Wat een supermooie, fijne producten!!!

Heel mooie producten, en superleuk dat er steeds iets nieuws is. Ik ben dol op de Pure lijn en de wollen kruikzak en oogkussentjes. Mooi stevige meditatiekussens, ook heel cool gewoon in mijn interieur. Fijne snelle levering!

Snel geleverd, mooie producten

Meditatiekussens gekocht, zitten lekker, goede kwaliteit

Super mooie en fijne producten!

2 hele mooie bestellingen mogen ontvangen! 2 meditatie kussentjes, 1 merino en 1 safari, en de kwaliteit is echt super mooi en stevig! Ook de spijkermat set in het zwart is van mooie kwaliteit en raad ik iedereen met fibromyalgie aan. Super tevreden over alles!

Fijne yogaspullen en een super snelle levering. Top!

Ik vind de yogamatten met de manen op héél fijn. Ik gebruik ze zowel in mijn privé yogalessen als groepsles voor mezelf. Het zijn hele fijne yogaspullen en ze worden snel geleverd. Top!

Gemakkelijk, overzichtelijk, snel

Overzichtelijke website en gemakkelijk te bestellen. Vervolgens had ik de bestelling al snel in huis. Super.

snelle levering + goede kwaliteit

Dit was mijn eerste bestelling bij Superyoga.nl. De bestelling kwam aan binnen 24 uur en is van goede kwaliteit. Ik zal vaker bestellen bij Superyoga.

Goed!

Goede kwaliteit, snelle levering.

Super mooie teddy bolster

Besteld en volgende dag al ontvangen, wauw wat een beauty! Hij is zo populair dat hij naast het gebruik voor Yoga ook pronkt in de woonkamer, erg blij mee!

Snel verzonden

Snelle verzending, makkelijk te bestellen en van grote kwaliteit! Zeker aan te bevelen.

Superyoga.nl verkoopt super mooie yoga-artikelen!

Ik ben heel blij met de mooie Lotus travel yogamat. Mooie indigoblauwe kleur en hij is zeker antislip.

Fijne snelle service en prima kwaliteit producten

Fijne service

Ik wilde graag de Lotus . .Yogamat merino wol extra lang & breed. Deze was op het moment dat ik wilde bestellen biet leverbaar maar door hun meldingssysteem via de mail werd ik gewaarschuwd dat hij weer op voorraad was. Gelijk besteld en al snel in huis. Tot nu toe erg tevreden over de service, snelheid van bezorgen en de kwaliteit van de producten.

Prachtige mat + tas, snelle levering

Ik zocht een yogamat als beginnende yogi. Zo fijn dat er een keuzehulp is op de website! Ik koos een prachtige mat van mooie kwaliteit en met een geweldig design. De tas is minstens zo mooi en super praktisch. Ik ben heel enthousiast over de producten. De levering was snel, de communicatie verliep soepel. Ik zal hier zeker vaker bestellen!

Fijne webshop

Mooie producten en goede service!

Goede grote mat met antislip

Ik ben heel tevreden met deze grote mat. En belangrijkste voorwaarde dat ik niet uitglijd, is aan voldaan :)

Mooie spullen, snel geleverd

Al eerder mijn yogamat, meditatiekussen en bolster hier besteld. Had nu grote blokken nodig en een massagebal. En heb daarbij ook een tas gekocht om alles in te bewaren. Mooie kwaliteit waar ik nog lang plezier van ga hebben. Had het binnen 2 dagen binnen.

Snelle levering en goed product

Product lijkt deugdelijk, maar nog niet veel gebruik van kunnen maken. Mooie kleur mat met sticky oppervlak.

Mooi assortiment, goede prijs, snelle levering

Mooi assortiment, goede prijs, snelle levering. Hier zal ik snel weer bestellen en het ook aan anderen aanraden.

Love the quality and detail!

I ordered a yoga mat and pillow and the quality and love to detail with the prints is really nice! Absolutely worth their price

Overzichtelijke website, fijne spullen

Superyoga is mijn vertrouwde adres voor het kopen van yogaspullen. Overzichtelijke website, fijne en mooie producten.

Snelle levering, mooie yogamatten

Ik zocht een fijne betaalbare mat voor de kinderyoga. Niet te zwaar, maar wel redelijk dik en met goede grip. De mat voldoet hieraan! En de kleur taupe is ook prachtig.

Snelle service en producten van topkwaliteit!

Ik ben enorm tevreden over Superyoga.nl. De producten zijn van topkwaliteit en de levering is super snel.

Snelle verzending en ook prettig contact vanuit de klantenservice.

Fijne webshop!

Mijn bestelling verliep weer uitstekend. De spulletjes zijn van goede kwaliteit en de service is altijd super netjes. Bedankt!

Geweldig!

Mooie website, kwaliteitsproducten en een goede service, heerlijk!

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen