Namasté!

Mijn top 4: 1. Mooie producten 2. Fijne website 3. Goed bereikbare en vriendelijke klantenservice 4. Snelle verzending

Snelle levering, goed ingepakt, kwalitatieve producten!

Prachtige mat en goeie communicatie

Bedankt voor de prachtige mat. De bestelling en verzenging moeiteloos.

Je voelt de puurheid van Lisanne achter Superyoga

Wanneer ik de website bekijk voel je de puurheid en passie die achter de selectie van producten zit van Superyoga. Daarnaast was de levering correct en snel en als je de producten in je handen hebt, weet en voel je, dit is goed.

Super service

Bestelling is snel geleverd en mooi materiaal. Nadat 1 artikel kapot ging hebben ze gelijk een nieuwe opgestuurd.

Supergoede service!

Snelle verzending van de bestelling. En wat een mooie producten hebben ze in de webshop staan. De yogadeken is heerlijk!

Super tevreden met Superyoga!

Hele mooie kwaliteit, pasvorm en kleuren. Snelle levering. Ik wil eigenlijk alleen nog maar de hele dag yogakleding dragen. Warme groet aan dit super team.

Snelle levering en prima spullen.

Snelle levering en prima spullen.

Yogamat in topvorm

Yogamat als verjaarscadeau voor schoondochter. Prima levering; op tijd en product in topvorm. Enorme aanrader bij de spirituele ontwikkeling. Fijne leverancier.

Top instructie, top locatie

Hele goede instructie, fijne sfeer. Ik kom er graag

Hele mooie spullen van mooie kwaliteit. Ik ben erg blij met mijn aankopen. Dank jullie. Groetjes inge

Bestel van hoge kwaliteit en snelle bezorging

Spijkermat en kussen besteld bij superyoga. Fijn materiaal, mooie kleur en snel geleverd.

Fijne website, snelle levering, goede producten

Alle producten van de website zijn van hoogwaardige kwaliteit omdat ze met goede merken werken. Verder fijne en snelle levering.

Top producten en top service

Altijd erg tevreden!

Hoge kwaliteit, mooie spullen en snelle levering!

De yoga- en meditatie-attributen zijn mooi vormgegeven. Ik gebruik het met veel plezier!

Mooie spullen en snelle levering

Ik heb een mooie yogamat, yogablok en meditatiekussen gekocht. Ze hebben veel keus en mooie spullen, blij mee!

Goede producten

De artikelen die ik besteld heb zijn van goede kwaliteit en zien er mooi uit. Draag en gebruik het met trots. Levering was ook snel.

Goede producten en snelle regeling

Fijne yoga mat met mooi design

Mooie spullen snel geleverd

Prima overzichtelijke site. Makkelijk kiezen en bestellen

Snel, prettig en goede kwaliteit!

Er is een uitgebreid assortiment met duidelijke uitleg voor mensen die meer informatie behoeven. De pakketten worden snel en keurig geleverd. Het materiaal is van goede kwaliteit. Je krijgt wat je besteld. Ik ben fan!

Heldere website en kwaliteit.

De schapen wollen yogamat, die ik wllde was niet meer op voorraad. Ik werd bericht als dat weer het geval was. Het is de moeite van het wachten waard. Ik geloof dat ik zeker in de winter heerlijk zal liggen.

Mooie producten

Mooie producten, snelle levering. Blij mee!

not a good impression with packaging

The website sales eco-friendly products but the packaging of the eye masks is plastic. Also a few days after purchase there was suddenly a 10% discount, feels strange since I just bought the products.

• Would you recommend us? No

Precies wat ik zocht!

Blokken en een band besteld. Goede kwaliteit en een goed afgehandelde bestelling. Perfect!

Snelle levering uitstekend product

Vrijdagavond en yogamat en bolster besteld, maandag al geleverd. Kwaliteit goed en voelt goed aan en stevig.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen