Eindelijk een fijne mat waar ik geheel op pas

Een mat die lekker ligt en fijne structuur heeft. Met de extra lengte ben ik als vrouw van 180 helemaal blij

Goed!

Goed verzorgd en de kwaliteit was ook goed. Ben er erg blij mee.

Mijn items zijn van goede kwaliteit en zien er prachtig uit! Ik ben er enorm tevreden mee.

Product zoals geadverteerd en snel geleverd

Sneller geleverd dan verwacht, het was er de volgende dag al. De zak die ik bestelde is in prima staat, heel goede prijs-kwaliteitverhouding.

Voldoet aan verwachtingen, mooi en stevig materiaal

Goede kwaliteit, heel mooie kleuren en fijn in gebruik, blij mee. Wel beetje aan de prijs maar wel het idee dat het heel lang mee gaat kunnen.

Ik ben heel tevreden.

Mijn bestelling zag er net uit zoals ik het verwacht had. Ik had door de beschrijving al op voorhand een goed beeld kunnen vormen wat het zou zijn en het klopte met ze werkelijkheid.

Snel en goede prijs

De prijzen zijn heel netjes en de levering was vlug.

Super kussens

Heel fijn materiaal. Kwaliteit is top! Snelle verzending.

Snelle verzending en fijne producten

Ik had >10 jaar geleden een oogmaskertje gekocht dat nu echt vies/kapot en op was. Als zo'n product, dat je iedere nacht intensief gebruikt zo lang mee gaat zegt dat wat over de kwaliteit. Nu was ik dus toe aan nieuwe. Ik ben voor de merino wollen gegaan. Heerlijk zacht en deze ga ik ook weer met veel plezier gebruiken.

Snelle levering en fijne producten

Mooie website met producten in meerdere mooie kleuren. Duidelijke uitleg waar het voor gebruikt kan worden, waardoor je een goede keuze kunt maken. Ik kom zeker terug.

Top producten, super snel geleverd!

Vlot besteld, levering op 2 dagen thuis.

Zo fijn!

Zo blij met mijn nieuwe wollen yogamat. Yin is nu lekker warm en het gevoel dat ik op een wolkje lig.

Een fijn betrouwbare webshop

Er bestaan vele webshop maar deze webshop trok mij het meeste aan. Een fijne ervaring met deze webshop. Goed en duidelijk en een snelle persoonlijke reactie op mijn vraag. Ze besteden echt aandacht aan vele dingen en om alles je zo prettig mogelijk te laten verlopen en voelen. Aanrader.

Ik heb onlangs een bolster en een yoga kussen aangeschaft bij Superyoga en ik ben er ontzettend blij mee! De kwaliteit is top: stevig, mooi afgewerkt en precies wat ik zocht om mijn yogalessen en ontspanningsmomenten comfortabeler te maken. De levering was snel en netjes verpakt, met duidelijke communicatie. Je merkt echt dat er aandacht is besteed aan zowel de producten als de service

Super snelle levering

Ik had de bestelling de volgende dag al in huis. Nette service.

Heerlijk ontspannend

Nu van die maskers gekocht voor op je ogen. Ruiken heerlijk, goed gewicht. Wij genieten er enorm van.

Direct geleverd

Mooie handdoek, super snel geleverd. Ik ben tevreden.

Mooie oogmaskers

Goede service, snelle levering en mooie producten. Fijn!

Superblij met mijn edelsteenarmband.

Ik ben heel tevreden met mijn armband met citrien steentjes. Het is nog mooier in het echt dan op de foto. Ik word blij als ik er alleen naar kijk. Supersnelle verzending ook. Heel tevreden.

Direct antwoord op vragen via de mail. Zeer snelle verzending. Prachtige kwaliteit.

Snel en goed

In no time had ik mijn schapenvacht in huis. Bij rustige yogalessen is het een genot om erop te liggen/zitten. Ook bij staande oefeningen gaat het goed. Balans (bijv. boomhouding) lukt ook, omdat de vacht niet verend is. Ik had dit jaren eerder moeten doen!

Bijna perfect

Snelle levering van hele fijne producten. De producten die ik heb gekocht, zijn heel fijn en lijken van goede kwaliteit te zijn. Zeker een aanrader om hier te bestellen.

Behulpzaam

Ondanks dat mijn bestelling zoek was geraakt, ben ik zeer tevreden over de service. Ik heb Superyoga.nl via mail gecontacteerd en ze hebben mijn bestelling opnieuw verzonden. Bedankt daarvoor!

Duidelijke website, top producten, snelle levering.

Op de website is er een grote keuze van yoga materiaal allerhande. Toen (in ons geval) het yoga kussentje geleverd werd, waren we zeer tevreden van de kwaliteit. De bestelling, de betaling en de levering verliepen allemaal zeer vlot. Een aanrader voor iedereen die iets met yoga doet en hiervoor materiaal wil aanschaffen.

Snel antwoord terug en bestelling snel binnen.

Hele fijne ervaring met Superyoga! Ik had een vraag via de mail gestuurd en ik kreeg snel en netjes een mail terug. Super fijn! Ook werd mijn bestelling snel opgestuurd en had ik het de volgende dag binnen. Nog een pluspunt is de site waar alles netjes en goed uitgelegd wordt. Ik bestel hier zeker weer.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen