Snelle verzending, goed product.

Ik zou hier vaker bestellen.

snelle levering, ziet er mooi uit

snelle levering, ziet er mooi uit, gebruiksgemak moet nog ervaren worden

Ik heb onlangs een mat besteld. Ben er super tevreden mee en de bezorging verliep ook heel vlot wat geweldig was.

Precies zoals gehoopt!

Inmiddels een paar keer bij Superyoga besteld en alle bestellingen verlopen naar wens en de kwaliteit is minstens net zo goed als aangegeven op de site. Komt precies overeen met de verwachting! Daarnaast ook nog eens Super snel en netjes geleverd. Heeeel blij mee!

Snelle en correcte levering

Snelle correcte levering. Materiaal van uitstekende kwaliteit

Snelle levering en mooi sterk materiaal

Een dag na bestelling al geleverd. Kussen precies zoals beschreven stond. Stevig, degelijk materiaal en mooi vormgegeven. Al meerdere yoga en meditatielesjes gevolgd. Aanrader!!!

Supermooi meditatiekussen, precies zoals omschreven.

Het meditatiekussen voldoet aan alle verwachtingen. De levering was ook heel snel. Ik ben erg tevreden en zal zeker nog meer bestellen.

Goede kwaliteit en snelle service

Het bolster en oogkussen dat ik heb besteld waren supersnel binnen. Voelt als goede kwaliteit. Al met al erg tevreden!

Tevreden klant

Mooi product, zoals verwacht! Snelle levering dus ik ben blij !

De yoga mat was er veel sneller dan verwacht. De mat is langer dan vorige exemplaren die ik heb gehad en de grip is erg fijn. De dikte is ook goed, ik had namelijk vaker last van de knieën tijdens de yoga.

Goede producten, snelle levering en heldere communicatie

Superyoga had per ongeluk een ander product verstuurd dan ik besteld had. Dit werd dezelfde dag nog opgelost. Producten zijn goed!

Enthousiast!

Omschrijving van het product klopt precies. Precies wat ik had gehoopt dat het zou zijn.

Snelle levering en goede kwaliteit

Hele fijne yoga mat.

Super mooie en fijne producten, erg blij mee

Een verkeerd product ontvangen, hierover heb ik een mail gestuurd en was er binnen no time een passende oplossing en heb ik het juiste product alsnog ontvangen.

Super service

Heel tevreden met mijn bestelling (meditatiekussen en spijkermat) van Superyoga. Ik kreeg zelfs een extra hoes toegestuurd nadat er in de hoes die ik had besteld een beschadiging was gekomen.

Sneller bezorging waargemaakt wat beloofd is.

Ik kreeg op de afgesproken dag het pakketje. Zo kon ik snel beginnen met de practices waar ik de bestelde spullen voor nodig had.

Top product! Mijn dochter is er gek op. Ze houdt van haar yoga poef.

Top product! Mijn dochter is er gek op. Ze houdt van haar yoga poef.

Fijne producten, fijne service.

Super yoga is breed in het bestellen van artikelen. Goede kwaliteit en snelle levering. Perfect.

Superservice/producten

Al paar keer verschillende item gekocht, waaronder meditatiekussens en bolster. Ogen zeer mooi en prijs-kwaliteit uitstekend. Ook zeer vlotte levering..

Snelle levering, mooie producten

Bestelde spullen werden goed verpakt, snel geleverd en voldoen volledig aan verwachting/omschrijving.

De site is overzichtelijk en er staat een goede omschrijving bij over het product. Ik had mijn bestelling de volgende dag al thuis. Ik heb een mat, bolster, meditatiekussen, oogkussen en een blok besteld. Deze zijn erg fijn in gebruik en de hoezen kunnen eraf zodat je het kan uitwassen. Ik ben tevreden.

Super snelle levering!

Super snelle levering en goed verpakt…heel erg fijn, zacht en mild geurend oog/meditatie kussentje in een prachtige zacht roze kleur, ik ben er hartstikke blij mee en kan deze iedereen aanbevelen!

correcte, snelle levering

correcte, snelle levering

Ontspannen zekerheid

Heerlijk wanneer de bestelling voor een meditatief moment zo acuraat wordt afgehandeld: gewenste kleur, vorm en op aangekondige moment geleverd!

Fijnste yoga winkel online!

De online webshop is heel fijn, snel en behulpzaam. De prijskwaliteit is ook heel netjes in verhouding. Daarnaast staat er veel uitleg en achtergrond over yoga en meditatie, wat prettig is voor een beginner zoals ik.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen