. Prachtige kwaliteit spullen en mooi verpakt. Het voelt steeds als een cadeautje als ik de spullen uit de doos haal!

Snelle service, goede producten. Gewoon top

Helemaal goed!!

Hele fijne spijkermat :)

Een zeer klant vriendelijk bedrijf

Al twee keer yoga producten bij jullie gekocht. Zowel de producten zelf als de snelle afwikkeling hiervan zijn uitstekend. Zeer tevreden

Tevreden

Mooie producten!

De yogatas klopte in het echt helemaal zoals omschreven was.

Ik was erg blij dat de tas zijn belofte waarmaakte. Dit geeft vertrouwen in toekomstige aankopen. Mvg. Patrizia Pinto

Snel. Goede service.

Mijn bestelling is snel binnen en komt helemaal overeen zoals beschreven en afgebeeld. Prima dus!

Snel en goed

Fijne site, snelle levering en goed product

Zalig

Zalige producten, zalige levering. Diepere ontspanning door de fijne matten en bolsters. Ook hebben wij meerdere meditatie kussentjes. Die zijn ook erg fijn. En dan na de meditatie of yoga een chi nap met het ooglapje. Al met al zalig

mooi yogamat

prima yogamat, stevig en zacht, goede lengte.

Goed product, smetteloos bestelproces.

Goed product, smetteloos proces.

Wauw!!

Snelle verzending en mooie producten. De yogamat gekregen voor mijn verjaardag en gelijk een mooie tas voor erbij besteld! Ik kan niet wachten er mee te beginnen ♥

Perfecte producten

Ontzettend fijne yogamat met snelle levering.

Fijn en aangenaam materiaal, kwalitatieve matten, mooie rustgevende kleuren,

Superyoga heeft een grote keuze. Fijn en aangenaam materiaal, kwalitatieve matten, mooie rustgevende kleuren, gebruik het veel en blijft er mooi uitzien.

Mooi product

Mooi product, blij mee!