Prachtige yogapoefjes in drie verschillende kleuren! Precies zoals de omschrijving op de website en ze zijn snel en correct geleverd.

Goede prijs en snelle levering

Voor mijn moeder en mijzelf een extra dikke yoga mat besteld. De volgende dag al geleverd! De matten zijn van goede kwaliteit en je krijgt veel informatie over de mat en het onderhoud. Heel fijn. De mat geeft goede demping en ondersteuning waardoor het een feestje is om erop te stappen 's ochtends!

Zeer tevreden, goede prijs kwaliteitsverhouding

Zeer tevreden, goede prijs kwaliteitsverhouding en snelle levering

Snelle levering, zoals geadverteerd.

Netjes verpakt, snelle levering en tevreden met de yogamat.

Fijne ervaring

Fijne hulp gekregen bij het kiezen van een stof van een bolster. Daarnaast is de bolster erg mooi en van goede kwaliteit!

Helemaal top!

Snel en netjes geleverd, blij met het product.

Alles kwam snel binnen. De yogamat netjes verpakt en zoals verpakt mooie kwaliteit. Ook tevreden met de andere producten. Zou hier zeker weer bestellen.

Mooi op tijd bezorgd, goed product

Het bestelde artikel kwam ruim op tijd binnen voor de verjaardag voor wie het was. Diegene was er erg blij mee! Het product zag er goed uit.

Erg blij met mijn bestelling

Prachtige producten en een goede service!

Mooi en snel!

Het kussentje is mooi, ziet eruit zoals op de foto. De levering was super snel, en ik kon kiezen voor een postNL punt, erg handig!

Helemaal top!

Overzichtelijke site, goede producten die snel verzonden worden en met zorg zijn ingepakt. Voor herhaling vatbaar ❤

Mooie producten, snelle levering

Super (hihi) fijne winkel om mooie spullen voor mijn practice te kopen. Ruime keuze, en snelle levering. Superyoga is de eerste winkel waar ik kijk als ik op zoek ben naar iets nieuws. Ook leuk om cadeaubon te geven (en te krijgen natuurlijk).

Prima site en snelle levering

Een donkergroene bolster besteld; mooie kleur en snelle levering

Goede producten, snel geleverd!

De yogatas is heel handig en is precies zoals verwacht. De levering was snel.

Goed geregeld

Snelle levering,

Zeer tevreden!

Mooie producten, snelle levering! Ik zal hier zeker vaker gaan bestellen,

Heel vlotte service!

Prachtige collectie Merino Lotus.

Super tevreden!

Ik kocht een meditatiekussen van Superyoga en ik ben zeer tevreden van de kwaliteit :)

It was amazing

I had an amazing experience shopping from superyoga, the delivery was quick and the product quality is just out of this world amazing, I highly recommend them

Spullen op tijd geleverd

Eenvoudig om te bestellen en snelle levering. Wat ik jammer vind is dat er bij de bestelling geen enkel riempje of lint zit. Ik heb ze apart besteld maar had toch verwacht dat er wel iets omheen zou zitten.

Hele snelle levering. Prima product.

Goede kwaliteit producten en netjes en snel verzonden

De hele ervaring van voor tot achter bij het winkelen was prettig. Het bladeren door de producten, ze bekijken, het plaatsen van de bestelling en de levering. En de bestelde spullen, een meditatie kussen en oogkassen waren van goede kwaliteit! Goed bezig. Ik ga hier zeker nog eens bestellen!

Fijne, grote mat!

Mooie, grote mat!! Prima kwaliteit, niet te prijzig en is dik genoeg om geen last te krijgen van de knieën of je stuitje. Leuk kleurtje ook!

Mooie producten, snel geleverd

Ik bestelde een yoga handdoek in de kleur olijfgroen. De handdoek werd snel bezorgd en keurig verpakt. Donderdag 9 februari jl. De handdoek gebruikt in de les. Hij ziet er mooi uit en lijkt van prima kwaliteit. Helemaal tevreden dus.

goede duidelijk website en communicatie spijtig van Postnl

heb het pakje na 8 dagen nog niet ontvangen dus kan weinig zeggen over de producten. Het valt nu vooral te zien hoe mijn probleem wordt opgelost. Doordat de Postnl bezorger zijn werk niet doet heb ik tot op heden nog niets mogen ontvangen. De website opzich is duidelijk en een mooi productgamma dat ik in de toekomst zeker nog wil raadplegen en gebruiken. De communicatie is ook in orde. Enkel mis ik nog de producten die ik heb besteld en hoop dat ik deze snel mag ontvangen.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen