Supersnelle levering en kwaliteitsproduct

op zondagavond laat besteld en de volgende middag al thuis geleverd. En de kwaliteit is subliem.

Snelle levering van kwaliteitsspullen.

We zijn erg tevreden over het mooie kussen en rol. Het voelt degelijk aan in een mooie kleur. Ook de levering ging sneller dan verwacht !

Mijn keuze en de bestelling was snel gemaakt. Goede kwaliteit, mooie prijzen. Makkelijk te bestellen en wordt snel toegestuurd. Ik ben helemaal blij !!!

Lekker vlot geleverd, mooi product :)

Supergoed!

Prachtige producten voor een eerlijke prijs en supersnelle levering!

Top !

Op tijd geleverd. Niet geschonden doos. Alles netjes verpakt.

De Appelschuur

Goede service, super snelle bezorging, hele mooie en kwalitatief goede producten. Het persoonlijk contact maakt het verschil!

Prachtige producten, goede service

Kwalitatieve en prachtige producten. Uitstekende service en snelle levering.

Aangeraden door docent

Superfijne merinowollen mat ontvangen, warm in najaar en winter op de koude grond

Hele fijne yogamat, lekker warm en extra breed

Ik heb deze yogamat nu 1 x gebruikt en hij was nog fijner dan ik had verwacht! Een dikke, warme en brede mat en daardoor geen koude voeten meer. Ook tijdens de ontspanning liggen de armen lekker warm. De bijpassende tas is goed ruim en heeft een makkelijke draagriem.

Een heerlijk product, snel afgeleverd

Een fijn product, omschrijving klopt helemaal. Ben erg tevreden

Fantastisch wat een mooie ervaring!

Zowel de yoga....mooie & zacht....ook de Thaise massage....prachtige ervaringen gekregen van een bijzonder mooi mens..

Mooie producten en snelle levering

Ik ben tevreden over de kwaliteit van de producten en snelle levering van Superyoga.nl. Bedankt!

Fijne bolster en yoga kousen

Correcte dikte, ruikt ok, voelt goed aan

Excellente découverte

Je cherchais des petits coussins pour les yeux afin de lesproposer dans les cours... Ceux reçus sont parfaits: déhoussables et rapport qualité/prix excellent!

Goede kwaliteit en service

Al diverse keren iets besteld en altijd netjes op tijd en goede kwaliteit spullen.

Fijne producten, fijne service!

Ik bestelde een bolster, zitkussen en oogkussen. Het werd snel geleverd. Alle drie zijn in gebruik, mooi van kleur: boven verwachting! Zeker een aanrader!

Mooie bestelling!

Heel blij met mijn bestelling. Een hele yogaset: matje, bolster, blokken en oogmaskertje! Heel tevreden mee. Alleen is het yogamaskertje iets anders van kleur dan afgebeeld.

de yogamatten en yogadekens zijn in het echt nog mooier dan op de site.

Ze staan prachtig. Super blij mee.

Erg fijne producten voor een eerlijke prijs

Ik ben enorm tevreden over superyoga. Erg fijne (eigen) producten voor een eerlijke prijs en zien er ook nog eens fantastisch uit. Zeker een aanrader dus.

Super mooi meditatie setje!

Super mooi meditatie set . Hoogte en stevigheid van het kussen is echt top! De meditatiedeken is heerlijk en is echt prachtig. Zo heb ik een fijne bescherming om me heen tijdens de meditatiesessies. De ene dag besteld en echt de volgende dag in huis. Super service!

Keurig op tijd en verzorgd

Fijn yoga materiaal

geen idee om welk artikel het gaat

Heb bij Decathlon drie dingen besteld. Komen drie verschillende bezorgmomenten voor. Geen idee welk artikel door superyoga is geleverd, dat staat niet bij het verzoek om een beoordeling. Wees duidelijker, dan kan ik u helpen. Nu niet.

Correcte levering en goed materiaal .

ik heb een zeer positieve ervaring

Ik heb fijn contact gehad via de mail, en een fijne selectie kunnen maken en een mooie korting code ontvangen. de producten zijn van een fijne en goede kwaliteit. Een aanrader.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen