Snel geleverd. Spullen goed verpakt. Kwaliteit top!

Fijne materialen en wordt meegedacht

Aantal zakelijke bestellingen gedaan en goede kwaliteit materialen. Klantenservice reactie laat wat langer op zich wachten, maar uiteindelijk goede reactie ontvangen. Wellicht met grotere bestelling zou een sampel mogelijkheid handig zijn. Ruim aanbod ook!

Fijne website en hele snelle levering

Het was heel makkelijk om te vinden wat ik zocht op de fijne website. Tot mijn verbazing was mijn bestelling, al was deze laat op de dag, voor mij gevoel direct opgepakt en verzonden, waardoor ik het de volgende dag in huis had. Dank jullie wel

Vriendelijk en persoonlijk

Naast de mooie producten krijg ik vanuit dit bedrijf ook het gevoel dat ze verbinden met de klant. Zo hebben ze mij vriendelijk te woord gestaan en dachten ze mee over mijn aanschaf. Dat vind ik mooi in een snelle wereld waarin velen vooral op zichzelf focussen:) Dankjewel!

Goed product, snelle levering

Product is hetzelfde als op de afbeelding, is van goede kwaliteit en is snel geleverd.

top bedrijf, goede service levert snel zoals beloofd.

Ik ben ontzettend tevreden over Superyoga.nl! De service is snel en vriendelijk, en mijn bestelling werd razendsnel geleverd. Alles was netjes verpakt en de kwaliteit is top. Echt een betrouwbaar en goed bedrijf waar ik graag nog eens bestel.

Het spijkermatje overtreft al mijn verwachtingen

Het spijkermatje overtreft al mijn verwachtingen

Het bestellen bij Superyoga is eenvoudig en snel

Zeker een aanrader voor nieuwe klanten!

Hele mooie producten & snelle levering

Ik heb al meerdere keren besteld bij Superyoga. De kwaliteit van de yogaspullen is erg goed. Ook de levering is altijd snel. Al met al heel tevreden!

Super snel geleverd, prachtig materiaal

Bedankt voor de snelle levering van het mooie, comfortabele materiaal en de fijne kortingscode voor yoga teachers! echt een aanrader!

Fijne mat met goede demping voor verschillende posities

Ik doe alles op deze mat. Mediteren, yoga, lichaamswerk en spelen met mijn dochter. Heel fijn, zacht met goede demping. Ook nog eens mijn lievelingskleur mint met de manen als opdruk. Love it!

Vlotte levering. Blij mee.

Ik kocht een yogatas, meditatiekussen en oogkussen als cadeau voor mijn moeder. De bestelling verliep vlot en de levering was netjes op tijd. Alles ziet er uit zoals op de website geadverteerd. Ik ben er blij mee.

Superyoga is supersnel!

Snelle levering, heel blij mij.

Mooie yoga spullen

Mooie producten en snelle bezorging

Ik heb een wollen yogamat besteld. Heel erg blij mee. Is heerlijk warm, had ik veel eerder moeten bestellen. Ook de tas die ik erbij heb besteld is ontzettend mooi en praktisch. Superyoga is een aanrader.

Heerlijke xxl avond begeleid ontspannen

Ik heb het als zeer ontspannen ervaren, ook juist doordat het langer duurt dan een uur, op mezelf lukt me dat vaak niet, we werden heel fijn ‘meegenomen ‘ in de ontspanning. Ook een hele fijne combi van voelen(bv voetmassage met bal), zijn bij wat er is op dat moment, begeleid ademen…(alleen niet volledig meegemaakt omdat ik in slaap gevallen was) Het was heel fijn een avondje “uit”samen met mn dochter.

Kon niet beter

Het product is fantastisch, echt premium. En ik bestelde per ongeluk twee keer hetzelfde. Toen ik daar een mail over stuurde werd een van de bestellingen direct geannuleerd het bedrag direct gerestitueerd. Mijn bestelling werd ook snel geleverd.

Déçu par le matériel reçu

Ok pour la commande et la livraison. Les couleurs de mon bolster ne correspondent pas du tout. Jia reçu un couleur lavande et non parme comme sur la photo.

Super fijne ervaring

Mijn ervaring met superyoga is super fijn. Bestelling snel geleverd (de volgende dag). Kwalitatief goede producten met mooie materialen.

Helemaal naar verwachting

Snelle levering, producten waren geleverd zoals verwacht en erg fijn! Eerder ook al een keer besteld voor cadeaus, deze bevielen ook erg goed.

Mooie producten

Ik heb een mooie yogamat besteld bij superyoga. Ze hebben veel verschillende matten in meerdere prijsklassen en ze versturen snel. Heel goede service!

Zeer snelle levering

De yogamat is zeer snel bezorgd wat super fijn is. Heel fijn met postNL waardoor je heel goed het pakketje kan volgen. De mat zelf is ook erg fijn nu nog een beetje glad maar dat wordt nog wel stroever met het gebruik. Ik kan er tot nu toe alles op doe pilates, verschillende yogas en work out oefeningen.

Een verrijking van mijn zelfzorg

Zo fijn om een nieuw product van superyoga te hebben! Het biedt extra mogelijkheden in mijn practise en de kwaliteit en goede service maken de ervaring compleet!

Kwalitatieve en vlotte levering

Ik ervaar dat het bestellen bij Superyoga een betrouwbare partner is.

Goede producten!

Fijne producten en een snelle levering, klaar voor komende yoga sessies!

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen